Ζώδια 3/12


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Mια ξαφνική κίνηση που μπορεί να είναι και απρόβλεπτη θετικά θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση στο να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο.
Ερωτικά: Μια πολύ έντονη προσωπική σχέση θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να περάσετε όμορφα, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Τοξότη που θα σας δώσει την ώθηση να είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε και να κάνετε κάποια πράγματα άμεσα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε τον χρόνο που τρέχει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε κάτω από μια επιρροή η οποία μπορεί να σας επηρεάζει άμεσα στο να ελευθερώσετε κάποιες ιδέες σας που είναι εγκλωβισμένες και δεν μπορείτε να τις εκφράσετε άμεσα.
Ερωτικά: Θα χρειαστείτε να κάνετε μια ανατροπή και να δεχτείτε νέες ιδέες αλλά και συμπεριφορές οι οποίες δεν είναι και τόσο συνηθισμένες για τα δικά σας γούστα και μέτρα. Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να έχετε την διάθεση να παίξετε λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι από τις 6 έως και τις 8/5 θα βιώνετε κάποιες δυσκολίες οι οποίες ίσως να σας φανούν αξεπέραστες αλλά χρειάζεστε έντονη αισιοδοξία την οποία πιθανόν να την αντλήσετε από ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας και σας σπρώχνει να κάνετε την υπέρβαση. Ό, τι προκατάληψη έχετε μπορεί να αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη κινητικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις κι αυτό σας βοηθάει να κάνετε καλύτερες σχέσεις και μεγαλύτερα ανοίγματα. Η φιλική σας διάθεση θα σας ανοίξει πόρτες.
Ερωτικά: Είστε ανοικτοί και εμπιστεύεστε κυρίως ένα Τοξότη ο οποίος σας ανοίγει την καρδιά του και σας πάει πιο μακριά. Από την άλλη μπορεί να ξεθαρρέψετε και να κάνετε προσπάθειες πιο αυθόρμητες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα δεχτείτε με μεγάλη εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσετε επιτέλους να την κάνετε πράξη γιατί βλέπετε ότι κάτι θα γίνει και θα είναι πιο εύκολο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε πιάσει ενστικτωδώς κάτι και προσπαθείτε να αντλήσετε πληροφορίες από πηγές οι οποίες ίσως να μην είναι και πολύ προσφιλείς σε εσάς. Μερικές φορές κινήστε προς αυτή την κατεύθυνση με την βοήθεια ενός ανοικτού μυαλού που είναι πολύ κοντά σας.
Ερωτικά: Έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα και να κινηθείτε πιο ελεύθερα λέγοντας την γνώμη σας πολύ πιο εύκολα. Όσοι περνάτε μια κρίση θέλετε να παίξετε και να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο που σας προκαλεί ευεξία και παιδική διάθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά ίσως να τις υπερεκτιμήσετε και να βρεθείτε σε μια φάση υπερβολών και κυρίως εξόδων για να γίνει η δουλειά. Η βοήθεια από έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι άκρως χρήσιμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε μια φάση που αναζητάτε να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα. Μην αφήνετε να σας καταβάλει ένα κομμάτι από το παρελθόν κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί από 9 έως και 11/8.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ερωτική διάθεση και αναζητάτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το πρόσωπο που είστε μαζί. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να είστε αρκετά επιθετικοί ή είρωνες και αυτό δεν βοηθάει στην καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μεγάλες προσπάθειες να κρατηθείτε και να επεκταθείτε σε κάποια θέματα τα οποία μπορεί να αφορούν και στο εξωτερικό. Το ιδανικό είναι να κάνετε την κίνηση αλλά να είστε όσο μπορείτε προσγειωμένοι στο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κάνετε τρέλες και πιθανόν υπερβολές αλλά το χρειάζεστε γιατί τις περισσότερες φορές το παρακάνετε με την λογική και την προσγειωμένη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Σταματάτε να αναλύετε και να κριτικάρετε τα πάντα για αυτό θα είστε πιο αισιόδοξοι και δεν θα κολλήσετε στις λεπτομέρειες. Θα αφήσετε πίσω σας κακές συνθήκες και συμπεριφορές και θα ζήσετε το εδώ και τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χαρείτε που θα δώσετε στο εαυτό σας την ευκαιρία να επεκταθεί. Γιατί είστε αρκετά συντηρητικοί και βαδίζετε πολλές φορές πολύ αργά. Αλλά σήμερα θα κάνετε κίνηση γρήγορη που ίσως να πάρετε βοήθεια με έναν Τοξότη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ανοίγεστε, επικοινωνείτε, συνεργάζεστε και γενικά είστε πολύ φιλικοί αλλά και πολύ επεκτατικοί. Η προσωπική σας γνώμη περνάει αβίαστα. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού μαζί με φίλους θα σας φτιάξει την διάθεση.
Ερωτικά: Θέλετε να κινείστε ελεύθερα γιατί έχετε επωμιστεί αρκετά και κυρίως αν είστε μαζί με έναν Αιγόκερω ο οποίος σας βγάζει από τα ρούχα σας μερικές φορές. Ενώ τώρα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να επεκταθείτε και αν δεν το κάνετε αυτές τις ημέρες που έχετε πάρει φόρα ίσως να απομακρυνθείτε από την πηγή του κέρδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αποφασίζετε να είστε γενναιόδωροι όμως πάνω από όλα ο περισσότερο ωφελημένος θα είστε εσείς. Μπορεί να αγοράσετε δώρα σε φίλους και γενικά θα είστε πολύ ανοικτοί σε κάθε νέα πρόκληση.
Ερωτικά: Θα είστε πολύ αισιόδοξοι και γενικά θα προτιμήσετε να κάνετε μια νέα κίνηση που θα φανείτε. Δηλαδή δεν θα σας νοιάζει και πάρα πολύ να δείξετε τα συναισθήματά σας κυρίως με Δίδυμο, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία όλες σας τις υποχρεώσεις για αυτό ίσως να μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες και θα δείτε ότι θα ανοίξουν πόρτες που δεν το περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας γιατί γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και πιάνει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Για αυτό θα λάμψετε με την παρουσία σας και γενικά την ανοικτή συμπεριφορά σας. Όταν βγαίνει από μέσα σας η αισιοδοξία είστε χάρμα οφθαλμών για όλους γύρω σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα είναι μόνο για το καλό σας.
Ερωτικά: Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας σχέση η οποία θα περάσει μια πολύ καλή φάση. Θα δώσετε αγάπη και θα δείξετε έντονα τον έρωτά σας. Η σχέση με Δίδυμο, Λιοντάρι και Υδροχόο θα πάρει μια πολύ θετική τροπή.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να γίνει μια ξαφνική αλλά ευχάριστη ανατροπή και πιθανόν να κερδίσετε χρήματα με έναν τρόπο πολύ πρωτότυπο. Καλό είναι να είσαστε ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο. Μόνο να είσαστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας και γενικά με τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Με την προτροπή ενός Δίδυμου ή Τοξότη θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που δεν είναι πολύ εύκολο να τις διαχειριστείτε.
Ερωτικά: Η έκπληξη που μπορεί να σας κάνει ένα πρόσωπο θα είναι για σας πολύ ευχάριστη αλλά θα παραμείνει σε μυστικό επίπεδο. Πιθανόν να βγείτε με ένα άτομο χωρίς να ξέρετε ακριβώς τις προθέσεις του. Τελικά από εκεί που δεν θα το περιμένετε θα βγει κάτι καλό. Η κρυφή σκέψη για έναν Δίδυμο θα οδηγήσει τελικά κάπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές νέες διασυνδέσεις και κυρίως αν παραμένετε πολύ οργανωμένοι ώστε να εκμεταλλευτείτε με καλό τρόπο οτιδήποτε σας δίνει ευκαιρίες, θα ξεκολλήσετε από αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε πολλές νέες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις ταξινομήσετε για να μην χάσετε ούτε μια πρόταση από αυτές που θα σας γίνουν ακόμα και από νέους φίλους οι οποίοι σας δίνουν μια γενική ώθηση.
Ερωτικά: Είστε πολύ εκδηλωτικοί και ανοικτοί και μπορεί πάνω σε αυτή την φάση να συγχωρήσετε ακόμα και ένα πρόσωπο που είχατε μια μεγάλη διένεξη, ιδιαίτερα αν είναι Λιοντάρι. Από την άλλη η επικοινωνία με ένα Σκορπιό μπορεί να αποκατασταθεί πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη ανταπόκριση από κάποιους συνεργάτες οι οποίοι θα βρεθούν μπροστά σας και μάλιστα ξαφνικά. Είναι ιδανική πάντως μια επαφή με έναν Κριό ο οποίος μπορεί να σας δώσει καινούργιες ευκαιρίες για επέκταση και για αλλαγή.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε αρκετά αισιόδοξοι και πολύ ανοικτοί σε κάθε νέα γνώση, πληροφορία και γενικά οτιδήποτε σας κάνει να σπάσετε τον κύκλο της επανάληψης.
Ερωτικά: Μπορεί να υπερβάλετε με ένα πρόσωπο που είστε πολύ ερωτευμένοι μαζί του. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην σχέση σας με Κριό ή Ζυγό. Ο λόγος είναι ότι θέλετε να βρείτε την αυτονομία σας και να μην κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Ίσως να βαριέστε και αυτό σίγουρα δικαιολογεί μια περίεργη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα από μια άλλη οπτική γωνία η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας πάει πιο μακριά. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών μπορεί να σας σπρώχνει στο να κάνετε κάποιες υπερβολές. Εσείς θα λειτουργήσετε με τα δικά σας μέτρα.


oroskopio.gr


Σχόλια