Μπέκαμ: Ήθελε να τον χωρίσει η Βικτόρια – Μένουν μαζί μόνο για τα χρήματα


Απίστευτα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη διαρροή 18,6 εκατομμυρίων εγγράφων και μηνυμάτων από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Γκρεμίστηκε η εικόνα του οικογενειάρχη που προσπαθούσε να χτίσει επί χρόνια για να εξασφαλίσει τον τίτλο του Ιππότη.


Η εικόνα του οικογενειάρχη έρχεται να γκρεμιστεί για τον Ντέιβιν Μπέκαμ και να αποκαλυφθεί το προφίλ που δημιουργήθηκε και λειτουργούσε προς όφελός του με υπέρογκα συμβόλαια και μυθικές απολαβές στον τραπεζικό λογαριασμό του. Πώς όμως δημιουργήθηκε το megabrand των Beckam;

Το brand των Μπέκαμ προωθήθηκε με βάση έναν ευτυχισμένο γάμο και μια ισχυρή οικογένεια με πλούσια φιλανθρωπική δράση. Η άνοδος των social media παραλληλίζεται συμπτωματικά με την εξέλιξη της καριέρας του και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φρόντισε να αξιοποιήσει τη δύναμή τους για να δίνει καθημερινά την εικόνα της ευτυχισμένης οικογένειας.


Ενώ πολλοί celebrities κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν υπήρξε τέτοια ευαισθησία από τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ, με τα παιδιά τους να κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες λίρες από διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες συμμετέχουν. Μόνο πέρυσι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκτιμάται ότι κέρδιζε 71.000 λίρες την ημέρα, ενώ τα αστρονομικά συμβόλαιά του με εταιρείες προκαλούν ίλιγγο.


Σχόλια