Συνελήφθη στην Αθήνα ο Δημήτρης Βαρβαρέσος


Στα χέρια της Αστυνομίας στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Πατρινός καταζητούμενος Δημήτρης Βαρβαρέσος. Μαζί με τον Θέμη Δήμου κατηγορούνται για σωρεία ληστειών, κυρίως τραπεζών, σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο Δ. Βαρβαρέσσος είχε αποφύγει τη σύλληψη πριν μερικούς μήνες όταν μαζί με τον Δήμου έπεσαν σε μπλόκο της Αστυνομίας σε καφετέρια του Χαλανδρίου.
Ο Βαρβαρέσος είχε καταφέρει τότε να αποφύγει τη σύλληψη και να εξαφανιστεί, ενώ ο Δήμου είχε συλληφθεί.

Σε βάρος τους εκκρεμούν περίπου 15 εντάλματα σύλληψης, ενώ τα ονόματά τους φέρεται να έχουν εμπλακεί και στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της στην οδό Σαχτούρη όπου έπεσαν νεκροί οι Κώστας Φράγκος και Βασίλης Σινούρης.

Η δικογραφία της διπλής δολοφονίας στη Σαχτούρη βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ασκηθεί διώξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας θέλουν την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Σαχτούρη να έχει ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο σε βάρος των τριών χρυσαυγιτών.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον Δ. Βαρβαρέσσο είναι διϊστάμενες. Αρχικά αναφέρθηκε ότι παραδόθηκε στην Αστυνομία στην Αθήνα, ωστόσο άλλες "πηγές" αναφέρουν πως έχει συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.


Με πληροφορίες απο syfados.gr

Σχόλια