Εμανουέλ Μακρόν: Ημίγυμνος και sexy σε gay περιοδικόΟ Εμανουέλ Μακρόν μια εβδομάδα πριν τον β' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών,
εμφανίζεται ημίγυμνος σε έντυπο της LGBT κοινότητας.

Σπιτική τούρτα παγωτού με 5 υλικάΤο παγωτό πλέον πρωταγωνιστεί κι όταν μάλιστα είναι σπιτικό υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να το απολαύσουμε. Φτιάξε εύκολα και γρήγορα μία τούρτα παγωτού με πέντε υλικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. 

Διαβήτης: Παίρνει μορφή επιδημίας

Στα 227 εκατομμύρια νέους ασθενείς δεν περιλαμβάνονται τα παιδιά και οι έφηβοι που θα εμφανίσουν διαβήτη.
Για τον λόγο αυτό, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εκπέμπει σήμα κινδύνου, προκειμένου να μπει «φρένο» στο διαβήτη, που απειλεί να εξελιχθεί σε ενεργό ηφαίστειο .

Εύκολο παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Τα must στη ντουλάπα σου


Υπάρχουν τέσσερα must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Κάθε fashion blogger τα προτείνει, δεν είναι ακριβά και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα!

Εύκολη ζύμη για κρέπες


Γλυκές, αλμυρές με πολλά ή λίγα υλικά, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τους αντισταθεί!
Αυτή η ζύμη για κρέπες θα σας λύσει τα χέρια.

Αντρες με παραπάνω κιλά, δύο φορές πιο άπιστοι


Οι άνθρωποι με επιπλέον σωματικό βάρος, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε 5.000 άνδρες που το επισκέφθηκαν την τελευταία 5ετία, φαίνεται πως έχουν την απιστία στο αίμα τους.

Ο ΕΟΠΥΥ θα καλύπτει το κόστος του αντισυλληπτικού χαπιού


Το κόστος του χαπιού της αντισύλληψης θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, τόσο για τις ασφαλισμένες, όσο και για τις ανασφάλιστες γυναίκες στην Ελλάδα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής.

Eύκολο και υγιεινό κέικ που ξετρελαίνει τα παιδιά!