Samsung Galaxy S9: Θα το δούμε στις αρχές του 2018


Αυτές τις μέρες περιμένουμε το iPhone 8, που σύμφωνα με τις φήμες ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τον κόσμο των smartphones. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και φημολογείται πως θα είναι πολύ ακριβό.



Η Samsung φαίνεται να γνωρίζει πως η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια πολύ δυνατή συσκευή. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την Νότια Κορέα το iPhone 8 επηρεάζει την Samsung η οποία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Galaxy S9 νωρίτερα, ώστε να κόψει τις πωλήσεις της Apple.

Η δυάδα των Galaxy S8 ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο και βγήκε στην αγορά τρεις εβδομάδες αργότερα. Τώρα μαθαίνουμε πως η συσκευή θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, μιλάμε για αλλαγή στον κύκλο ανακοινώσεων της συσκευής, κατά δύο μήνες νωρίτερα. Το όλο θέμα έχει να κάνει με την στρατηγική της Samsung, ώστε να υπερασπίσει τις ναυαρχίδες της απέναντι στο iPhone 8.

Η πηγή αναφέρει πως η Samsung Display θα ξεκινήσει την αποστολή των OLED panels για την συσκευή, τον Νοέμβριο. Αυτό είναι δύο μήνες νωρίτερα από την αποστολή οθονών του Galaxy S8 πέρσι. Μετά την αποστολή των οθονών, οι εταιρίες χρειάζονται περίπου δύο με τρεις μήνες μέχρι να ετοιμάσουν τις συσκευές.

To Samsung Galaxy S9, θα διατηρήσει την άριστη οθόνη του, όμως θα έχει στο εσωτερικό του θα δούμε τον Snapdragon 845. Θα έχει και αυτό διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, πιθανότατα παρόμοια με αυτή του Galaxy Note 8 και του iPhone 8.

Η φήμη κυκλοφορίας ενός Galaxy S είναι κάτι που λίγο πολύ ακούμε κάθε χρόνο, οπότε είμαστε παραπάνω επιφυλακτικοί με αυτή την έκθεση.

techmaniacs

Σχόλια