Γυναίκα: Ζιβάγκο - Το ρούχο του χειμώνα



Σίγουρα το έχετε στη ντουλάπα σας χρόνια και ίσως να το έχετε βαρεθεί. Κι όμως πρόκειται για ένα υπέροχο κομμάτι το οποίο τραβάει τα βλέμματα στο πρόσωπό σας και μπορεί παρόλο που είναι ιδιαίτερα απλό να σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις.

Ο λόγος για το ζιβάγκο το οποίο μπορείτε να πάρετε από το βάθος της ντουλάπας σας και να το χαρείτε ξανά.

Διαβάστε, λοιπόν, τέσσερις τρόπος για να το φορέσετε με στυλ!

Για το πρώτο outfit συνδυάστε το skinny σκουρόχρωμο jean σας με ένα λευκό ή μπεζ στενό ζιβάγκο κι από πάνω φορέστε ένα oversized πουλόβερ. Ολοκληρώστε το look σας με τις καφέ μπότες ιππασίας, ένα μάλλινο σκουφάκι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Ένας chic τρόπος να το φορέσετε είναι να το συνδυάσετε με μία φούστα. Πρόκειται για ένα outfit το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάστε, λοιπόν, το ζιβάγκο σας με μια skater φούστα, ένα οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι loafers. Ολοκληρώστε το look σας με το παλτό σας σε ένα φωτεινό χρώμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν έχετε πιο rock διάθεση, συνδυάστε το ζιβάγκο σας με ένα printed παντελόνι, τις ankle boots και το biker jacket σας.

Για ένα πιο θηλυκό ντύσιμο φορέστε το με το αμάνικο στενό σας φόρεμα, ένα οπάκ καλσόν και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε το look σας με μια ζώνη στη μέση σας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

newsbeast.gr


Σχόλια