8 σημάδια ότι ΔΕΝ σε απατάει



Εντάξει, καλώς ή καλώς πάντα υπάρχει αυτό το Διαβολάκι που στροβιλίζει γύρω από το μυαλό μας και μας βάζει ιδέες για τον αν μας απατάει ο σύντροφός μας. Η απιστία είναι ένα από τα μεγαλύτερα άγχη σε μια σχέση. Υπάρχουν όμως και τα σημάδια, οι ενδείξεις, οι έρευνες, οι στατιστικές που σήμερα καλούνται να μας βοηθήσουν. Αν λοιπόν ο σύντροφός σου έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, νομίζω ότι πρέπει να κοιμάσαι πιο ήρεμη...
Εννοείται φυσικά ότι δεν αρκούν μόνο τα παρακάτω. Οι σχέσεις όπως έχουμε πει θέλουν συνεχόμενη προσπάθεια και αγάπη. Απλά αν το αγόρι σου έχει και αυτά τα στοιχεία που θα διαβάσεις, ακόμα καλύτερα !



1. Έχετε τον ίδιο μισθό
Φυσικά και δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε τα οικονομικά σας, αλλά σύμφωνα με μελέτες οι άντρες που έχουν "γεμάτη τσέπη" ή βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από τις συντρόφους τους είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αν όμως έχετε πάνω-κάτω τον ίδιο μισθό, νομίζω ότι δεν σε αφορούν αυτά τα στατιστικά στοιχεία!
2. Οι φίλοι του είναι επίσης πιστοί
Είναι γνωστό ότι οι άντρες επηρεάζονται πολύ από τους φίλους τους. Αν όμως τα κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα που διατηρούν σχέση είναι πιστοί, οφείλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
3. Νιώθει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου
Εκεί που πιστεύαμε ότι οι γυναίκες απατούν λόγω συναισθηματικής ανασφάλειας, μια μελέτη που διεξήχθη στο Newman έδειξε ότι οι άντρες απατούν για τους ίδιους ακριβώς λόγους, και όχι γιατί δεν νιώθουν ικανοποιημένοι στον σεξουαλικό τομέα.
4. Είναι εξωστρεφής
Οι εξωστρεφείς άνθρωποι είναι πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από κάποιο άλλο θηλυκό ή να υποκύψουν στην αμαρτία. Οπότε αν τον βλέπεις να περιπλανιέται μέσα στο μπαρ και να μιλάει με άγνωστα άτομα, μην ανησυχείς! Θέλει απλά να ανταλλάξει απόψεις.
5. Φαίνεται για άντρας που δεν θα... απατούσε
Αν τα λόγια του και οι πράξεις του δείχνουν ότι τάσσεται κατά στην απάτη, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να τον εμπιστευτείς.
6. Ακούει metal μουσική
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε μεγάλο περιοδικό του εξωτερικού, οι άντρες που ακούνε metal μουσική είναι λιγότερο πιθανό να απατήσουν. Εντάξει, μην το εκλάβεις και σαν οιωνό αν στο αγόρι σου αρέσει ο Justin Bieber. Είναι απλά μια μελέτη!
7. Προέρχεται από μεγάλη οικογένεια
Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που είναι μοναχοπαίδια και λίγο κακομαθημένοι (προφανώς), είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Οπότε, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις αν έχει αδέρφια!
8. Δεν έρχεται εύκολα σε... στύση
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior, απέδειξε ότι οι άντρες που έρχονται εύκολα σε στύση είναι πιο εύκολο να απιστήσουν, σε σχέση με κάποιον που θέλει λίγη δουλίτσα για να "ξυπνήσει"!



Σχόλια