Πως θα βρεις το κατάλληλο μαγιό για το σώμα σου


Αν το κορμί σου έχει μερικά παραπάνω κιλά, ο προβληματισμός για το στυλ που θα σου ταιριάζει είναι πιο μεγάλος. Αντίστοιχα, αν έχεις λίγο πιο αθλητικό σωματότυπο αναρωτιέσαι τι θα πρέπει να προτιμήσεις για να φαίνεσαι πιο θηλυκή, ενώ αν έχεις πλούσιες καμπύλες και στήθος, στενοχωριέσαι από τώρα για το περπάτημα που θα ρίξεις μέχρι τελικά να βρεις κάτι που θα υποστηρίζεις και θα σε... υποστηρίζει σωστά.



Τι να κάνεις
Δοκίμασε όσα περισσότερα μαγιό γίνεται. Κάθε χρονιά το ύφος και τα υφάσματα αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι μαγιό τα οποία εσύ θεωρείς εκτός της comfort zone σου μπορεί να σού καθίσουν καλά.
Δοκίμασε πάντα ένα νούμερο μικρότερο. Τα μαγιό συνηθίζουν να ανοίγουν και να πέφτουν όταν βαραίνουν από το νερό.
Το τοπ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και ειδικά στην περίπτωση που έχεις μεγάλο στήθος πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη με την επιλογή σου. Υπάρχει όμως μία κίνηση ματ που θα σε βοηθήσει να βρεις το πιο κατάλληλο. Αφού το φορέσεις, σκύψε ολόκληρο το κορμί σου μπροστά. Έτσι θα τσεκάρεις πόσο καλό είναι το κράτημά του. Αν το στήθος σου παραμείνει μέσα στο τοπ τότε είναι το σωστό, αν όχι, δοκίμασε κάτι άλλο. Δεν θέλεις να κάνεις αποκαλύψεις στην παραλία.

Τι να προσέξεις
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγοράσεις κάτι απλά και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Αν δεν ταιριάζει στο σώμα σου, τότε και τα βλέμματα θα τραβήξεις για τους λάθος λόγους και άνετα δεν θα νιώθεις.
Μην πάρεις κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο με τη λογική ότι θα έχει περισσότερο ύφασμα και έτσι θα καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια. Μόνο το σωστό νούμερο στο μαγιό θα σε κάνει να νιώθεις ωραία.


Σχόλια