Ζώδια 17/12




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε πάρει φόρα γιατί έχετε μια πολύ δυνατή καθοδήγηση η οποία θα σας αυξήσει την δυναμική. Το εξωτερικό ή ακόμα και ένας νέος τρόπος σπουδών ή γνώσεις θα σας κάνουν πολύ καλό.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να δείτε με ένα άλλο μάτι το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιθανόν να περνάτε μια κρίση ή να είστε λόγω συνθηκών σε απόσταση. Η επαφή με Αιγόκερω σας πιέζει αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε είτε μέσω επαφών είτε μέσω μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να ξεφύγετε για αυτό μπορεί να δείξετε μια διαφορετική συμπεριφορά και κυρίως πιο ανοικτή από αυτή που έχετε άλλες φορές.
Έρωτας: Ό έρωτας για ένα Τοξότη καλά κρατεί απλά φοβάστε να δείξετε το εύρος των συναισθημάτων σας λόγω κάποιων κοινωνικών κολλημάτων. Πιθανόν να έχετε κατά νου ένα πρόσωπο που όμως το έχετε κρυμμένο μέσα στην καρδιά σας γιατί υπάρχει φόβος απόρριψης.
Καριέρα & Οικονομικά: Ρισκάρετε αλλά μόνο για σήμερα γιατί γενικά είστε αρκετά συντηρητικοί. Όμως έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή σας πιάνει ακριβώς γιατί είναι στον άξονά σας, οπότε θα έχετε αναβαθμίσεις και πολλές επαφές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε αν δεν υπάρχουν και άλλες συνθήκες οι οποίες σας υποστηρίζουν.
Έρωτας: Αναρωτιέστε τελικά αν έχετε αγαπηθεί τόσο όσο θέλετε. Επειδή βλέπετε ότι μερικές φορές εξαρτάστε από τον σύντροφο και κυρίως αν είναι Δίδυμος τώρα μπορεί να βγουν προς τα έξω κάποια παράπονα τα οποία όμως μπορεί να είναι υπερτονισμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτω από το βάρος υπερβολικών συναισθημάτων ίσως να υπερεκτιμήσετε και το καλό αλλά και το κακό. Φροντίστε να είστε ισορροπημένοι γιατί οτιδήποτε άλλο δεν βοηθάει αυτή την στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Τα λέτε όλα προκειμένου να βρείτε κάποια αλήθεια που ψάχνετε. Πιθανόν να είστε αρκετά ξεσηκωμένοι συναισθηματικά και μερικοί πολύ αλαφιασμένοι. Όποτε υπάρχει Πανσέληνος, πιθανόν να αναστατώνεστε υπερβολικά.
Έρωτας: Μπορεί να γίνετε αρκετά εκρηκτικοί και ο λόγος είναι ότι θα βγάλετε όλα τα βαθιά σας συναισθήματα προκειμένου να απελευθερωθείτε από αυτά που σας απασχολούν. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα σας αναστατώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ αγχωμένοι γιατί θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και πιθανόν να μην έχετε την δύναμη ή την γνώση για να τελειώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Μαζέψτε το μυαλό σας και βάλτε προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε πολύ ευδιάθετοι και σίγουρα κάτι καλό μπορεί να εισπράξετε, αρκεί να είστε ανοικτοί να λάβετε κάτι καλό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά δημιουργικοί και μερικοί μπορεί να γίνετε και πάλι παιδιά.
Έρωτας: Είστε πολύ ερωτικοί και ανοικτοί. Πιθανόν το ειδύλλιο με έναν Τοξότη να σας έχει πάρει τα μυαλά γιατί έχει την δύναμη να σας ξεσηκώνει και να σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Ο Υδροχόος θα σας κάνει μια πολύ έντονη ερωτική συζήτηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα ρισκάρετε και θα κερδίσετε γιατί οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την προσωπική σας εξέλιξη. Ίσως σας φωνάξουν για μια πολύ προσωπική συνέντευξη ή να συμμετάσχετε σε ένα σχήμα που θα βοηθήσει την μετέπειτα εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι για αυτό στρεσάρεστε αρκετά. Ίσως τα πολλά πράγματα που έχουν πέσει στο κεφάλι σας να μην μπορείτε να τα διαχειριστείτε πολύ εύκολα.
Έρωτας: Κρατήστε τα νεύρα σας ή ακόμα μια υπερβολή που νιώθετε από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην έχετε συγκρούσεις κυρίως με Τοξότη ή Ιχθύ ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε όσο μπορείτε να αναβαθμιστείτε και να κάνετε κάποια βήματα που είναι πολύ τολμηρά. Αυτό σίγουρα σας δημιουργεί έντονο στρες και μεγάλη αγωνία αν θα τα καταφέρετε. Ψυχραιμία όλα μπορούν να γίνουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε ένα γενικό προβάδισμα και παίρνετε δύναμη από μια εσωτερική κατάσταση η οποία κάπου σας καθοδηγεί. Το εξωτερικό παίζει ένα μεγάλο ρόλο αυτή την στιγμή. Επίσης υπάρχουν κάποια νομικά θέματα τα οποία θα λυθούν πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένετε.
Έρωτας: Η σημαντικότητα που θα δώσετε στα συναισθήματά σας θα σας δώσουν την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και πιθανόν να γίνετε αρκετά τολμηροί, κυρίως με Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάθεση να ρισκάρετε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Ο λόγος είναι ότι νιώθετε τόλμη να κάνετε κάτι που πιθανόν να σας είχε προταθεί πριν καιρό αλλά να μην είχατε όλες τις προϋποθέσεις που ίσως τότε ζητούσαν. Τώρα όμως νιώθετε πιο δυνατοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βγαίνετε έξω από τα δικά σας όρια τα οποία αρκετές φορές δεν σας είναι εύκολο γιατί πλέον λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποιες αλήθειες ίσως να τις μάθετε κάπως απότομα.
Έρωτας: Ίσως να χρειάζεται να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολο γιατί δεν είστε ο εαυτός σας όταν είστε πολύ ανοικτοί. Νιώθετε ανασφαλείς. Αν το ξεπεράσετε αυτό θα κάνετε καλύτερη επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό για αυτό προσπαθείτε να κάνετε συνεργασίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες, επειδή θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και με μεγαλύτερη διπλωματία, κυρίως αν είναι να εισπράξετε ή να δώσετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος που είναι στον άξονά σας κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα φέρει μια εσωτερική ανησυχία αλλά και μια μεγαλύτερη διανομή της ενέργειάς σας με τους γύρω σας.
Έρωτας: Είστε αρκετά αυθόρμητοι και ίσως να πείτε πράγματα που μετά μετανιώσετε. Για αυτό καλό θα ήταν να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα λόγια σας. Αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ θα έρθετε κοντά αλλά θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να λύσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αυθόρμητες κινήσεις που μπορεί να σας έρθουν και κυρίως με ένα συνεργάτη. Ίσως να ειπωθούν πολλά λόγια που στο τέλος για να γίνουν θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση και αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο τρόπο για αυτό ανοίγεστε και είστε πιο αυθόρμητοι. Η γνώση θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα νέο κανάλι.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πιο εύκολα σε ένα Δίδυμο αλλά παραμένετε διστακτικοί και κυρίως με ένα πρόσωπο που σας φαίνεται πολύ ελαφρύ ή διχασμένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες σίγουρα σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα είστε περισσότερο συνεργάσιμοι γιατί έτσι θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν καλό ή θα σας δείξουν ένα νέο τρόπο επαφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε πάρα πολύ δραστήριοι για αυτό προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα, φίλους, ομάδες και άτομα τα οποία θα σας δείχνουν με τον τρόπο τους την εμπιστοσύνη τους απέναντι σε πολλά θέματα που έχετε αναλάβει.
Έρωτας: Είστε πολύ δραστήριοι και από αυτό θα δείτε ότι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες εμπειρίες. Πιθανόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να έχετε εύνοια και να περάσετε όμορφα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλογίζεστε τι μπορεί να κάνετε που θα σας αποφέρει κέρδος. Για αυτό μπορεί να κάνετε περισσότερες επαφές, νέες δημόσιες σχέσεις και θα ρισκάρετε πάνω σε ένα πολύ νέο προϊόν ή μια ιδέα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε αρκετές ανησυχίες και είστε πολύ μπλεγμένοι σε πολλές δουλειές και επαφές. Πιθανόν να μην μπορείτε να βάλετε μια τάξη για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις σας.
Έρωτας: Μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι με ένα πρόσωπο γιατί πιθανόν νέα στοιχεία να έχουν προστεθεί στην προσωπική σας σχέση και ίσως αυτό να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε ειλικρινείς με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε πολλά πρόσωπα τα οποία αντί να σας οδηγήσουν σε σωστό δρόμο μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο. Για αυτό ίσως πρέπει από την πλευρά σας να δείξετε μια πιο σταθερή πολιτική.



astrologio.gr


Σχόλια