Σπιτικά σοκολατάκια με αμύγδαλα


Υλικά
500 γραμμάρια κουβερτούρα, ποιοτική
400 γραμμάρια αμύγδαλα με τη φλούδα

Εκτέλεση
Σε καλό τηγάνι, χωρίς λάδι η βούτυρο, περνάμε τα αμύγδαλα μερικές στροφές, να ζεσταθούν
Σε μπαιν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα (ή σε κατσαρόλα, ή σε μπολ, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος)
Προσθέτουμε τα ζεσταμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά ώσπου να καλυφθούν καλά με τη σοκολάτα
Τα αφήνουμε λίγο να «σταθούν» και τα βάζουμε στο ψυγείο

Διατηρούνται και εκτός ψυγείου, αν ο χώρος δεν είναι πολύ ζεστός.


Σχόλια