Βροχές και σκόνη απο την Αφρική σήμερα Πέμπτη


Πτώση της θερμοκρασίας, σποραδικές καταιγίδες από το πρωί στα δυτικά και από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.  Eυνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. 
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

 Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 


Σχόλια