Τραγωδία στα Μέγαρα: Κοριτσάκι βρέθηκε πνιγμένο δίπλα στη θεία του


Οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι, που σύμφωνα με τις πρώτες πληφορορίες βρήκε φριχτό θάνατο από στραγγαλισμό.
H θεία της, η οποία είχε αναλάβει να την προσέχει, βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες των χεριών της.
Η 45χρονη, η οποία φέρεται να σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της με ψαλίδι, μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 1:30 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρό, εντός οικίας στην οδό Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα, ένα κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών.
Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για παιδί τοξικομανών, που το είχαν αφήσει στη θεία του.
Η ίδια βρέθηκε δίπλα στο παιδί με κομμένες φλέβες και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άτυχο παιδάκι βρέθηκε πνιγμένο, ενώ η 45χρονη γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί και εν συνεχεία να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της με ψαλίδι σε τρία διαφορετικά σημεία: στα χέρια, τα πόδια και το λαιμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε πνιγμένο στα χέρια της θείας του. Κατά πληροφορίες, η μητέρα του το είχε αφήσει στη γιαγιά του κι εκείνη με τη σειρά της, άγνωστο το γιατί, το άφησε στην αδερφή της. Την τραγική εικόνα αντίκρισε ο σύζυγος της 45χρονης, όταν επέστρεψε στο σπίτι του.

Η αστυνομία διενεργεί ήδη προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.


Σχόλια