Οι…λάθος κινήσεις μετά το σεξ!


Υπάρχουν κάποια πράγματα που τείνουν να κάνουν ορισμένοι μετά την ερωτική πράξη που…στέλνουν τα λάθος μηνύματα στο σύντροφό τους.
Μπορεί να έχετε απολαύσει την οικειότητα με τον άνθρωπό σας και να νιώθετε πιο πλήρης από ποτέ μετά την επαφή σας, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εκεί. Έρευνες δείχνουν πως οι επιλογές των κινήσεων μας μετά το σεξ μπορεί να είναι καθοριστικές για τη συνέχεια της…όμορφης ατμόσφαιρας στο σπίτι. Διαβάστε τα λάθη που κάνουμε μετά την ερωτική πράξη:
Σας παίρνει αμέσως ο ύπνος…
Σύμφωνα με την έρευνα, μπορεί εσείς να νιώθετε καλά, ωστόσο αυτό ίσως προκαλέσει στο σύντροφό σας ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό για την σεξουαλικότητά του και τις επιδόσεις του.
Πηγαίνετε αμέσως για μπάνιο…
Ίσως να το θεωρείτε καλή ιδέα, ωστόσο ειδικά οι άντρες φαίνεται πως εκνευρίζονται από την αναμονή της συντρόφου τους να επιστρέψει και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απάντησαν πως αποφασίζουν να κοιμηθούν.
Ασχολείστε με το κινητό και τα mail σας…
Εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος, η συζήτηση με φίλους μπορεί να περιμένει μέχρι και το επόμενο πρωί. Το ίδιο και τα mail!
Επιστρέφετε στη δουλειά…
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη τακτική να επιστρέψετε στη δουλειά σας, αμέσως μετά το sex. O σύντροφός σας θα νιώσει άσχημα, ενώ ίσως πιστέψει ότι το αντιμετωπίζετε ως μία ακόμη «δουλειά».
Κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια…
Αν μετά το seξ φεύγετε, προκειμένου να κοιμηθείτε σε διαφορετικό κρεβάτι, τότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταστρέφετε όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης.
Επισκέπτεστε το ψυγείο…
Σκεφτείτε πως θα αισθανθεί ο σύντροφός σας, αν πιστέψει πως δεν απολαύσατε το σεξ αφού είχατε στο μυαλό σας το φαγητό…


Σχόλια