Ζώδια 15/12



Κριός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα υποστηρίξει τον κυβερνήτη σας από το ζώδιο των Διδύμων, όμως καθώς μάλλον έχετε πάρει «φωτιά» μέσα στην σκέψη σας, εκείνο που δεν σκέφτεστε, είναι μήπως οι πράξεις σας σήμερα, μειώσουν τους υποστηρικτές σας, αύριο. Έτσι, αφουγκραστείτε με προσοχή όσα συμβαίνουν γύρω σας, και μην χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Δεν είστε κριάρια στο βουνό! Μπορεί να είστε παρορμητικοί, όμως παραμένετε άνθρωποι με νόηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε βήματα πίσω για χάρη του. Έτσι, οι ελεύθεροι, παραχωρήστε του χώρο, και αφήστε τον να κάνει και αυτός κάτι για εσάς. Οι δεσμευμένοι, καθώς και ο σύντροφος σας έχει τις δικές του προτεραιότητες, τις δικές του ανάγκες, μην τις λησμονείτε, απλώς επειδή ασχολείστε διαρκώς με τα του εαυτού σας. Συνυπάρχετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς «ενός κακού, μύρια έπονται», αν είστε έτοιμοι να κλείσετε μια πόρτα, να θυμάστε πως δεν αποκλείεται να είναι συνδεδεμένη με πολλές άλλες μέσα στο σύστημα.


Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη βρίσκεται θα λέγαμε στο τιμόνι. Έτσι, αξιοποιήστε την ικανότητα σας να ηγείστε, όμως φροντίστε να μην επιβάλλετε τίποτε και σε κανέναν «για το καλό του». Αντιθέτως, αξιοποιήστε την γλυκύτητα που διακρίνει το ζώδιο σας. θα βοηθήσει! Παράλληλα βέβαια, δεν αποκλείεται να τραβήξετε μια γραμμή στο χώμα και να δηλώσετε με στόμφο, «ως εδώ».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δώσει λάθος εντύπωση σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι, μην βιαστείτε να ενοχληθείτε, να θυμώσετε ή ότι άλλο. Οι δεσμευμένοι πάλι, καθώς μέσα στην σχέση ήσασταν ανέκαθεν ένα δυνατό σημείο αναφοράς, φροντίστε να αποδείξετε την στοργικότητα σας σήμερα, όχι το πείσμα σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ημέρα ενέχει πλάνες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, δεν είναι να τρέχετε μέσα στους δρόμους για να επιφέρετε αποτελέσματα. Κάθε άλλο! Πάρτε «χαρτί και μολύβι» και δημιουργήστε με βάση την μεθοδικότητα που σας διακρίνει, νέα σχέδια για το αύριο. είναι ότι το καλύτερο σήμερα Κυριακή.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας και καθώς ο κυβερνήτης σας προφανώς δεν έχει λησμονήσει την χθεσινή τους κόντρα, μπορεί να εκδηλώσει στοιχεία αντιδραστικότητας. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας συμπεριφορές έπαρσης κυρίως. Ειδάλλως, μάλλον θα διαπιστώσετε πως εντυπωσιάσατε τον εαυτό σας, όμως δημιουργήσατε αντιπάθειες σε ανθρώπους που δεν χρειαζόταν. Αξιοποιήστε τους χαλαρούς ρυθμούς της ημέρας, κυρίως για να προσαρμοστείτε σε νέες ποιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, μπορεί να σας πει άλλα από αυτά που σας έχει ήδη δείξει, και αυτό να σας ενοχλήσει. Έτσι, οι ελεύθεροι εξετάστε μήπως με κάποια πράξη σας, τον έχετε ενοχλήσει πρώτοι. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε αν το επιδιώξετε, προσέξτε κυρίως πως απαντάτε σε αυτά που σας ρωτάει ο σύντροφος σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναιρέσετε συμφωνίες, όμως σήμερα Κυριακή, προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε καινούργιες. Αν το κάνετε, ίσως από αύριο να αισθανθείτε πως δεν μετρήσατε τα λόγια σας σωστά.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνάει στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο, και καθώς σχηματίζει παράλληλα μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, επιδιώξετε οι ίδιοι να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα, όχι να εμπιστευτείτε άλλους να το κάνουν για εσάς. Εστιάστε σε ότι σας ευχαριστεί, και να θυμάστε πως η ευτυχία είναι παντού, αρκεί να θέλουμε να την αγγίξουμε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας βάλει να υποσχεθείτε εκείνα που θέλει να ακούσει, επομένως οι ελεύθεροι μην βιαστείτε να πείτε ψέματα ούτε σ' εκείνον ούτε σ' εσάς. Το ναι, να σημαίνει ναι, το δε όχι, όχι... Οι δεσμευμένοι, καθώς ακόμη και ο Δίας σήμερα αντιμάχεται την κυβερνήτη σας, φροντίστε να μην προκαλέσετε ρήξεις για να δείτε αν σας αγαπούν. Μπορεί να χάσετε. Και δεν είναι και υγιές...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δοκιμάστε να αφήσετε τους ρυθμούς να σας παρασύρουν, και χωρίς άγχος, διαλέξτε τι θα ακολουθήσετε σε κάθε περίπτωση και τι όχι. Κάντε ελεύθερες επιλογές, με βάση την δική σας αίσθηση.


Λέων

Γενικά
Κυριακή σήμερα, ημέρα Ηλίου, και καλό θα είναι να προσέξετε πού ή πώς θα ακουστεί το όνομα σας. Μια εφήμερη -ίσως σκανδαλώδης- φήμη, δεν είναι ότι καλύτερο. Έτσι, τόσο άνθρωποι του περιβάλλοντος σας όσο και εσείς οι ίδιοι, να μην το «χρησιμοποιήσετε» εκεί που δεν χρειάζεται. Αφήστε τους ρυθμούς της ημέρας να σας οδηγήσουν σε χαλάρωση και όχι σε αντιδικίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα είναι καλό να σας εκτιμήσει για τα «ωραία σας μάτια», παρά για τα όσα θα ακούσει για το άτομο σας. Έτσι, οι ελεύθεροι το στόμα κλειστό, τα μάτια καρφωμένα επάνω του... Οι δεσμευμένοι, και κυρίως οι έχοντες οικογένεια, προσέξτε την στάση σας. Η γυναίκα του Καίσαρα λένε, πρέπει και να είναι αλλά και να φαίνεται έντιμη...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προσδιορίσετε τις αξίες σας σήμερα, από το πόσο ακούγεται ή όχι, το όνομα σας στην αγορά. Υπάρχουν και άλλα οφέλη, εξίσου ικανά να σας κάνουν να αισθανθείτε επιτυχημένοι.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, θα σας δώσει την εντύπωση πως έχει έρθει η ώρα να «μιλήσετε». Καθώς όμως οι όψεις κρύβουν εξαπατήσεις, καλό θα είναι να πείτε -στην καλύτερη των περιπτώσεων- τα μισά από όσα θα θέλατε, όπως επίσης με το διπλάσιο «τακτ», από όσο ετοιμάζεστε. Δεν αποκλείεται με τον Ερμή στον Τοξότη και την Σελήνη στους Διδύμους, να κλείσετε και όχι να ανοίξετε πόρτες, αν παρασυρθείτε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να δείξει σύμφωνος μαζί σας, αυτό δεν σημαίνει πως είναι κιόλας. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην ανοιχτείτε θαρρείς και έχετε τον εαυτό σας σε καθρέφτη απέναντι σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η σχέση σας να αξιώσει απαιτήσεις, μην αντιδράσετε. Ζητήστε ευγενικά χρόνο...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη προσχωρεί στον οίκο που αφορά την εργασία σας σήμερα, φροντίστε να αναβάλετε συνομιλίες για τις οποίες δεν έχετε καλό προαίσθημα. Επίσης, μην «το κρατήσετε», αν συνεργάτες σας ασκήσουν το δικαίωμα να διαφωνούν μαζί σας.


Ζυγός

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια κορύφωση δυναμικότητας, και καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να εκδηλώσετε αυτήν την δυναμικότητα με ανάρμοστο τρόπο αν τυχόν προκληθείτε. Αν το κάνετε, σύντομα θα γυρίσει εναντίον σας. Αντιθέτως, εκδηλώστε με τον πιο όμορφο τρόπο κάθε σας πρόθεση ή κίνηση απέναντι σε τρίτους, και να είστε σίγουροι πως θα σας υποστηρίξουν οι πλέον «ισχυροί» φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα σας βρίσκει επαρκώς δυναμικό για τα δεδομένα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην τον απογοητεύσετε στρέφοντας την δυναμικότητα σας σε «λάθος» κανάλια. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να ζητήσει την βοήθεια σας για χίλια δυο θέματα, φροντίστε να φανείτε υποστηρικτικοί, όμως όχι καταδυναστευτικοί.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μειώστε την τάση σας να αντιδράτε με το παραμικρό. Καθώς σήμερα μπορεί να αισθάνεστε δυναμικοί, όμως αύριο που θα χρειαστείτε και πάλι την βοήθεια των συνεργατών σας, θα πρέπει να σας εκτιμούν ακόμη, για να σας την δώσουν.


Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας ζητήσει αποδείξεις. Επομένως εστιάστε να είστε σίγουροι για τα όσα ισχυρίζεστε. Αν αντιθέτως, θεωρείτε πως μπορείτε να λέτε ότι θέλετε χωρίς να το μετράτε, μην παραξενευτείτε αν σήμερα, βρεθούν εκείνοι που θα σας αμφισβητήσουν ανοιχτά. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, φροντίστε να είστε συνεπείς. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε μην πείτε κάτι άλλο, ίσα για να ευχαριστήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα εκδηλώσει μιας μορφής δυσαρέσκεια απέναντι σας, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην την έχετε προκαλέσει από μόνοι. Αν όχι, ας κάνει ότι θέλει. Οι δεσμευμένοι, καθώς η Σελήνη θα τα «πει» με τον Πλούτωνα σήμερα, φροντίστε λάθη του παρελθόντος να μην τα επαναλάβετε. Πάει πολύ!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα αφήστε τους ρυθμούς να πέσουν, και μην προσπαθήσετε να κάνετε ακόμη και «απεγνωσμένες» -όπως θα τις χαρακτηρίσουν τρίτοι- προσπάθειες για να αποδείξετε το παραμικρό. Μπορεί να υποπέσετε σε σφάλματα. Ακολουθήστε απλώς την «κοινή λογική». Αρκεί!


Τοξότης
Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα μπει στους Διδύμους απέναντι σας, και επιπλέον θα λάβει μια αρκετά «προκλητική» στάση απέναντι στον κυβερνήτη σας τον Δία. Επομένως, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αφήστε τους ρυθμούς να πέσουν και μην τυχόν γυρίζετε γύρω-γύρω, σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του. Επιτρέψτε στα γεγονότα να συμβούν, χωρίς να εξαναγκάσετε τον εαυτό σας να επέμβει παντού και σε όλα. Χαλαρώστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας κρίνει από αυτά που θα πείτε ή θα δείξετε οι ίδιοι σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να είστε σαφείς στις κινήσεις σας, όσο και ολιγομίλητοι. Όσο πιο «πράα» εκδηλωθείτε σήμερα, τόσο το καλύτερο. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να φανείτε προκλητικοί κατά λάθος, σήμερα διατηρήστε κυρίως το χαμόγελο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε σε αποτελέσματα που ήδη έχετε επιφέρει, και σήμερα μην επιδιώξετε νέες «δάφνες». Εδραιώστε εκείνα που έχουν γείρει ήδη υπέρ σας. Ειδάλλως, ίσως έρθετε αντιμέτωποι, ακόμη και με συνεργάτες!


Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα μάλλον θα αισθανθείτε πως καταστάσεις που δεν έχετε τελειώσει μαζί τους, αναγκαστικά, πρέπει να τις αφήσετε γι' αργότερα. Δεν πειράζει, δεν είστε δα και μηχανάκια. Έτσι, επιδιώξτε να χαλαρώσετε κοντά σε δικούς σας ανθρώπους, και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί ασφαλής. Είναι μεγάλο προσόν να έχουμε ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν αυτό το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας πολιορκήσει με τρόπο που σας αναγκάζει να αφήσετε τα ηνία, και οι ελεύθεροι αν δεν το δεχθείτε, μάλλον θα τον απορρίψετε. Οι δεσμευμένοι, αφιερώστε θα λέγαμε περισσότερο από τον χρόνο σας στην σχέση σας, καθώς η πίεση των τελευταίων ημερών, μπορεί και να σας έχει απομακρύνει. Διορθώστε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προσπαθήσετε περισσότερο από όσο διαπιστώνετε πως απαιτείται. Οι συνεργάτες σας μάλιστα, θα είναι οι πρώτοι που θα διαμαρτυρηθούν αν δοκιμάσετε να τους «παρασύρετε» σε γρήγορους ρυθμούς. Διάλειμμα λοιπόν. Άρης και Κρόνος σας καλούν να κόψετε ταχύτητα ώστε να αναδιοργανωθείτε!


Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνάει στους φιλικούς σας Διδύμους, και για να έχετε μια όμορφη ημέρα, θα χρειαστεί να αφήσετε τους ρυθμούς να πέσουν, και να ασχοληθείτε κυρίως με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε κάπου μακριά και ξέγνοιαστα. Εορτές έρχονται, δεν είναι δύσκολο να μπείτε στο κλίμα, όμως φροντίστε να κάνετε λίγα πράγματα και να τα κάνετε με χαρά. Μην απλωθείτε παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας προσφέρει μια κάπως εξιδανικευμένη εικόνα για τον ίδιο σήμερα, έτσι οι ελεύθεροι, προσέξτε μεν, απολαύστε το δε, αν τον πετύχατε σε καλή στιγμή. Οι δεσμευμένοι, αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας σήμερα, και εκείνος μπορεί να σας χαλαρώσει. Εμπιστευτείτε τον!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, Κυριακή σήμερα και οι ρυθμοί θα πέσουν. Παράλληλα όμως, καθώς όσο περνάνε οι ώρες, η εύνοια απέναντι σας δεν θα αργήσει να φανεί, μην περιοριστείτε στο να κάνετε «όνειρα». Κάντε πράξεις επί της ουσίας. Αναγκάστε την τύχη να σας υποστηρίξει...


Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Επομένως λειτουργείτε την διαίσθηση σας, καθώς εκείνη περισσότερο από κάθε άλλον, είναι ικανή να σας δείξει τον σωστό δρόμο για κάθε περίπτωση. Παράλληλα, φροντίστε να μετριάσετε εκείνα που θα θέλατε να πείτε. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, ίσως και να μην ενδιαφέρονται να ακούσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας επιφυλάξει μια ευχάριστη έκπληξη, υπό την προϋπόθεση, πως οι ελεύθεροι δεν έχετε «σπρώξει» τις καταστάσεις. Ειδάλλως, για τι έκπληξη να μιλήσουμε... Οι δεσμευμένοι, καθώς η τάση σας να προλάβετε «πράγματα», κάποιες φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα αποτρέπει, χαλαρώστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα αποφύγετε κυρίως να «διαγωνιστείτε» για πρωτεία. Καλύτερα να ασχοληθείτε σε κάπως πιο χαλαρούς ρυθμούς με τη δημιουργική πλευρά κάθε υπόθεσης, και να επιτρέψετε η ανταμοιβή σας, να είναι το ίδιο το αποτέλεσμα επί της ουσίας. Κάθε τι άλλο, ας θεωρηθεί υπερβολή, ίσως και χαμένος κόπος.

Πηγή: http://www.astrologos.gr



Σχόλια