Κόσμος: Σκότωσε όλα τα μέλη του συγκροτήματος του και αυτοκτόνησε



Τον γύρο του κόσμου κάνει η σοκαριστική είδηση από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκη. Μουσικός σκότωσε μέλη συγκροτήματος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν έπειτα από δολοφονική επίθεση με όπλο τέσσερις μουσικοί -μεταξύ των οποίων δύο μέλη του συγκροτήματος Yellow Dogs-, έχασαν την ζωή τους.

Νεκροί είναι τα αδέρφια Sourosh και Arash Farazmand, κιθαρίστας και ντράμερ του post-punk σχήματος Yellow Dogs, ο μουσικός και συγγραφέας φίλος τους, Ali Eskandarian, και ο δράστης, Raefe Ahkbar, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν περικυκλώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ένα ακόμη πρόσωπο τραυματίστηκε κατά την επίθεση, είναι όμως καλά στην υγεία του και ήδη έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Οι Yellow Dogs σχηματίστηκαν το 2006 στην Τεχεράνη του Ιράν και το 2010 εγκαταστάθηκαν στην Νέα Υόρκη. Είχαν λάβει μέρος στο φεστιβάλ South By Southwest, ενώ είχαν συμπεριληφθεί και σε αφιέρωμα του περιοδικού Spin.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της μπάντας, όπως αναφέρει το Rocking, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο δράστης ήταν μέλος ενός άλλου Ιρανικού συγκροτήματος, το οποίο συνδεόταν στο παρελθόν με τους Yellow Dogs. Όπως έγινε επίσης γνωστό, η σχέση των δύο συγκροτημάτων διακόπηκε εξαιτίας διαφορών μεταξύ των μελών, το 2012.


Σχόλια