Ζώδια 26/11



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Οι συνθήκες σας σπρώχνουν να κάνετε θελήματα, υπηρεσίες σε τρίτους και επίλυση πολλών πρακτικών θεμάτων. Αυτά και χωρίς να τα ζητήσετε θα γίνουν αναγκαστικά γιατί οι ανάγκες της σημερινής ημέρας θα είναι κάπως περίεργες. Το καλό είναι ότι δεν αποδυναμώνεστε οπότε προχωρήστε και ξεκαθαρίστε το τοπίο.
Ερωτικά: Μπορεί να χρειαστεί να τρέξετε μαζί με το άτομο που είστε μαζί σε διάφορες δουλειές και ίσως να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε κάποια προσωπικά του θέματα. Με αυτό κερδίζετε τις εντυπώσεις και δεν απομονώνεστε. Κυρίως ένας Παρθένος θα σας καταλάβει ακόμα περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ γενικά εμπιστεύεστε τους γύρω σας τώρα πιθανόν να αναζητήσετε ένα πιο πρακτικό τρόπο επικοινωνίας και να τα βάλετε όλα κάτω με στόχο να αναδιοργανώσετε κάποια χαρτιά, έγγραφα και οικονομικούς λογαριασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι μια ημέρα που πολύ εύκολα θα μπουν στην θέση τους αρκετά πράγματα και ας υπάρχει από την πλευρά σας μια έλλειψη πειθαρχίας. Κάπου μπορεί να έχετε κουραστεί και να αναζητάτε να χαλαρώσετε ή ακόμα και να το ρίξετε έξω.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να ζήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την καθημερινότητα ίσως να προσφερθείτε να βοηθήσετε σε κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι απόλυτα δικά σας. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Ο Κριός μπορεί να επανέλθει ξαφνικά και να μην ξέρετε πώς να φερθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην σας παίρνει από κάτω. Από εκεί που φοβάστε ότι κάτι θα γίνει έρχεται κάτι ξαφνικά και σας ανατρέπει την αρνητική σκέψη. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα και κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις σε όλα αυτά που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ιδιαίτερη ημέρα όπου θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και ο λόγος είναι ότι μπορεί να γίνουν λάθη που να μην μπορείτε μετά να τα διορθώσετε λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή να έχετε υπερβολικό άγχος για να γίνουν όλα τέλεια.
Ερωτικά: Πιθανόν να αναγκαστείτε να περάσετε μαζί τη μέρα σας με το πρόσωπο που είστε μαζί φτιάχνοντας ή οργανώνοντας από κοινού κάτι που απασχολεί και τους δυο. Η επαφή με Τοξότη ή Ιχθύ μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανάγκες που δεν τις είχατε υπολογίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Εάν θέλετε να περάσετε λιτά και συμμαζεμένα ίσως να είναι ευκαιρία να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Επειδή γενικά αν γίνετε μεθοδικοί θα δείτε πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Όσο είστε αποφασισμένοι να είστε ξεκάθαροι και σωστοί ακόμα και από τις κουβέντες σας και κυρίως με συγγενικά πρόσωπα τόσο περισσότερο θα μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.
Ερωτικά: Ενδιαφέρεστε έντονα για έναν Παρθένο με τον οποίο όμως μπορεί λόγω κάποιων άλλων συνθηκών να είστε σε απόσταση. Σίγουρα θα μιλήσετε αλλά δεν θα βγάλετε και πολύ το συναισθηματικό σας πρόσωπο. Θα επικρατήσει η λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή συζητάτε κάποια θέματα που σας απασχολούν και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις είτε μέσα από δικές σας προσπάθειες, είτε μέσα από συγγενικά ή ακόμα και φιλικά πρόσωπα θα δείτε ότι σήμερα θα έχετε μια απάντηση ή θα πάρετε μια πληροφορία που θα σας χαροποιήσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Κινείστε πολύ μεθοδικά και επειδή είστε προς επίλυση ενός θέματος ίσως να μην έχετε υπομονή να βρείτε κάτι το διαφορετικό και να συμφωνήσετε άμεσα.
Ερωτικά: Επειδή ένα και ένα κάνουν δυο για σας θα δείτε ότι θα πιέσετε να κάνει το ίδιο και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν θα αρκεστείτε μόνο σε λόγια χωρίς πράξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να φανείτε συντηρητικοί αλλά με αυτόν τον τρόπο πατάτε πολύ γερά στα πόδια σας και έχετε και πίσω σας μια καλή υποδομή για να στηρίξετε το οτιδήποτε χωρίς να ακροβατείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μαζεύετε τις δυνάμεις σας και περνάτε στην αντίπερα όχθη. Επειδή η σταθερή σας πολιτική θα παίξει ρόλο σε οτιδήποτε θέλετε και κάνετε μην αφήσετε κανέναν να υποσκάπτει με τον τρόπο του τις αρχές σας και πάνω από όλα τις ιδέες σας ή τα πιστεύω σας.
Ερωτικά: Είναι μια πολύ καθοριστική ημέρα για σας αφού θα συνειδητοποιήσετε κάποια πιο βαθιά δύναμη να έρχεται από μέσα σας και να σας δίνει μια εσωτερική ασφάλεια. Όσο είστε γενικά πολύ συγκροτημένοι θα δείτε ότι θα τα καταφέρνετε πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα τις εκμεταλλευτείτε και από μια προσωπική σας πρωτοβουλία θα κερδίσετε χρήματα ακόμα και λίγα τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν σε κάποιους λογαριασμούς οι οποίοι είναι άμεσοι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι μπορεί να έχετε αδειάσει από ενέργεια και για αυτό προτιμάτε να μην ανοιχτείτε και πάρα πολύ. Παρόλο που οι ανάγκες οι γύρω σας είναι πολλές προτιμήστε να ξεκουραστείτε αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Επίσης, αν είναι να κάνετε εξετάσεις ρουτίνας δικές σας ή ενός πολύ κοντινού σας προσώπου μην τις αμελήσετε.
Ερωτικά: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι ίσως κινείστε σε διαδρομές ψευδαίσθησης ή ένας φίλος σας να σας ξυπνήσει για μια υπόθεση που έχετε με έναν Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάτε αποστάσεις και δεν παίρνετε απόφαση για κάτι που είναι να επενδύσετε ή να ξεκινήσετε μαζί με άλλους συνεργάτες. Η μυστικότητα των κινήσεών σας για μια δουλειά πιθανόν να βοηθήσει στο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Το τοπίο είναι ξεκάθαρο και όσοι θέλετε να κάνετε μία κίνηση χωρίς να έχει πίσω της το δύσκολο παρελθόν, κάντε την τώρα και μην έχετε καμία αναστολή.
Ερωτικά: Είστε πιο ήρεμοι για αυτό μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα όλες σας τις συναισθηματικές εξάρσεις. Ευτυχώς υπάρχουν ημέρες που δεν είστε σε ένταση και πάθος και τότε νιώθετε καλύτερα και περνάτε και καλά. Ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως είναι τα πρόσωπα που δεν σας τσιτώνουν και πολύ και όλα εξελίσσονται ήρεμα. Αντίθετα με τον Κριό, Υδροχόο υπάρχει έλξη αλλά και ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε θετική αντιμετώπιση από άτομα που μπορεί να φαίνονται ανταγωνιστικά και ίσως να μπορέσετε να συνεργαστείτε με καλούς όρους. Η συνεργασία που θέλετε να προτείνετε σίγουρα θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μπορεί οι σημερινές συνθήκες να σας εκνευρίσουν ή να σας κουράσουν γιατί θα υπάρχουν τεχνικά ή πρακτικά κολλήματα αλλά εσείς προσπαθήστε να μην βγείτε από τον προγραμματισμένο στόχο σας. Θέματα πρόληψης υγείας και οργάνωσης πιθανόν να σας κουράσουν.
Ερωτικά: Σίγουρα θα επισημάνετε μια διαφορά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας αλλά θα ευχαριστηθείτε αν μπορέσετε να τη γεφυρώσετε. Η επαφή με Παρθένο μπορεί να μην είναι όπως την περιμένατε αλλά κάτι θα γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένετε μια απάντηση εδώ και καιρό και ίσως να έρθει κάπως κουτσουρεμένη αλλά τουλάχιστον δεν θα ξεφύγετε τελείως από το πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Τα καταφέρνετε σε επίπεδο πρακτικής εφαρμογής πολλών θεμάτων που έχετε από το σπίτι, δουλειά, οικογένεια κλπ. Η διατροφή σας και πιθανόν η σωματική σας αναβάθμιση μέσα από την φροντίδα και την περιποίηση θα σας ικανοποιήσει και θα σας ξεκουράσει.
Ερωτικά: Είστε αρκετά προστατευτικοί και κυρίως προσπαθείτε να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί σε κινήσεις και σε λόγια που μπορεί να πληγώσουν το πρόσωπο που είστε μαζί. Το καλό είναι ότι έχετε μέσα σας κάπως χαλαρώσει και έχετε μεγαλύτερη αποδοχή σε όλα τα θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εξέλιξη και γενικά μια αναβάθμιση σε κάποια θέματα και κυρίως εμφανίζεται το αληθινό πρόσωπο ατόμων που είχατε αμφιβολίες και προβληματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε κάποια πράγματα υπηρετώντας πιστά ή ακολουθώντας όλους τους τύπους που χρειάζονται σε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Έχετε λίγο απομονωθεί και ίσως να νιώθετε μια μικρή απογοήτευση ή μοναχικότητα ακόμα και μέσα στην σχέση που μπορεί να είστε. Περισσότερο θα χρειαστεί να προσφέρετε παρά να πάρετε στην προκειμένη φάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αγγαρείες και λεπτομερειακές δουλειές μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την έμπνευσή σας αλλά θα δείτε ότι κάτι καλό θα πετύχετε γιατί θα είστε αρκετά ρεαλιστές.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προσγειώνεστε κάπως απότομα. Η σύνδεση που έχετε συνήθως με τον ονειρικό κόσμο δεν σας αφήνει να βλέπετε και την ρεαλιστική πλευρά. Αλλά σήμερα λόγω των ειδικών συνθηκών θα αναγκαστείτε να προσφέρετε ή να δουλέψετε πολύ με άτομα που ίσως να μην ταιριάζετε αλλά σας κάνουν καλό γιατί γίνεστε πρακτικοί.
Ερωτικά: Η αποδοχή μιας σχέσης που σας απασχολεί μπορεί να σας βοηθήσει στο να είστε καλύτερα αλλά μέσα σε πλαίσια τα οποία τελικά σας κάνουν πολύ καλό. Παρθένος, Ζυγός και Αιγόκερως παίζουν το παιχνίδι τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεχόμενες ευκαιρίες οι οποίες αν δεν τις εκτιμήσετε όπως πρέπει θα γίνουν πιθανά λάθη από την πλευρά σας. Η αλήθεια που μπορεί να μάθετε για μια συνεργασία πιθανόν να σας κάνει πολύ καλό.

astrologio.gr



Σχόλια