Διάκριση νεοφυούς επιχείρησης με χρώμα Πάτρας


Εθνική και διεθνή προώθηση της edasys απο τη νεαρή Θέλμα Καλεντζώτη


Στις 15 κορυφαίες –νέες- εταιρείες υψηλής τεχνολογίας του κόσμου προκρίθηκε η “edasys” από την Θεσσαλονίκη. Μέλος της δυναμικής ομάδας είναι και η Πατρινή, Θέλμα Καλεντζώτη, που έχει αναλάβει την εθνική και διεθνή προώθηση της νεοφυούς επιχείρησης.

Η edasys δραστηριοποιείται στο χώρο της μικροηλεκτρονικής και επιλέχτηκε στην τελική λίστα των 15 κορυφαίων εταιρειών του είδους, με «έπαθλο» την συμμετοχή στο Internet World 2014 - Startup Showcase.

Το Internet World 2014 που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Ευρώπης στο χώρο της τεχνολογίας και θα φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες και εταιρείες από το χώρο της πληροφορικής, της τεχνολογίας και του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Στην έκθεση θα συμμετέχουν εταιρείες όπως οι: Cisco, IBM, Microsoft.

Η Θέλμα, κόρη του αείμνηστου αντιδημάρχου Γιώργου Καλεντζώτη και της Λένας Καλεντζώτη, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών κι αφού ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο εργάστηκε σε μεγάλη βρετανική εταιρεία ως Application Consultant. Πλέον, με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο, δραστηριοποιείται στον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων (startups) σαν Business Consultant προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές για θέματα που αφορούν τις επενδύσεις, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την παρουσίαση.

http://techcitynews.com/2014/05/07/internet-worlds-tech-startup-showcase-announced


Σχόλια