Καιρός: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες


Σήμερα Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους ισχυρές.


Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι τοπικά θα είναι έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα κυρίως στην ανατολική Στερεά Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα στα δυτικά τμήματα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια