Ζώδια 16/10



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πιο άνετα και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη καχυποψία και μπορείτε να εμπιστευτείτε αλλά και να μιλήσετε ξεκάθαρα χωρίς να παρεξηγηθείτε. Ταξίδια ή σεμινάρια θα είναι το κίνητρο για να ενεργοποιηθείτε.
Έρωτας: Ανοίγεστε και μπορείτε να μιλήσετε άνετα, με θάρρος και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η επαφή με τον Ζυγό ίσως να είναι πλέον πιο εύκολη γιατί δεν υπάρχουν ήξεις αφήξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κρατήσετε μια κατάσταση σε σταθερότητα σίγουρα χρειάζεται να μοιραστείτε με τους γύρω σας για να μην φαίνεστε απρόσωποι ή ακόμα και αδιάφοροι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ενεργείτε πολύ αυθόρμητα και το καλό είναι ότι διαπραγματεύεστε πιο εύκολα όλες τις γνωριμίες, πληροφορίες και γνώσεις. Κατά τα άλλα η προσωπικότητά σας είναι πολύ αυστηρή και σταθερή.
Έρωτας: Η προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που πιστεύετε ότι θα κάνετε μαζί του οικογένεια μπορεί να μην συμβαδίζει με κάποια άλλα βαθιά συναισθήματα που σας σπρώχνουν να είστε ελεύθεροι και περισσότερο αυθόρμητοι. Για αυτό ο Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος πιθανόν να δένουν πολύ μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να μαζέψετε χρήματα ή να κερδίσετε από ένα ακίνητο ή από άλλη πηγή που περιμένετε κέρδη θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε ελιγμούς και να διαπραγματευτείτε με ένα πολύ έξυπνο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η αναβάθμιση είναι απαραίτητη και δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει για κανένα υποχωρήσεις. Πάντως μπορεί να πάρετε αποφάσεις που να έχουν και μια δόση υπερβολής.
Έρωτας: Οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές ώστε να επιβαρύνεται η προσωπική σας σχέση αλλά σήμερα θα βρεθούν κάποιες λύσεις που θα σας δημιουργήσουν άνετη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ο Τοξότης είναι κοντά σας γιατί βλέπετε από κοινού όλα τα θέματα που έχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγουν κάποιες πόρτες πιο εύκολα από άλλες φορές και θα χρειαστεί να είστε πολύ στρατηγικοί και καθόλου βιαστικοί γιατί πάνω στην φούρια σας θα κάνετε λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχουν αντιστραφεί οι όροι και αντί να έχετε εσείς την φροντίδα όλων, που το συνηθίζετε έτσι και αλλιώς, είστε αρκετά επιλεκτικοί.
Έρωτας: Παρόλο που αναζητάτε την ασφάλεια και την συναισθηματική εξασφάλιση μερικές φορές ρισκάρετε και σας έλκουν πρόσωπα πολύ διαφορετικά από την ψυχοσύνθεσή σας. Πιθανόν με τον Τοξότη να επικοινωνείτε στα κρυφά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας υπάρχει στο ωροσκόπιό σας αλλά δεν είναι εύκολο να βρείτε την ευκαιρία τελείως κομμένη και ραμμένη για τα μέτρα σας. Ίσως να περιμένετε τον από μηχανής Θεό στην ζωή σας αλλά χρειάζεται και η απλή λογική που μερικές φορές δεν την χρησιμοποιείτε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Θέλετε να μοιραστείτε μαζί με άλλα πρόσωπα ή μια ομάδα που έχετε κοινή ιδεολογία κάποιους προβληματισμούς σας που πολλές φορές σας δημιουργούν αντιστάσεις στο να δράσετε.
Έρωτας: Την πολυσύνθετη προσωπικότητά σας θα είναι πλέον πιο εύκολο να την εκφράσετε μέσα στην σχέση σας χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε ή θα υποτιμήσουν την προσωπικότητά σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει στο να εκφραστείτε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν θέλετε να κάνετε κάποιο άλμα τώρα είναι η ευκαιρία και κυρίως σήμερα να κάνετε τα τηλέφωνα και τις επαφές σας. Μην λέτε ποτέ αύριο είναι καλύτερη ημέρα γιατί χάνετε. Η πληροφορία από ένα φίλο θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κινείστε με γρήγορους ρυθμούς οι οποίοι ίσως να σας πιέζουν και να σας δημιουργούν άγχος αλλά τελικά μόνο με αυτόν τον τρόπο βγαίνετε έξω από το κουτάκι σας και είστε περισσότερο στο εδώ και τώρα.
Έρωτας: Μπορεί σήμερα να αποκαλύψετε κάποια μυστικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να κάνετε αυτήν την συγκεκριμένη κίνηση για να ψαρέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενοχλείστε όταν οι άλλοι γύρω σας λειτουργούν πολύ διασπασμένα και χαοτικά γιατί θα πρέπει εσείς να υπερβάλετε των προσπαθειών σας. Η πίεση που έχετε πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά θα σας δώσουν την ευκαιρία για να επεκταθείτε και να κάνετε κάτι το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε όλα τα φόντα να ξεδιπλώσετε τα προσόντα σας αλλά και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Είστε πάντως ιδιαίτερα αγαπητά άτομα και αυτό το αναγνωρίζουν οι άλλοι από την συμμετοχή τους στην παρέα σας.
Έρωτας: Θέλετε να φλερτάρετε έντονα και να γίνετε κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο. Οι συζητήσεις πάντως κάνουν καλό γιατί απεγκλωβίζεστε από διάφορα ταμπού και κλισέ. Η επαφή με Υδροχόο θα σας δώσει μεγάλη ζωντάνια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη κινητικότητα για αυτό κάνετε όλες τις επαφές που είχατε προτάσεις ή που πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να πάρετε περισσότερες γνώσεις και να γίνετε πιο ανάλαφροι και διασκεδαστικοί για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα με τους γύρω σας. Μικρές παρέες μπορεί να σας πλαισιώσουν.
Έρωτας: Θέλετε δεν θέλετε θα γίνετε πολύ διαφορετικοί λόγω των τρεχουσών συνθηκών γιατί αυτά τα βαθιά σας κομμάτια που δεν θέλετε κανένας να τα γνωρίζει, πιθανόν να βρεθεί τρόπος να τα βγάλετε στην επιφάνεια και να εκδηλωθούν άμεσα. Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος είναι τα πρόσωπα που μπορεί να σας απελευθερώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε κάποια ανάταση και πιθανόν ένα μεγαλύτερο κύκλο συναλλαγών. Ο λόγος είναι ότι έχετε ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να μην πέσετε στην παγίδα του ανταγωνισμού. Τα έξοδα που μπορεί να κάνετε για ένα ταξίδι που έχει χροιά εκπαιδευτική να φροντίσετε να είναι συμμαζεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε πλέον ανοιχτεί και ίσως το παρακάνατε για αυτό θα δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να μαζέψετε ακόμα και κάποια λάθη που έχουν γίνει είτε από παράλειψη είτε από λάθος εκτιμήσεις.
Έρωτας: Είστε αρκετά διαλλακτικοί σε λάθη και καταστάσεις που μπορεί να έχουν προέλθει από την πλευρά του ατόμου που είστε μαζί. Ένας αέρας ελευθερίας σίγουρα θα σας ξεσηκώσει και δεν θα έχετε ανάγκη να απολογηθείτε για κάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ζητούμενο είναι με εσάς να μπορέσετε να κρατήσετε σταθερά τον σκοπό σας και αυτό θα βοηθήσει σε κάθε σας προσπάθεια αλλά και σε οποιαδήποτε συνεργασία που έχετε στα σκαριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχουν διαφορές που έχετε με κάποια πρόσωπα και θα χρειαστεί να επιλύσετε γρήγορα για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι με κουβέντες και σχόλια.
Έρωτας: Η σχέση σας περνάει από μια φάση πολύ επιφανειακή και ίσως να μην σας κάνει και πολύ καλό στον ψυχισμό σας. Η διαφορετικότητα σας είναι ότι εσείς θέλετε να βρεθείτε σε ένα πολύ οργανωμένο πλαίσιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο περισσότερο επικοινωνείτε τόσο μπορείτε να βρείτε λύσεις και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στο να είστε περισσότερο διαλλακτικοί. .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο εσείς εμπιστεύεστε και ανοίγεστε τόσο θα δημιουργηθούν οι προσβάσεις που θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι από το παρελθόν θα ρυθμιστεί πιο εύκολα.
Έρωτας: Έχετε έντονο ερωτισμό και σίγουρα θα έχετε περιθώριο να παίξετε και να ξανανιώσετε. Είναι πιο εύκολο τουλάχιστον για σήμερα να κάνετε μια επαφή πολύ ενδιαφέρουσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την διάθεση ρίσκου και μπορείτε να κάνετε ελιγμούς ώστε τελικά να γυρίσουν πίσω κάποιοι επενδυτές, αγοραστές ή άλλοι που θέλετε να συμφωνήσουν μαζί σας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πρόσωπα και ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές. Το ζητούμενο είναι να μην τα μπερδέψετε και να είστε σίγουροι για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας.
Ερωτικά: Το μυαλό σας πετάει και μαζί με αυτό η σκέψη σας διαχέεται από εδώ και από εκεί και ίσως να έχετε πρόβλημα το να δείξετε τα συναισθήματά σας κυρίως με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν μπορείτε μην πάρετε αποφάσεις αυτή την στιγμή αφού δεν είστε σίγουροι ή δεν έχει ακόμα εμφανιστεί η καλύτερη λύση για σας. Οπότε να είστε επιφυλακτικοί με τις προτάσεις.

astrologio.gr


Σχόλια