Tο μυστικό του σεξ - “chemsex”


Μια νέα τάση στο σεξ που -πολλοί- χαρακτηρίζουν επικίνδυνη έρχεται από την Αυστραλία στην Ευρώπη με ταχύτατους ρυθμούς. Το μυστικό που μπορεί να κάνει κάποιον "μηχανή του σεξ" ονομάζεται "chemsex" ή χημικό σεξ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν ήδη αρκετά ζευγάρια που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του chemsex όμως υπάρχουν και ορισμένοι που τάσσονται κατά κι αυτό διότι η συγκεκριμένη πρακτική αφορά τη χρήση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών, όπως το ice.
Μάλιστα, τα περιεχόμενα του κοκτέιλ είναι τόσο ισχυρά που μπορεί να προκαλέσουν υπερδιέγερση σε ένα ζευγάρι, με αποτέλεσμα να κάνουν σεξ ακόμα και για… δέκα συνεχόμενες μέρες!

Στη χώρα των καγκουρό, προκάλεσε αντιδράσεις, όταν αρκετοί άνδρες άρχισαν να επισκέπτονται τους γιατρούς λόγω προβλημάτων και έντονων πόνων στα γεννητικά τους όργανα. Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες τους, πολλοί από αυτούς βρίσκονταν σε στύση για πάνω από τρεις ή τέσσερις συνεχόμενες ημέρες!

Στο μεταξύ, αρκετές είναι και οι καταγγελίες για βιασμούς, αφού τα θύματα εξαιτίας της χρήσης σκληρών ναρκωτικών μένουν αναίσθητα για αρκετές ώρες!


Οι Αρχές κρούουν, έτσι, τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τα ζευγάρια να αναζωπυρώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, υποκύπτοντας στον πειρασμό του άκρως επικίνδυνου chemsex.


Σχόλια