Λίφτινγκ προσώπου από τη φύση



Γιαούρτι και λεμόνι. 

Για να κάνετε αυτή τη μάσκα προσώπου, θα χρειαστείτε ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού.

Στη συνέχεια αναμειγνύετε αυτά τα συστατικά. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό για να ανοίξετε τους φραγμένους πόρους σας. Σκουπίστε με μία καθαρή πετσέτα. Τρίψτε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει για 20-30 λεπτά. Ξεπλύνετε και ενυδατώστε. Αυτό το φυσικό λίφτινγκ παρέχει συσφικτική δράση στο χαλαρό δέρμα, στο πρόσωπο και τον λαιμό σας. Αυτή η μάσκα προσώπου εξαλείφει τα σημάδια ακμής και βοηθά στην πρόληψη κηλίδων και ακμής. 

Ασπράδι αυγού.
Τα ασπράδια αβγών χρησιμοποιούνται για να κάνουν το δέρμα πιο σταθερό και πιο σφικτό. Αυτή η μάσκα θα σφίξει τους πόρους του δέρματος αποτελεσματικά και θα προσφέρει ένα στιγμιαίο λίφτινγκ. Για την παρασκευή της μάσκας, αναμίξτε ένα ασπράδι αυγού, μισό κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και κάνετε μια πάστα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας κάνοντας μασάζ με μικρούς κύκλους. Καθώς η μάσκα θα στεγνώσει εντελώς, ξεπλύνετε το πρόσωπο και τον λαιμό σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε απαλά. 

Μπανάνα.
Η μπανάνα είναι ένα νόστιμο φρούτο και συνάμα μία σπουδαία μη χειρουργική μέθοδος για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να του χαρίσετε ένα φυσικό λίφτινγκ. Για την πραγματοποίηση αυτής της μάσκας λίφτινγκ, θα χρειαστείτε ένα τέταρτο φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 1 ώριμη μπανάνα και 1 κάψουλα βιταμίνης Ε. Πολτοποιήστε την κρέμα και την μπανάνα προκειμένου να σχηματιστεί μία πάστα.
Εφαρμόστε αυτή τη φυσική μάσκα στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και περιμένετε για περίπου 15 λεπτά. Σκουπίστε απαλά την αντιγηραντική μάσκα με ένα υγρό πανί καθαρισμού. Αυτό το λίφτινγκ συσφίγγει το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο φυσικά.


Σχόλια