Τα πιο οικονομικά προϊόντα ομορφιάς!

Τα πιο οικονομικά προϊόντα ομορφιάς δε θα τα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών.
Βρίσκονται ήδη στο σπίτι σου και περιμένουν να ανακαλύψεις και αυτή την πλευρά τους. Δώσε προσοχή σε αυτές τις συμβουλές ομορφιάς για να παραμένεις κούκλα ακόμα και σε πολύ low budget συνθήκες!


1 . Το τέλειο σκραμπ βρίσκεται στην κουζίνα σου
Η απολέπιση είναι απαραίτητη για εσένα που θες καθαρό, λαμπερό δέρμα, αλλά τα σκραμπ δεν ανήκουν απαραίτητα στα οικονομικά προϊόντα ομορφιάς. Αν, λοιπόν, θες να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου, να καθαρίσεις τους πόρους της και να τη βοηθήσεις να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης, δεν έχεις παρά να πάρεις μία κουταλιά της σούπας βρώμη, να την αναμείξεις με λίγο νερό μέχρι να γίνει χυλός και να τον χρησιμοποιήσεις σαν σκραμπ. Η βρόμη θεωρείται φυσικό απολεπιστικό, εννοείται ότι δεν περιέχει χημικά και δεν ξηραίνει το δέρμα.


2. Φτιάξε τη δική σου ενυδατική για μετά το μπάνιο
Ένα φλιτζάνακι ελαιόλαδο μέσα στη γεμάτη χλιαρό νερό μπανιέρα σου μπορεί να κάνει το δέρμα σου τόσο απαλό όσο και τα ειδικά προϊόντα, καθώς διαθέτει ισχυρές μαλακτικές ιδιότητες, ενώ είναι και γεμάτο αντιοξειδωτικά. Αν προσθέσεις στο νερό και λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο, τότε το μπάνιο σου θα γίνει μία υπέροχη εμπειρία.


3 .Φτιάξε τη δική σου κρέμα κατά της κυτταρίτιδας
Όταν αναζητάμε οικονομικά προϊόντα ομορφιάς οι ειδικές κρέμες, οι λοσιόν και τα λάδια για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτά. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό συστατικό τους που είναι ευρύτερα γνωστό: η καφεΐνη. Ποια είναι η συμβουλή; Φτιάξε το δικό σου προϊόν κατά της κυτταρίτιδας αναμειγνύοντας ελληνικό καφέ και ελαιόλαδο. Κάνε με αυτό μασάζ στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα με κυκλικές κινήσεις, που θα έχουν φορά ίδια με τους δείκτες του ρολογιού. Υπάρχουν ειδικοί που ορκίζονται στην αποτελεσματικότητα αυτής της συνταγής.


4. Σου είναι απαραίτητο ένα λευκαντικό νυχιών;
Απαραίτητο για την ολοκληρωμένη περιποίηση των νυχιών, αλλά ούτε κι αυτό ανήκει στα οικονομικά προϊόντα ομορφιάς. Αντί να το αγοράσεις ή να πας για μία θεραπεία νυχιών δοκίμασε αυτό: σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό στύψε ένα λεμόνι. Βύθισε μέσα τα δάχτυλα σου και άσε τα νύχια σου να μουλιάσουν για 5 λεπτά. Θα εκπλαγείς από το πόσο καλά δουλεύει!


5 . Η πιο οικονομική θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης
Χτύπα στο μπλέντερ ένα αβοκάντο, ένα αγγούρι και μία κουταλιά της σούπας πίτουρο βρόμης. Άπλωσε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο, ξάπλωσε και μείνε χαλαρή για ένα τέταρτο. Απομάκρυνε τη μάσκα με ένα χαρτομάντηλο και λίγο νερό. Αυτή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μάσκες θρέψης για το πρόσωπο, γεμάτη με βιταμίνη Ε. Το καλοκαίρι, πριν χρησιμοποιήσεις τη μάσκα, βάλε το μείγμα για 10 λεπτά στο ψυγείο. Η απόλαυση δε συγκρίνεται!


6 . Χρειάζεσαι επειγόντως ένα προϊόν για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σου;
Μην ανησυχείς για το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν οικονομικά προϊόντα ομορφιάς για τα μαλλιά σου. Τι μπορείς να κάνεις; Βούτα τα δάχτυλά σου στο μέλι και εφάρμοσέ το στις καταστρεμένες άκρες των μαλλιών, όπως θα έκανες με μια οποιαδήποτε άλλη μάσκα. Στη συνέχεια κάνε μασάζ και στα υπόλοιπα μαλλιά σου, χωριζοντας τα σε τούφες. Άφησε το μέλι να δράσει για μία ώρα και λούσε τα μαλλιά σου.


7. Όχι, δεν πρέπει να έχεις αχίλλειο πτέρνα!
Και για να μην έχεις χρειάζεσαι μόνο ζάχαρη και λάδι. Ανακατέψτε ίσα μέρη από ελαιόλαδο και καστανή ζάχαρη για να φτιάξεις ένα σκραμπ για τις φτέρνες. Χρησιμοποίησε το σκραμπ μετά το μπάνιο σου δύο φορές την εβδομάδα και τρίψε αρκετά τα φτέρνες μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Ξέπλυνε τα πόδια σου με δροσερό νερό και μην ξεχνάς να βάζεις ενυδατική και στις φτέρνες σου.


Πηγή: loveyou.gr


Σχόλια