Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/04


κριός
Είστε σε πολεμική διάθεση από την αρχή αυτού του Σαββατοκύριακου, όμως θα ήταν καλό για εσάς να το σκεφτείτε διπλά πριν αρχίσετε να κάνετε σχέδια για ολονύχτιες διασκεδάσεις.Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, τον Οίκο σας της υγείας και των στόχων, που σημαίνει ότι ενδέχεται να αρχίσετε να χάνετε από την ζωτικότητά σας πριν καν καταπιείτε το πρώτο σας ποτό.
Και με το φεγγάρι σε αυτή τη θέση για όλο το διήμερο, η καλύτερη εναλλακτική για εσάς θα ήταν να οργανώσετε μια συνάθροιση στο σπίτι σας όπου ο καθένας θα φέρει ρεφενέ το φαγητό του ή θα μαγειρέψετε όλοι μαζί.
Μπορείτε βέβαια να μείνετε και μόνοι στο σπίτι και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή οικιακές εργασίες. Κοιμηθείτε νωρίς για να ξεκουραστείτε αρκετά και ξυπνήστε νωρίς για να κάνετε μια βόλτα στην παραλία ή να σχεδιάσετε μια εκδρομή στην ύπαιθρο.
Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος – και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουνίου. Σχέδια που είχατε υπολογίσει ότι θα σημείωναν πρόοδο, ίσως πρέπει να τα επανεξετάσετε ως προς τα περιθώρια καθυστέρησής τους. Και επειδή ως Κριοί έχετε την τάση να «δαγκώνετε μεγαλύτερες μπουκιές από αυτές που μπορείτε να μασήσετε», φροντίστε να μεταβιβάσετε μέρος των υποχρεώσεών σας ή ακόμη και να απορρίψετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν.
Αυτό ίσως και να μειώνει λίγο το εγώ σας, όμως αν αποδεχθείτε την κάθε πρόταση που θα σας γίνει, δεν θα καταφέρετε ούτε να τα ολοκληρώσετε όλα και κυρίως ούτε να τα απολαύσετε.

ταύρος
Είναι κανείς μέσα σε αυτό το κουκούλι;
Η αρχή αυτού του Σαββατοκύριακου δεν σας βρίσκει και με πολλά κέφια όσον αφορά τις κοινωνικές εξόδους, γι’ αυτό μην πιέσετε τον εαυτό σας να γίνει η ψυχή του κεφιού. Αξιοποιείστε τη διάθεσή σας για απομόνωση, μείνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε και περάστε χρόνο με την οικογένεια ή άλλα οικεία σας πρόσωπα. Η αίσθηση «φωλιάς» που έχετε, θα σας παροτρύνει ακόμη να αλλάξετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας. Ωστόσο το κέφι σας θα δεχθεί μια ώθηση, από ένα γυναικείο φιλικό σας πρόσωπο. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, κεντρίζοντας τον τομέα σας της αγάπης για τη ζωή.
Θα νιώσετε να επιστρέφει το πάθος σας για τους ανθρώπους και το ρομάντζο θα βρεθεί και πάλι ψηλά στην ατζέντα σας. Μην ορμήσετε όμως με τα μούτρα!
Την Κυριακή ο σεξουαλικός Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στον Οίκο σας των σχέσεων – και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 Ιουνίου – πατώντας το φρένο για κάθε λανθασμένη ή βιαστική προσέγγιση. Αξιοποιήστε αυτή την συγκυρία και αφιερώστε πραγματικά χρόνο για να γνωρίσετε καλά το άλλο άτομο, πριν καταλήξετε αν είναι το ιδανικό. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να περάσουν μια φάση συγκρούσεων και διαφωνιών, γι’ αυτό η εποχή είναι ιδανική για να πάρετε συμβουλές από κάποιον ειδικό.
Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρώην ταίρι, με όλη τη γοητεία του σε έξαρση. Μην παραβλέψετε τις ενδεχόμενες παγίδες του, όσο κι αν σας σαγηνέψει. Ο Άρης θα επιφέρει εντάσεις και στον οικονομικό σας τομέα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με πιθανά χρέη ή μεγάλες δαπάνες. Αντί να φορτωθείτε ενοχές, μελετήστε καλά αυτή την εμπειρία και αναλάβετε δράση. Ποιος ξέρει, μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας σπρώξει προς νέα μονοπάτια. Ενίοτε χρειάζεται μια μικρή κρίση ή δυσκολία για να αφυπνιστούμε.

δίδυμοι
Κουνήστε δυνατά τα φτερά σας!
Θα είστε οι κοινωνικές πεταλούδες αυτού του Σαββάτου, γι’ αυτό αρχίστε τη μέρα συναντώντας τους 50 πιο στενούς σας φίλους. Αν το επιτρέπει ο καιρός, εκμεταλλευτείτε την άνοιξη και κάντε μια βόλτα στην παραλία ή την ύπαιθρο. Φυσικά όλη τη μέρα το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσει να χτυπά για να οργανώσετε τις βραδινές σας εξόδους, όμως μην βιαστείτε να απαντήσετε σε καμία πρόταση. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, κάνοντάς σας να αποζητάτε τον καναπέ σας, χαλάρωση και μια καλή ταινία στην τηλεόραση, αντί για ολονύχτιες κραιπάλες. Το πιο πιθανό είναι να ακυρώσετε ό,τι είχατε ήδη κανονίσει και να μείνετε μέσα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας μετά από μια κουραστική εβδομάδα.
Στην ίδια θέση θα είναι και την Κυριακή το φεγγάρι, γι’ αυτό μείνετε κι εσείς στην ίδια θέση για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια ή άλλα οικεία σας άτομα. Την Κυριακή εξάλλου ο ενεργητικός Άρης θα γυρίσει ανάδρομος – και θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουνίου – επηρεάζοντας τον Οίκο σας των σχέσεων για τις πρώτες 6 εβδομάδες. Καλό είναι να επιδείξετε μεγάλη προσοχή σε αυτό το διάστημα, για διαφωνίες και προστριβές με το ταίρι σας ή ένα πρόσωπο – κλειδί. Επίσης ελαττώστε τους ρυθμούς σας σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με την επιστροφή μιας (ή και παραπάνω…) παλιάς φλόγας. Αξίζει αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία; Μην βιαστείτε να καταλήξετε και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει. Αν είναι γραφτό, οι πράξεις θα μιλήσουν πολύ πιο ηχηρά από τα κάθε είδους πειστικά λόγια.

καρκίνος
Πάλι σας απασχολούν τα οικονομικά;
Τη μέρα του Σαββάτου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον Οίκο σας των χρημάτων, δίνοντάς σας το έναυσμα να σταματήσετε να κάνετε υπολογισμούς με το μυαλό σας και να πιάσετε χαρτί και μολύβι. Όσο θα ασχολείστε με αυτό, θα συνειδητοποιήσετε ότι διογκώνετε υπερβολικά το θέμα. Ολοκληρώστε αυτό αλλά και όσες εκκρεμότητες έχετε αφήσει από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, μέχρι το βραδάκι. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας για το υπόλοιπο του διημέρου, ωθώντας σας να εντοπίσετε τη «συμμορία» και να πάτε να την βρείτε! Αφιερώστε χρόνο σε συζητήσεις με άτομα που μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις, προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου χρειαστεί αλλά ζητήστε κι εσείς συμβουλές για θέματα που σας απασχολούν.
Οι φίλοι σας θα σας φέρουν σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα για εργασιακά, πελατειακά ή οικονομικά σας προβλήματα. Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται, είναι η στροφή του αγχωτικού Άρη σε ανάδρομο από την Κυριακή μέχρι και τις 29 Ιουνίου. Για τις πρώτες 6 εβδομάδες που θα φτάσει στον Τοξότη, θα επηρεάζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Δώστε προσοχή στο άγχος που σας καταβάλει αλλά και στη συναισθηματική κατανάλωση φαγητού, στην οποία έχετε μια ροπή. Αν εργάζεστε σε εξωτερικό χώρο, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή την περίοδο θα υπάρχει μια έφεση σε τραυματισμούς και ατυχήματα. Στα θετικά της εποχής θα είναι η ανάγκη σας να ξεσκαρτάρετε χώρους του σπιτιού ή του γραφείου, όπου δεν αποκλείεται να εντοπίσετε θησαυρούς μέσα στους σωρούς που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

λέων
Μαχητές του Σαββατοκύριακου, ενωθείτε!
Όσο ο ήλιος θα είναι στον ουρανό το Σάββατο, θα είστε ξεδιάντροπα εγωκεντρικοί και έτοιμοι για άγριες δράσεις. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα, θα αποπνέετε ενέργεια και ανυπομονησία να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας. Μην δειλιάσετε να καυχηθείτε για τα τελευταία σας κατορθώματα αλλά και να ενδώσετε σε πειρασμούς που θα σας τραβήξουν το μάτι στις βιτρίνες! Να έχετε μόνο στο μυαλό σας τις προσκλήσεις για το βράδυ… Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο αργότερα και θα επηρεάζει τον 2ο Οίκο σας του γούστου για το υπόλοιπο του διημέρου. Ενδέχεται να μην έχετε διάθεση για θορυβώδη κλαμπ αλλά να κατευθυνθείτε στο χαλαρό μπαράκι με την χαλαρωτική μουσική, είτε να προτιμήσετε ένα όμορφο δείπνο στο σπίτι για μια πιο ζεστή βραδιά.
Μην θεωρήσετε ότι χάσατε μέρος της ενέργειάς σας, γιατί αυτή η ανάπαυλα θα ωθήσει την παραγωγικότητά σας. Ίσως μάλιστα αφιερώσετε την Κυριακή σας σε διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, τακτοποίηση και οργάνωση του σπιτιού και των ντουλαπιών σας. Ο επιθετικός Άρης γυρίζει ανάδρομος την Κυριακή και μέχρι τις 29 Ιουνίου που θα φτάσει στον Τοξότη, επηρεάζοντας για τις πρώτες 6 εβδομάδες τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Επιδείξτε προσοχή όσο αφορά τη διατροφή σας, και φροντίστε να έχετε τον έλεγχο στα νεύρα και τις δημόσιες εκρήξεις σας αν δεν θέλετε να γίνετε θέαμα προς αποφυγή. Δεν αποκλείεται να δείτε την επιστροφή ενός παλιού ρομάντζου, που παρά την ακατανίκητη γοητεία του θα είναι μπελάς… Αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνηση, να είστε πολύ προσεκτικοί.

παρθένος
Νυσταγμένο το πρωινό του Σαββάτου;
Τις πρώτες ώρες της ημέρας θα ήταν καλό να τις περάσετε ολοκληρώνοντας υποχρεώσεις που αφήσατε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης, γι’ αυτό δεν θα μπορείτε να νιώσετε δημιουργικοί πριν χειριστείτε αυτές τις εκκρεμότητες και αφού χαρίσετε στον εαυτό σας την πολυπόθητη χαλάρωση. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στην Παρθένο και θα μείνει εκεί το υπόλοιπο διήμερο, δίνοντάς σας φρέσκα εναύσματα και πνεύμα δραστηριότητας. Η καινοτόμα φύση σας επιστρέφει σε πλήρη ταχύτητα και δεν αποκλείεται να στήσετε μια αυτοσχέδια συνάθροιση ή να οργανώσετε μια περιπετειώδη εκδρομή για την Κυριακή. Καλό θα είναι να αποφύγετε να καλέσετε μέλη της οικογενείας σας ή άτομα που έχουν τον αέρα της ντίβας, για να μην σας χαλάσουν τη διάθεση.
Την Κυριακή ο αγχωτικός Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου που θα φτάσει στον Τοξότη. Για τις πρώτες 6 εβδομάδες θα επηρεάζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, της οικογένειας και των γυναικών. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις με μια γυναικεία φιγούρα του κύκλου σας, ίσως συγγενή ή συγκάτοικο. Αν νιώθετε το σπίτι σας να σας πνίγει, η εποχή είναι ιδανική για να καθαρίσετε, να πετάξετε πράγματα και να αλλάξετε ακόμη και τη διακόσμηση, για να βγάλετε το χάος και τις εντάσεις και να φέρετε φρέσκο αέρα. Μην επιστρέψετε ωστόσο σε κανένα που έχει λόγο για τον χώρο σας, να σας επιβάλει τις απόψεις του. Έχετε κι εσείς ανάγκη και δικαίωμα να νιώθετε εκεί μέσα άνετα και δημιουργικά.

ζυγός
Κουνήστε χαρωπά τα πομ – πομ σας!
Από την αρχή της ημέρας του Σαββάτου θα είστε οι αρχηγοί της ομάδας επευφημίας, γι’ αυτό μαζέψτε την ομάδα και τονώστε το ηθικό όλων, θυμίζοντάς τους ποιοι είναι οι στόχοι σας! Στη συνέχεια όμως θα πρέπει να αποτραβηχτείτε από τις εξόδους και τις κοινωνικά σας ηγετικά καθήκοντα, καθώς η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας των χαμηλών τόνων για το υπόλοιπο διήμερο.
Θα ήταν συνετό για εσάς να μην πιεστείτε να ακολουθήσετε την παρέα σας, γιατί μάλλον θα το παρακάνετε στις συμπεριφορές σας και θα έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση. Καλύτερα μείνετε στο σπίτι, απολαύστε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και θέλετε να σας δώσουν τις σοφές συμβουλές τους, είτε ξαπλώστε από νωρίς και κοιμηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε.
Από την Κυριακή ο Άρης γυρίζει ανάδρομος μέχρι και τις 29 Ιουνίου, και για τις πρώτες 6 εβδομάδες μέχρι να φτάσει στον Τοξότη θα επηρεάζει τον Οίκο σας της επικοινωνίας. Μην σας εκπλήξει αν από διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, μεταλλαχθείτε σε φλογερούς δικηγόρους του διαβόλου.
Μπορεί να νιώθετε ότι σας είναι απαραίτητο να εκφράσετε τις αλήθειες σας, ο ατίθασος Άρης όμως ίσως σας κάνει να φανείτε αγενείς και καυστικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρυσώσετε το χάπι της ειλικρίνειάς σας, ας είστε όμως λίγο περισσότερο προσεκτικοί με τον σαρκασμό σας. Ένας πικρόχολος τόνος είναι ικανός να σας κάνει να ακουστείτε μέχρι και επιθετικοί ή εμπαθείς και δεν θα καταφέρετε να κερδίσετε τίποτα.

σκορπιός
Γιατί είστε τόσο σοβαροί;
Το Σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον Οίκο σας της καριέρας, δυσκολεύοντάς σας να αφήσετε τα εργασιακά θέματα στο γραφείο. Αν είναι απαραίτητο να χειριστείτε κάποια θέματα, ας το κάνετε το Σάββατο όσο είναι ακόμη μέρα. Οι άντρες θα βρεθούν στο επίκεντρο, γι’ αυτό η μέρα θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις που θέλετε να κάνετε με μια σημαντική αντρική φιγούρα της ζωής σας. Είναι απαραίτητο να παραλληλίσετε τους στόχους σας εσείς οι δύο, προκειμένου να ξαναβρείτε την ισορροπία στη σχέση σας.
Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα μείνει εκεί το υπόλοιπο του διημέρου, θερμαίνοντας τον Οίκο της δημοτικότητάς σας. Ξανασκεφτείτε προτάσεις για εξόδους που έχετε απορρίψει, γιατί ίσως σας δώσουν την ευκαιρία να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την παραγωγικότητά σας αλλά και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Από την Κυριακή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δαπάνες σας. Ο πιεστικός Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου, και για τις πρώτες 6 εβδομάδες μέχρι να περάσει στον Τοξότη θα επηρεάζει τον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών. Ίσως τώρα να δοκιμαστούν τα όριά σας, με μια ιδιαίτερα πιεστική δουλειά που θα σας ανατεθεί.
Δείξτε θετικότητα προς τους απαιτητικούς πελάτες ή προϊσταμένους, όμως ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή την περίοδο θα κουραστείτε αρκετά για να αντεπεξέλθετε. Επιπρόσθετα, θα κληθείτε να χειριστείτε ένα ξεχασμένο ή απρόσμενο έξοδο. Μην πανικοβληθείτε, γιατί θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Σίγουρα θα είναι μια περίοδος που θα πιεστείτε αρκετά, όμως δεν πρέπει να ενδώσετε στον πειρασμό να δανειστείτε χρήματα. Καλύτερα επαναξιολογήστε τα έξοδά σας, γιατί κάπου κάνετε αχρείαστη σπατάλη και είναι αυτή η περικοπή που θα σας λύσει το οργανωτικό πρόβλημα.

τοξότης
Η διεύρυνση οριζόντων σας καλεί!
Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και σας είναι αδύνατον να μείνετε ακίνητοι έστω και για λίγο. Βρεθείτε με τους φίλους σας για μια βόλτα στη θάλασσα ή μια αυθόρμητη εκδρομή. Καλό θα είναι όμως να μην απομακρυνθείτε πολύ, γιατί το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Η ανεμελιά που είχατε όλη τη μέρα θα σας έχει δώσει τον απαραίτητο φρέσκο αέρα για να είστε σε θέση να αποσυρθείτε. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με κάποιο από τα μεγάλα σας σχέδια, που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά ίσως και κάποια οργάνωση στο σπίτι – όπως το να φτιάξετε επιτέλους τα ράφια που χρειάζεστε. Εργαστείτε με χαλαρό ρυθμό και ζητήστε βοήθεια όπου τη χρειαστείτε, καθώς ένας άντρας του περιβάλλοντός σας είναι πρόθυμος να σας δώσει ένα χεράκι.
Την Κυριακή ο δραστήριος Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου, και για τις πρώτες 6 εβδομάδες μέχρι να περάσει στον Τοξότη θα βάλει φρένο στα σχέδιά σας που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Όσο κι αν είστε από φύση σας άτομα που τα κάνουν όλα μόνοι τους, αυτή η συνήθειά σας θα αποβεί επικίνδυνη αυτή την περίοδο. Καλύτερα μην πιέζεστε και μην βιάζεστε. Με τον οργανωτικό Κρόνο επίσης ανάδρομο στο ζώδιό σας, αυτή η εποχή ενδείκνυται για αναθεωρήσεις, επιδιορθώσεις και αναδρομή στον πίνακα οργάνωσης. Επειδή δεν σας πάνε οι χαλαροί ρυθμοί, θα νιώθετε πολύ άβολα. Να θυμάστε όμως ότι ο επιπλέον χρόνος για κάθε υποχρέωση θα σας επιτρέψει να την ολοκληρώσετε σωστά, και αυτό θα επιφέρει τη διαφορά στη συνολική εικόνα. Διανύετε την περίοδο του μαραθωνίου, όχι της ταχύτητας.

αιγόκερως
Το Σαββατοκύριακο αρχίζει για εσάς με ιδιωτική διάθεση, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται αρχικά στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας της απομόνωσης. Φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας ακονισμένες γιατί θα είναι δύσκολο να πείτε με σιγουριά ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε, γι’ αυτό δεν θέλετε από λάθος να αποκαλύψετε σημαντικά μυστικά. Από το απόγευμα και μετά ωστόσο, το κλίμα θα αλλάξει. Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, θα νιώθετε πολύ πιο καλά αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε το τακτ σας γιατί κάποια σχόλιά σας θα είναι σαν κεντριά!
Θα πρέπει να προσέξετε να μην φανείτε επιθετικοί ή αγενείς την Κυριακή, καθώς ο έντονος Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου. Για τις πρώτες 6 εβδομάδες και μέχρι να περάσει στον Τοξότη, θα επηρεάζει τον 12ο Οίκο σας των μυστικών σχεδίων και της ξεκούρασης. Να ελέγχετε ποιοι έχουν πρόσβαση στον πολύ στενό σας κύκλο, ιδιαίτερα αν εκφράσουν διάθεση επιστροφής κάποια δύστροπα άτομα. Δεν σας χρειάζεται αυτή την περίοδο να μάθετε με τον άσχημο τρόπο κατά πόσο έχουν αλλάξει ή όχι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Προσέξτε τον εαυτό σας και ειδικά την ηρεμία του ύπνου σας, κάτι που επηρεάζει ο ανάδρομος Άρης. Αν στριφογυρίζετε χωρίς να βρίσκετε ησυχία, έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιο θέμα που βασανίζει το υποσυνείδητό σας. Συζητήστε το με έναν ειδικό και αφήστε οπωσδήποτε στην άκρη τις συσκευές και τη δουλειά αφότου νυχτώνει, προκειμένου να καταφέρνετε να κοιμάστε καλύτερα.

υδροχόος
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι απόλυτα δικό σας.
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το διήμερο στους Οίκους σας που αφορούν τις συνεργασίες, ωθώντας σας να διατηρήσετε την καλύτερη ισορροπία και αμοιβαιότητα. Γι’ αυτό όσο κι αν επιδιώξουν να σας απασχολήσουν οι φίλοι, οι προϊστάμενοι ή το ταίρι σας στη διάρκεια της ξεκούρασής σας, να θυμάστε ότι έχουν σημασία και οι δικές σας ανάγκες κι είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για να θέσετε τα όριά σας. Έχετε την τάση να θέλετε να ευχαριστείτε και να προσφέρετε σε όλους, όμως έτσι ξεχνάτε τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να πρέπει να διαπραγματευτείτε κάποια νέα συνεργασία, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Την Κυριακή ο δραστήριος Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου. Για τις πρώτες 6 εβδομάδες θα επηρεάζει τον 11ο Οίκο σας των ομάδων και της τεχνολογίας, μέχρι να επιτρέψει και να επιφέρει κάποιες αναταράξεις στην ομάδα σας των υδάτινων ζωδίων. Ίσως προκύψουν κάποιες διαφωνίες σε μια ως τώρα ομαλή συνεργασία, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπήρχαν εντάσεις κάτω από την επιφάνεια αλλά εσείς δεν τις είχατε παρατηρήσει. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να επιλύσετε διαφωνίες και να φτάσετε στη ρίζα του όποιου προβλήματος. Θα είναι καλό για εσάς να κάνετε για λίγο μια αποχή από τα κοινωνικά δίκτυα και τον χρόνο που περνάτε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή χωρίς να αφορά εργασιακά θέματα. Η άνοιξη είναι ήδη στο απόγειό της, αντί να «συζητάτε» βγείτε να την ζήσετε!

ιχθύες
Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά πολύ αποδοτικά για εσάς, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται αρχικά στον Λέοντα και τον 6ο Οίκο σας της τάξης. Αφιερώστε τις πρώτες ώρες της μέρας στην τακτοποίηση και το καθάρισμα του σπιτιού σας, είτε για να βγείτε και να κάνετε έναν περίπατο προκειμένου να ξεμουδιάσετε. Από το απόγευμα του Σαββάτου και για το υπόλοιπο διήμερο η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον Οίκο σας των συνεργασιών, εμπνέοντάς σας θετικά προς ένα ιδιαίτερο φιλικό σας άτομο ή το έτερο ήμισύ σας. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας νωρίτερα, ώστε να είστε ελεύθεροι και χωρίς άγχος για να αφιερώσετε εκεί μπόλικο ποιοτικό χρόνο.
Αυτό όμως ίσως να είναι ανέφικτο για εσάς την Κυριακή. Ο αγχώδης Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 29 Ιουνίου, και για τις πρώτες 6 εβδομάδες θα επηρεάζει τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των ανδρών. Η πίεση στον εργασιακό τομέα μπορεί να φτάσει στα όριά της, γι’ αυτό πρέπει να είστε ξεκάθαροι για τις προσδοκίες σας από πελάτες και συνεργάτες. Μια αντρική φιγούρα του στενού σας κύκλου, ίσως να γίνει πηγή άγχους ή σύγκρουσης. Θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, αν θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ένα πολιτισμένο επίπεδο.


astro-live.gr



Σχόλια