Το σεξ με τον «λάθος» άντρα κάνει ...καλό


Τους ξέρεις και τους ξέρω και τους αποφεύγουμε. Περίπου δηλαδή. Είναι ο τύπος άντρα που δεν θα γνώριζες ποτέ στη μαμά σου και στον μπαμπά σου, ενώ για τους φίλους σου το σκέφτεσαι. Η σχέση σας δεν πάει πουθενά, αλλά το σεξ είναι τόσο μα τόσο καλό μαζί του.


Ετσι, δεν έκανες σεξ, ούτε με τον πρώην σου, που αγαπούσες. Παθιασμένο, συναρπαστικό, διαφορετικό.


«Κάτι συμβαίνει με την απαγορευμένη φύση του ''λάθους'' άντρα, ο οποίος απευθύνεται στο απελευθερωμένο εαυτό σου», αναφέρει η ψυχολόγος Τζο Χέμινγκς.


«Η αδρεναλίνη σου επιτρέπει να αφήσεις ελεύθερη την ανεξάρτητη σεξουαλική περσόνα, που κρύβεις μέσα σου ή που δεν γνωρίζεις πως έχεις», προσθέτει.
Ενας «λάθος» άντρας μπορεί να σου μάθει, όχι μόνο κάτι καινούργιο στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου και να σε «ξεκλειδώσει». Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν γυναίκες που βρέθηκαν με αυτόν τον τύπο και μοιράζονται την ιστορία τους.


Δοκιμάζεις νέα πράγματα


Κάθε άνθρωπος ξέρει διαφορετικά πράγματα στο σεξουαλικό κομμάτι, με τον έναν να δίνει στον άλλον κάτι νέο και μια νέα οπτική. Ενας «λάθος» άντρας μπορεί να σου δώσει ακριβώς αυτό. Να σε βάλει σε έναν κόσμο που δεν είχες γνωρίσει ή που δεν ήθελες να μάθεις μέχρι εκείνη τη στιγμή και τώρα νιώθεις πως θες.


«Ημουν 22 χρονών και ξεκίνησα να βγαίνω με έναν άνδρα γύρω στα 30. Ηταν γλυκός, μόνο που ήταν ερωτευμένος με άλλη. Πριν συνειδητοποιήσει, όμως, πως δεν μπορούσε χωρίς αυτή, μου έμαθε μερικά πράγματα. Ενα βράδυ, μου έκανε στριπτίζ, άνοιξε τις κουρτίνες, με έσπρωξε στο παράθυρο και κάναμε σεξ. Μια άλλη φορά, τον έδεσα και την επόμενη ημέρα έδινε εξηγήσεις στο αφεντικό τους για τις μελανιές στους καρπούς του. Εκανα συναρπαστικό σεξ. Δυστυχώς, παντρεύτηκε την κοπέλα που δεν είχε ξεπεράσει», Κάρεν, 29.


Αγαπάς το σώμα σου


Μπορεί να πιστεύεις πως έχει μεγάλη περιφέρεια ή λίγο πιο γεμάτη κοιλιά, ωστόσο, όταν ένας «άντρας» σου λέει επανειλημμένα πως αγάπα το συγκεκριμένο σημείο σου, τότε αυτό γίνεται το ατού σου.


«Αρχισα να κοιμάμαι με έναν φίλο μου, που με είχε «μία κρύο, μία ζέστη». Μια ημέρα ήθελε να είμαστε μαζί, την άλλη όχι. Ενα μπέρδεμα. Ωστόσο, στο κρεβάτι τα πηγαίναμε τέλεια, ήταν ο μόνος άνθρωπος που με έκανε να αισθάνομαι 100% άνετα με το σώμα μου. Μου έκανε συνέχεια κοπλιμέντα», Ρόζιν, 23.


Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι


Οι νέες καταστάσεις δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και άσχημες. Δοκιμάζοντας νέα πράγματα έχει άποψη και μπορείς πλέον να πεις αν το «χ» σου αρέσει και θες να το κάνεις ή όχι, με τον παρτενέρ σου να σέβεται.


«Ο τύπος που έβγαινα, μόλις είχε χωρίσει από τη γυναίκα του. Εγω ήθελα κάτι σοβαρό, αυτός όχι. Πίστευα πως θα του άλλαζα γνώμη, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ηταν πιο έμπειρος. Είχε τη δική του σελίδα με sex-toys, τα οποία έφερνε στο κρεβάτι μας», Ζόι, 26.


Πηγή - bovary.gr


Σχόλια