Προκαταβολή 10 εκατ. δολαρίων στον Μπρους Σπρίνγκστιν για την αυτοβιογραφία του


O Αμερικανός τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν θα «αποκαλύψει το πνεύμα του στον αναγνώστη» σε μια αυτοβιογραφία που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster στις ΗΠΑ και σε 14 χώρες συνολικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Post, ο καλλιτέχνης έλαβε από τον εκδότη του μια προκαταβολή ύψους 10 και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο 66χρονος Σπρίνγκστιν χρειάστηκε 7 χρόνια για να γράψει αυτό το βιβλίο, το οποίο θα έχει τίτλο "Born to Run", όπως ακριβώς τιτλοφορείται ένα από τα γνωστότερα άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε το 1975, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα ο οίκος Simon & Schuster.
«Το να γράφεις για τον εαυτό σου, είναι κάτι το αστείο» εξηγεί ο τραγουδιστής σε ένα απόσπασμα του βιβλίου «ωστόσο για χάρη ενός σχεδίου όπως αυτό, ο συγγραφέας έδωσε μία υπόσχεση, εκείνη του να αποκαλύψει το πνεύμα του στον αναγνώστη. Σε αυτές τις σελίδες, εγώ προσπάθησα να το κάνω».
Στην αυτοβιογραφία του ο Μπρους Σπρίνγκστιν περιγράφει τα παιδικά και νεανικά του χρόνια σε μια μικρή πόλη στο Νιου Τζέρσεϊ, χρωματισμένα από «την ποίηση, τον κίνδυνο και τις δολοπλοκίες που τροφοδοτούσαν την φαντασία του», σύμφωνα με δελτίο Τύπου.
Αφηγείται επίσης τα πρώτα βήματά του στη μουσική βιομηχανία και τη δημιουργία του συγκροτήματός του, των E Street Band.
«Με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, αφηγείται επίσης, για πρώτη φορά, τα προσωπικά προβλήματα που βίωσε και που αποτέλεσαν έμπνευση για το καλύτερο κομμάτι του έργου του» συνεχίζει ο οίκος Simon & Schuster.
Η αυτοβιογραφία του τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 27η Σεπτεμβρίου.




Σχόλια