Ο Dior πάει Μύκονο


Ο διάσημος οίκος μόδας Dior θα παρουσιάσει αποκλειστικά συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο. Το θέμα της συλλογής είναι εμπνευσμένο από το νησί των Ανέμων, ενώ η μπουτίκ θα ανοίξει τις «πύλες» της στις 15 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.
Η συλλογή για τη Μύκονο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι. Με θέμα το πανέμορφο νησί, περιλαμβάνει αρκετά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, εκ των οποίων πολλά φέρουν το σύνθημα J’adior Mykonos, δηλαδή λατρεύω τη Μύκονο. Εξάλλου, η φράση J’adior αποτελεί βασικό σλόγκαν προώθησης του οίκου.

Εκτός από τη συλλογή με θέμα τη Μύκονο, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σχέδια και από την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου για το 2018.

Αν και ο διάσημος οίκος δεν έχει κατάστημα στο νησί, η Μύκονος παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του. Ο ιδρυτής του Κριστιάν Ντιόρ έμεινε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Μπορούσε κανείς άλλωστε να δει την επιρροή του νησιού στα σχέδια του από το 1953 και μετά, όπως για παράδειγμα σε φορέματα που έφεραν το όνομα Αθήνα, Κέρκυρα ή Ρόδος.

Σχόλια