7 Μαρ 2017

Βραχάκια σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

Υλικά

400 γρ. κουβερτούρα
280 γρ. φουντούκια ανάλατα
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ανάλατα, ελαφρώς θρυμματισμένα
120 γρ. νιφάδες ρυζιού με κακάο


Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι ή βούτυρο, καβουρδίζουμε τα φουντούκια. Προσθέτουμε τα φουντούκια, τα φιστίκια και τις νιφάδες ρυζιού στην λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά. Σε ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολλα και με το κουτάλι φτιάχνουμε μικρά βραχάκια από το μείγμα κουβερτούρας. Πασπαλίζω με το θρυμματισμένο φιστίκι και τα βάζω στο ψυγείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου