Συμμετείχε σε κόντρες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αδικοχαμένος Πολ Γουόκερ;


Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες στο οποίο σκοτώθηκε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Πολ Γουόκερ έρχονται στο προσκήνιο.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mail, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κόκκινη Porshe στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτης ο 40χρονος ηθοποιός, και οδηγούσε ο φίλος του Ρότζερ Ρόντας να έκανε τη στιγμή του δυστυχήματος «κόντρες» με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στις αρχές, η κόκκινη Porsche έτρεχε σίγουρα με περισσότερα από 100χλμ/ώρα και ισχυρίζονται ότι στο δυστύχημα εμπλεκόταν ένα ακόμα αυτοκίνητο.

Ο Ρόντας, φίλος του Γουόκερ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Always Evolving, ήταν επαγγελματίας οδηγός αγώνων ενώ ασχολούνταν επίσης με ανταλλαγές αυτοκινήτων και παροχή υπηρεσιών σε αγώνες ταχύτητας.


Οι αστυνομικές αρχές κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία ή έχει καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή του δυστυχήματος να μεταβεί στο αστυνομικό κέντρο της περιοχής.

Επιπλέον τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο μόλις οκτώ ετών γιος του Ρότζερ Ρόντας, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο μικρός, ο οποίος είχε πάει μαζί με τον πατέρα του στη φιλανθρωπική εκδήλωση, μόλις μερικά μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, προσπάθησε να βγάλει τον πατέρα του και τον φίλο του από το φλεγόμενο όχημα ωστόσο, ήταν πολύ αργά καθώς μόλις η Porsche καρφώθηκε στον στύλο, άρπαξε αμέσως φωτιά.




Σχόλια