Ζώδια 24/4


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια τάση να ονειροπολήσεις και να κάνεις νοσταλγικές αναφορές απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις που σου άρεσαν.
Μπορεί όμως να νιώθεις και κούραση και να θέλεις να ξεκουραστείς λιγάκι παραπάνω. Η διάθεση να ακούσεις μουσική ηή να βγάλεις φωτογραφίες θα είναι πολύ πιο ενισχυμένη από άλλες φορές.
Έρωτας: Έχεις μια ηρεμία για αυτό μπορείς να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει αυτήν την περίοδο. Η αναστάτωση από ένα χωρισμό πιθανόν σήμερα να καταλαγιάσει και να αρχίσεις να σκέφτεσαι και τον εαυτό σου. Η κρυμμένη ή μυστική επαφή με ένα πρόσωπο κάπως θα σε μπερδέψει. Για αυτό όσο είναι καιρός προσπάθησε να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναβολές ή απορρίψεις και μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι κάπως φλου πάνω από το κεφάλι σου. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 1 έως και 3/4 υπάρχει μια δυσκολία λόγω της ρευστότητας της κατάστασης. Περιμένεις από εδώ και από εκεί να σε ειδοποιήσουν και έχεις μια σχετική αγωνία. Χαλάρωσε, στο τέλος κάτι καλό θα γίνει.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη έμπνευση αφού και ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο σου και θα πριμοδοτήσει με τον τρόπο του τις ιδέες σου και τις κινήσεις σου με θετικό τρόπο.
Έρωτας: Σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ερωτισμός από την πλευρά σου, ίσως και τόλμη ώστε να κάνεις πρόταση σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει από εσένα μια κίνηση. Ίσως να φοβάσαι λιγότερο την απόρριψη από έναν Παρθένο ή Αιγόκερω και να κινηθείς άνετα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η στρατηγική σου μερικές φορές χρειάζεται ανανέωση, έμπνευση και πάνω από όλα τόλμη που δεν διαθέτεις για να μην ρισκάρεις τις διάφορες σταθερές σου. Όμως αν βλέπεις κάτι ότι πολυκαιρίζει καλό είναι να το αλλάξεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Γίνεται μια κίνηση που ίσως σε μπερδέψει περισσότερο αντί να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Ο λόγος είναι ότι θα συναναστραφείς με άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο περισσότερο συναίσθημα από το φυσιολογικό και μπορεί να σε παρασύρουν.
Έρωτας: Υπάρχει περίπτωση ο Ιχθύς να σου σταθεί αρκετά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα σου κάνει και καλό αν παρατραβήξει ή σπάσει τα όρια σου. Για αυτό να προσπαθήσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το ίδιο μπορεί και να συμβεί με τον Σκορπιό αλλά τουλάχιστον θα τον κουμαντάρεις καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ασάφειες και ίσως να μην σε βοηθάνε να ολοκληρώσεις μια δουλειά που έχεις ξεκινήσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην βλέπεις τον εαυτό σου σαν θύμα ή ότι σε έχουν ξεγελάσει γιατί έτσι θα δυναμώσεις περισσότερο. Υπάρχουν στιγμές που δεν έχεις καθόλου δράση σε πράγματα που όμως είναι αναγκαία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η ευαισθησία σου θα είναι συμβατή με το εξωτερικό περιβάλλον και αυτό θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδια σου πολύ καλύτερα. Η πίστη και γενικά το να οραματίζεσαι πάνω σε αυτό που θέλεις θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.
Έρωτας: Το ότι δεν θα αρνηθείς να ρίξεις περισσότερο νερό στο κρασί σου θα σου δώσει και το διαβατήριο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που περνάς αυτή την στιγμή με Κριό ή Ζυγό. Το καλό είναι ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα ξέρεις καλύτερα τις επιθυμίες του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συστηματική και κατ' εξακολούθηση προσπάθεια πάνω σε θέματα που έχεις δουλέψει πάρα πολύ θα σου δώσει την ώθηση και την σωστή πορεία γιατί θα κινηθείς πιο εύκολα από εδώ και πέρα.


ΛΕΩΝ
Γενικά: Η διάθεσή σου να έρθεις σε επαφή με ένα βαθύ σου συναίσθημα πιθανόν να σε απομονώσει από την δική σου πραγματικότητα αλλά μπορεί να σου κάνει και καλό που δεν το περίμενες, όπως η ανάλυση και η αυτογνωσία.
Έρωτας: Ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που θα σε προβληματίσει γιατί σου δίνει συναίσθημα αλλά δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα συναισθήματά του και σε μπερδεύει συνέχεια. Από την άλλη μην αφήσεις να σε υπονομεύει η ζήλεια, κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αναφορές που σε δεσμεύουν να κάνεις κινήσεις και να οριοθετήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Υπάρχει παρέμβαση για ένα ακίνητο από άλλα άτομα για αυτό να μην παρασυρθείς από κινήσεις που δεν σε συμφέρουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κάτι σε σπρώχνει να εξυπηρετήσεις περισσότερο κάποια άτομα που είναι σχεδόν δίπλα σου που μερικές φορές δεν μπορείς να δεις με τα μάτια της καρδιάς σου τις ανάγκες τους και τα βαθιά τους συναισθήματα.
Έρωτας: Έχεις αναλάβει τις ευθύνες ενός Ιχθύ και σίγουρα θα είναι ό, τι καλύτερο για την σχέση σας γιατί με κάποιο τρόπο θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον να ωριμάσει. Η παρέμβαση ενός φίλου που μπορεί να είναι Κριός να τα βρεις με ένα Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι πολύ θετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που μπορεί να σε δεσμεύουν και πρέπει να τις ολοκληρώσεις. Για αυτό μην παρασυρθείς από την αδυναμία κάποιων συνεργατών σου και δεν τελειώσεις την δουλειά σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να έχεις τα μυαλά πάνω από το κεφάλι σου και να μην μπορείς να τελειώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Οπότε φρόντισε να συγκεντρωθείς γιατί το χαοτικό σύστημα δεν σου πηγαίνει καθόλου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες διαθέσεις που σε κάνουν και αναβάλεις όλα τα προγραμματισμένα σου ραντεβού. Πιθανόν με αυτόν τον τρόπο να ακυρώσεις και μια συνάντηση με τον Ιχθύ και να δημιουργηθεί μια αναστάτωση μεταξύ σας. Το πιο σημαντικό είναι να κρατηθείς αυτές τις ημέρες στο ύψος των περιστάσεων γιατί υπάρχει τάση να κάνεις πολλές τρέλες.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις κινήσεις που με τον τρόπο σου δημιουργείς αναβολές και μικρή τάση ανισορροπίας σε όλες τις συνεργασίες. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να κρατήσεις γερό τιμόνι για να μην γίνουν λάθη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αμφιβολία για ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και φίλος σου θα φύγει τελείως γιατί θα ανακαλυφθεί η παγίδα που ίσως είχε στηθεί από άλλο άτομο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πλησιάσεις τους φίλους και την ομάδα που σε ενδιαφέρει, να είσαι μαζί και να συνενώσετε τις δυνάμεις σας.
Έρωτας: Η σχέση με ένα ρομαντικό πρόσωπο θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο συναισθηματικός/η σε όλες τις αντιδράσεις σου. Η ηπιότητα από την πλευρά του θα σου δώσει ηρεμία και μεγάλη ασφάλεια. Μην το χαλάς όμως με τις τρελές σκέψεις που μπορεί να σου δημιουργήσει η ζήλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αντιδράσεις από κάποια άτομα που συνεργάζεσαι και πιθανόν να προσπαθήσουν με τον τρόπο τους να σε ξεγελάσουν ή εσύ να μην μπορείς να δεις εύκολα την αλήθεια. Όμως τελικά θα υπερισχύσει η καλή σου τύχη και αντί να χάσεις θα κερδίσεις τα διπλά. Για αυτό να έχεις μέσα σου εμπιστοσύνη σε όλες τις θεϊκές δυνάμεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι να κάνεις πολλά πράγματα που θέλεις και που έχεις σαν επιθυμία αλλά πιθανόν να παραμείνεις μόνο στην σκέψη. Μια πρόταση που μπορεί να συνδυάζεται και με ταξίδι θα σε ενθουσιάσει και καλό είναι να ξεκινήσεις από τώρα τον προγραμματισμό.
Έρωτας: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές αυτή την περίοδο παρ' όλο που σε απασχολεί ένας Ταύρος ο οποίος μπορεί να είναι και μακριά σου. Ίσως να έχεις μπερδέψει τα συναισθήματά σου και να μην ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί αλλά με λίγο υπομονή όλα θα ξεκαθαρίσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα κάνεις κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό αλλά χρειάζεται να αναζητήσεις και κατά κάποιο τρόπο την ανεξαρτησία σου. Το μυστικό είναι να κινηθείς εσύ χωρίς να περιμένεις από έξω να σε ζητήσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθεις μια ένταση και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να την εκτονώσεις. Πιθανόν να θέλεις να κάνεις αλλαγές και να μην ξέρεις πως. Συγκεντρώσου στον στόχο σου και θα δεις να έρχονται κάποιες πληροφορίες από εκεί που δεν το περιμένεις.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις ερωτευτεί τρελά ένα πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο είναι αμφιλεγόμενο. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί δεν θα είναι υπέρ σου. Γενικά κράτα χαμηλούς τόνους μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. Ένας Ταύρος μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια ανησυχία γιατί νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις το χατίρι πολλών και συγχρόνως και του εαυτού σου κι ίσως είσαι χωρισμένη/ος σε πολλά κομμάτια. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων για να υπάρχει περισσότερο χώρος για συνεργασίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Συνεχίζεις να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία και με αυτόν τον τρόπο θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Πιθανόν τα κοινά να σε τραβάνε αλλά χρειάζεται να βάλεις πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό σου για να πετύχεις τον στόχο σου.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Ταύρου ή Σκορπιού θα σε παιδέψει για λίγο και πιθανόν να σε προβληματίσει η στάση του που μπορεί να είναι πολύ απόλυτη. Όμως μην τσιμπάς γιατί πρέπει να έχεις αυτονομία για να την βγάλεις καθαρή.
Καριέρα & Οικονομικά: Νέες προοπτικές μπορεί να σε κουράσουν γιατί θα χρειαστεί να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη αφού εσύ αντιδράς σε κάθε τι που μπορεί να χρειάζεσαι για να έχεις ασφάλεια. Πιθανόν να μην συμφωνείς με την τακτική αλλά χρειάζεται να την ακολουθήσεις.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις περισσότερες ευθύνες και συγχρόνως μεγαλύτερη αγωνία για το μέλλει γενέσθαι. Κυρίως θέματα διατροφής και εμφάνισης μπορεί να σε απασχολούν, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Έρωτας: Η ερωτική συμπεριφορά ενός προσώπου μπορεί να σε έχει τρελάνει γιατί δεν είναι ξεκάθαρη και συγχρόνως και εσύ φοβάσαι να ανοιχτείς μην φας τα μούτρα σου. Όσο μπορείς ακολούθησε την καρδιά σου για να σου μιλήσει αυτή, κυρίως αν σε ενδιαφέρει Ζυγός ή Υδροχόος. Με τον Ταύρο θα καλυτερέψει η κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάει μια καινούργια περίοδο για σένα, αφού θα καταλάβεις ότι υπάρχει σταθεροποίηση από την πλευρά των συνεργατών αλλά και οι απαιτήσεις πλέον θα είναι λιγότερες. Οπότε, θα καταφέρεις να εκτονώσεις την ενέργειά σου και συγχρόνως να κάνεις και κάτι καλύτερο.


astrology.gr




Σχόλια