Ζώδια 9/12



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε προς το παρόν χαλαροί και άνετοι. Μπορεί να έχετε πολλά πράγματα να κάνετε αλλά για κάποιο τρόπο δεν σας αρέσει να βγείτε από την νιρβάνα σας. Ίσως να είστε απομονωμένοι και κυρίως να μην θέλετε να ανακοινώσετε τις προθέσεις σας σε κανένα.
Ερωτικά: Αφήνεστε στον έρωτα που μπορεί να κτυπήσει την πόρτα σας ξαφνικά κυρίως στον ανεκπλήρωτο γιατί αυτός είναι που σας φουντώνει και σας διατηρεί φλογερούς. Το συναίσθημα πάντως σας παρασέρνει να κάνετε εξομολογήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες αλλά στο χαλαρό γιατί ξέρετε είτε από διαίσθηση είτε από την καθοδήγηση του εσωτερικού σας εαυτού ότι κάπου θα σας οδηγήσει και θα πάρετε χρήματα ή θα κερδίσετε μια υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε κάπως αφηρημένοι ή ακόμα και αδιάφοροι γιατί μπορεί να νιώσετε μια συναισθηματική ανεπάρκεια που να μην σας αρέσει να την δείξετε. Ο λόγος είναι ότι ενώ κινείστε δυναμικά που και που ξεφεύγετε από την καθοδήγηση και πέφτετε στη λύπη και την ευαισθησία.
Ερωτικά: Μπορεί να είστε αφηρημένοι γιατί θα ονειρεύεστε ένα πρόσωπο και κυρίως έναν Σκορπιό ο οποίος σας αρέσει πάρα πολύ και ίσως να μην έχετε τρόπο να τον πλησιάσετε. Ο Ιχθύς επίσης σας συγκινεί αφάνταστα αλλά σας μπερδεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και το γνωρίζετε πολύ καλά αλλά σήμερα μπορεί να αδρανήσετε και να είστε κάπως ανεπαρκείς σε δύσκολους ρόλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα προσπαθήσετε να φτιάξετε τα κακώς κείμενα και θα έχετε την διάθεση ενός παιδιού, οπότε θα υπάρχει αυθορμητισμός και πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει και όντως έτσι είναι.
Ερωτικά: Θέλετε να έχετε ποιότητα στην σχέση σας και αυτό θα το πετύχετε γιατί θα είστε ο εαυτός σας. Αν σχετίζεστε με Τοξότη πιθανόν να είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι με αυτόν και να τον κουράζετε. Καλό είναι να μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας αλλά να παραμένετε ο τύπος σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια χρήματα μπορεί να πάρετε είτε από την οικογένεια σας είτε από κάποια ομάδα ατόμων που είχατε λειτουργήσει πριν λίγο καιρό από κοινού.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αφήνεστε να σας φροντίσει ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό για σας. Η φαντασία  και η δημιουργικότητα κρατάει ένα πολύ γερό κομμάτι στην σημερινή καθημερινότητά σας.
Ερωτικά: Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από ένα πρόσωπο που μπορεί να είστε μαζί μέσα στην δουλειά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει κάτι άμεσα. Απλά θα σας εντοπίσει και θα δείτε ότι αυτό το διακριτικό φλερτ θα κρατήσει αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση και κυρίως προσοχή στο προσωπικό σας όραμα γιατί μπορεί να σας παρασύρει κάποιος άλλος που είστε μαζί και να χαθείτε στα δικά του προγράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Εκφράζετε την ευαισθησία σας και αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγείτε αλώβητοι από μια δοκιμασία που μπορεί να μην περνάτε μόνο εσείς αλλά και ο στενός σας κύκλος.
Ερωτικά: Η αληθινή επαφή με ένα πρόσωπο ίσως τελικά να μην είναι όπως την φανταζόσασταν, δηλαδή να υπήρχε μεγαλύτερη αδυναμία από ό, τι εσείς νομίζατε. Αυτό μπορεί να σας αρέσει γιατί θα βρείτε πεδίο να δράσετε αλλά και από την άλλη πιθανόν να απομυθοποιήσετε μια κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δείτε ότι τελικά έχετε προσόντα τα οποία τα βάζετε εμπρός όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο δυνατοί όσο νομίζατε για αυτό κρατήστε τις ιδέες σας και μην χάνεστε μέσα σε ολιγωρίες, καθυστερήσεις και κυρίως ψευδαισθήσεις που δεν σας εκφράζουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αδιαφορείτε ή ακόμα και βαριέστε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Μερικές φορές παρασύρεστε από τους άλλους που είναι πολύ κοντά σας και ίσως να μην έχετε την προσωπική σας γνώμη.
Ερωτικά: Ίσως χρειαστεί από την πλευρά σας να σταματήσετε μια άρρωστη κατάσταση με ένα Ιχθύ ή ένα πρόσωπο που λειτουργεί μαζί σας πολύ χαοτικά η οποία μπορεί να φαίνεται ότι ρέει αλλά δεν οδηγεί πουθενά. Στο χέρι σας είναι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια καινούργια ενέργεια για να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα αλλά και να κάνετε συνεργασίες οι οποίες θα είναι πρωτοποριακές και πρωτότυπες. Σήμερα μπορεί να κάνετε συζητήσεις οι οποίες δεν ξέρετε αν τελικά θα είναι προς συμφέρον σας ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια καλή φάση γιατί προτιμάτε να νιώθετε ασφαλείς όπως σήμερα παρά να παραπαίετε σε ιδέες που δεν σας πηγαίνουν ή είναι αρκετά δύσκολες για σας στην εφαρμογή τους.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα τα οποία μερικές φορές υπάρχουν στην σχέση σας και βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι με μεγάλη νηφαλιότητα και ηρεμία, οπότε δεν χάνετε τον έλεγχο και τελικά επικρατείτε εσείς με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες για να πάρετε χρήματα ή να δεχτείτε μια προσφορά την οποία εδώ και πολύ καιρό περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε αφεθεί κάπως και είτε πιστεύετε σε ιδέες που μπορεί να είναι πνευματικές ή θρησκευτικές είτε πιστεύετε ακόμα και σε κάτι που μπορεί να είναι ανεφάρμοστο αλλά σας κάνει καλό στην ψυχολογία.
Ερωτικά: Έρχεστε αντιμέτωποι με ένα πρόσωπο που αναγκαστικά δεν θα μπορέσετε να του πείτε την αλήθεια και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να το πληγώσετε γιατί αυτό άλλα νομίζει ότι νιώθετε και άλλη είναι η αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσέξτε τις κινήσεις σας αλλά και τις επαφές σας. Θα γίνουν λάθη, παραλείψεις και πιθανόν να χάσετε κάποια χρήματα ή ακόμα και κάποια έγγραφα. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε τι υπογράφετε ή αν κλείσετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο ποσό να υπάρχει γραπτώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε άνεση στο να διαχειρίζεστε πιο εύκολα την επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα. Πιθανόν να καταλήξετε εύκολα σε κάποιες κοινές αποφάσεις ή ένα ταξίδι.
Ερωτικά: Περιμένετε κατά κάποιο τρόπο να κάνει ό άλλος το πρώτο βήμα χωρίς όμως να έχετε εγωισμούς ή ακόμα και δύσκολα συναισθήματα. Το να έχετε γλυκύτητα στον λόγο σας βοηθάει το να έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες στο να κερδίσετε κάποια χρήματα και κυρίως αν ασχολείστε με ασφάλειες ή με εμπόριο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε έντονα συναισθήματα για αυτό μπορεί να λυθεί η γλώσσα σας και να μιλήσετε σε φίλους και γνωστούς με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.
Ερωτικά: Όσο μπορείτε εκδηλωθείτε και ακόμα και σκηνή ζήλειας να κάνετε. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία επιτέλους να καταλάβει το άλλο πρόσωπο ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά. Η επαφή με Καρκίνο και Σκορπιό θα πάει καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε επισταμένα με το να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε διάφορες αγορές οι οποίες όμως να μην έχουν και πολύ μεγάλη χρησιμότητα και πρακτική εφαρμογή.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Κάνετε εφαρμογή των όσων αισθάνεστε πιο εύκολα από άλλες φορές. Η ιδανική κατάσταση που μερικές φορές ψάχνετε δεν είναι εύκολο τελικά να βρεθεί κι ίσως να διαψευστείτε.
Ερωτικά: Όταν μιλάει η καρδιά γίνονται θαύματα. Αρκεί να μην είναι λύπη ή απλώς ενθουσιασμός τα αισθήματα που νιώθετε για ένα πρόσωπο γιατί μπορεί να εκδηλωθείτε με μια υπερβολή και μετά να σας περάσει και να πληγώσετε πρόσωπα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που θα πρέπει να μην βιαστείτε να τις πάρετε γιατί μπορεί να υπάρχει ένα επείγον θέμα το οποίο να σας απασχολεί και τελικά να μην κάνετε την σωστή κίνηση. Συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες. Θα είναι το καλύτερο για σας.



astrologio.gr

Σχόλια