Ζώδια 18/4


Κριός: Είστε συμπονετικοί, συμπαραστατικοί και πολύ συναισθηματικοί αυτό τον καιρό. Η φαντασία σας δραστηριοποιείται επίσης και ίσως νιώσετε εμπνευσμένοι να επιδιώξετε τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και φρόνιμο θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σχεδιάζοντας μελλοντικά πράγματα τα οποία θα αποδώσουν (Προσοχή στην υγεία σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από άτομα και καταστάσεις που αργότερα θα σας κάνουν να μετανιώσετε για κάποια προσωρινή σας αδυναμία ή υπερευαισθησία).

Ταύρος: Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Δίδυμοι: Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Ισως είναι πιο φρόνιμο να μην λέτε ανοιχτά την γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας τώρα. Οι συμφωνίες, οι συναλλαγές και η υπογραφή συμβολαίων θα ήταν προτιμότερο να μην γίνονται τώρα. Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας δεν θα βρίσκει εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους (Συχνές διαφορές απόψεων με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον. Κουτσομπολιό ή κάποιες κακές κριτικές. Ευαισθησία με τον νευρικό σύστημα. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι).

Καρκίνος: Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους τώρα, σαν να μην μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό ζωής. Η υπερευαισθησία και οι παιδαριώδεις αποφάσεις σας πολλές φορές θα κριτικάρονται έντονα από το άμεσο περιβάλλον σας. Ισως όχι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις άμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο που ζείτε ή τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Καλύτερα να κινηθείτε προς την κατεύθυνση κάποιας συνεργασίας σε σχέση με την δουλειά σας ή στην αναζήτηση καινούργιων δραστηριοτήτων. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για σας τώρα.

Λέων: Μια καλή εποχή για ταξίδια, επαγγελματικές ή οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες. Θα ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα τα οποία είναι μέρος ενός παλιού σχεδίου και οι ιδέες και απόψεις σας θα αποβούν καρποφόρες τώρα. Θα νιώθετε έντονη την διάθεση να ευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες να ωριμάσετε κατά κάποιο τρόπο πνευματικά ή να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό το οποίο θα επηρεάσει την μετέπειτα ζωή σας θετικά. Οτιδήποτε διευρύνει τον κόσμο σας, σας ελκύει τώρα. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σύνολο και όχι οι λεπτομέρειες. Πλούτος ιδεών και μια πετυχημένη δραστηριότητα σαν επιχειρηματίες. Μία τυχερή περίοδος στη ζωή κάποιου.

Παρθένος: Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως νιώσετε προσωρινά πεσμένοι ψυχολογικά ή να φτάσετε στο σημείο να λυπάστε τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας δεν είναι ευχάριστη και κοινωνική, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Αποφύγετε την σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό.

Ζυγός: Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε να εκφράσετε την γνώμη σας. Το να εκμυστηριευθείτε κάποιες απόψεις σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τις μεταδώσετε, εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους τώρα. Οι άλλοι φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τα προβλήματά σας τώρα ανεξάρτητα αν και ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Δοκιμάστε να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας στις πράξεις και σκέψεις μειώνοντας τις πιθανότητες απωλειών εκ μέρους σας.

Σκορπιός: Εσωτερική αρμονία και μια αίσθηση συνύπαρξης σε ικανοποιητικό βαθμό με τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα ενδιαφέροντά σας ή ακόμα και την ενασχόλησή σας. Οι σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο ίσως αποδειχτούν τώρα περισσότερο χρήσιμες παρά ποτέ. Ακόμα τώρα θα τείνετε να ακολουθήσετε το μονοπάτι της μικρότερης διαδρομής σε σχέση με τα σχέδιά σας. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για συναισθηματικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Και στις δυο περιπτώσεις η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην ζωή σας τώρα.

Τοξότης: Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως: Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την περίοδο. Είναι η κατάλληλη εποχή να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις τώρα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

Υδροχόος: Ευελιξία, γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σας να τακτοποιείτε τα απρόσμενα ή αναπάντεχα γεγονότα θα σας χρειαστεί τώρα που τα πράγματα και οι περιστάσεις κινούνται πολύ γρήγορα. Θα κατευθυνθείτε σε πολλές μεριές ταυτόχρονα και κοιτάζετε να σκορπίσετε τις δυνάμεις σας πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο. Θετικά θα έχετε μερικές νέες ιδέες, αυθεντικά σχέδια ή διορατικές εμπνεύσεις που θα φαίνονται παράλογα τρελές στην αρχή και που θα αποδειχτούν πολύ καρποφόρες στο τέλος. Χρήσιμος επίσης ο αυθορμητισμός σας ή η αποφασιστικότητά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν πρέπει να πάρετε μακρόχρονες αποφάσεις. Ακόμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Γενικά υπάρχει μια προδιάθεση για ατυχήματα αυτή την περίοδο, που πολλές φορές ευθύνονται και κάποιοι άλλοι.

Ιχθείς: Οι ανταγωνιστικές, επιθετικές και σεξουαλικές ορμές σας διεγείρονται ενώ η ψυχραιμία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Δεν φαίνεται να είστε υπομονετικοί, ιδιαίτερα με τα μέλη της οικογενείας σας. Αποφύγετε τις γρήγορες αντιδράσεις όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν είναι με το μέρος σας ή ότι δεν μπορούν να καταλάβουν σε βάθος το πρόβλημά σας.


Σχόλια