Ζώδια 27/3



 Κριός

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα.



Ταύρος

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας. Κινηθείτε προσεκτικά με οργάνωση και μεθοδικότητα και μην ποντάρετε στην βοήθεια τρίτων προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Στα οικονομικά θα σημειωθεί άνοδο των εσόδων σας αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς.



Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Οι αδέμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή. Προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις.



Καρκίνος

Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Ο συναισθηματικός τομέας θα βρίσκεται σε ισορροπία και οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ευχάριστες. Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων, ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να δυσκολευτείτε με συναλλαγές που έχουν να κάνουν με το δημόσιο, τις τράπεζες ή την εφορία.



Λέων

Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες.



Παρθένος



Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί.



Ζυγός

Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Η καριέρα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις σας γιατί υπάρχει μια τάση για μικροατυχήματα. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι.



Σκορπιός

 Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλετε σε τάξη την διατροφή σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Επιστρατεύστε την υπομονή και την εργατικότητά σας για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών.



Τοξότης

Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας, με αφορμή θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Αν ψάχνετε για εργασία θα πρέπει να κοπιάσετε περισσότερο, γιατί οι πλανητικές όψεις δεν σας ευνοούν. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν περισσότερο και να σας γνωρίσουν. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια.



Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον με το ταίρι σας και ορισμένοι από εσάς θα μπουν στην διαδικασία είτε συγκατοίκησης είτε επισημοποίησης. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και εξετάστε αναλυτικά τις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Στο χέρι σας είναι αν κάνετε λίγο υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις, να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στον ερωτικό τομέα οι τάσεις είναι αντιφατικές. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.



Υδροχόος

Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή.



Ιχθείς

Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολεί ιδιαιτέρα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.





zodia123.gr



Σχόλια