Εντυπωσίασε η Lady Gaga τιμώντας τον David Bowie στα Grammys


Στα χθεσινοβραδινά Γκράμι την παράσταση δεν έκλεψε η Τέιλορ Σουίφτ που σάρωσε όλα τα βραβεία, αλλά η LadyGaga. Εμφανίστηκε στη σκηνή με πορτοκαλί μαλλιά και ολόσωμη φόρμα για να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στον μοναδικό Ντέιβιντ Μπάουι που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.


Αν και είχαν εκφραστεί πολλές αμφιβολίες από τους φαν του Μπάουι για την επιλογή της Gaga, ωστόσο η τραγουδίστρια απέδειξε ότι αυτή ήταν ίσως η καταλληλότερη για να κάνει αυτό που έκανε!

Η Gaga τραγούδησε σε ένα μοναδικό αφιέρωμα από το «SpaceOddity» και το «SuffragetteCity», έως το «Fashion» και το «Heroes» εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η εμφάνιση της  στα Grammys είχε προγραμματιστεί πριν το θάνατο του David Bowie, η ίδια όμως αποφάσισε να αλλάξει το θέμα του live της και να δημιουργήσει μια συναυλία που θα τιμά τη ζωή και το έργο του θρύλου της μουσικής. Μάλιστα ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που προσέγγισαν τον παραγωγό του show, Ken Ehrlich, για να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο live, όμως ο Ehrlich ήθελε μόνο τη Gaga, επειδή η δουλειά της είναι τόσο άμεσα επηρεασμένη από τον Bowie.

Σχόλια