Ζώδια 25/11



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα παραμείνετε αρκετά συγκεντρωμένοι στον στόχο σας χωρίς όμως να κάνετε καμία προσπάθεια η οποία θα σας αποσυντονίσει.
Ερωτικά: Είστε στο κέντρο κάποιων εξελίξεων αλλά θα προσπαθήσετε να είστε πολύ συγκεκριμένοι στο να διατηρήσετε κάποια κατάσταση γιατί αυτό είναι μερικές φορές που σας κάνει να έχετε δημιουργική σχέση. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα είναι ας το πούμε μοιραία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει κάτι που κινείται και σίγουρα σας δίνει πνοή και χαρά. Αλλά αν δεν κλείσετε κάποιες πληγές του παρελθόντος τότε θα φοβόσαστε να πάρετε κάποια ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Κρατάτε κάποια προσχήματα γιατί δεν θέλετε να φανείτε είτε αγενείς είτε ιδιαίτερα προκλητικοί. Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να σας τσιτώνει γιατί δεν έχετε τον τρόπο να το διαχειριστείτε.
Ερωτικά: Μπορεί να παραμένετε νοσταλγοί μιας κατάστασης και να μην βλέπετε τις νέες προοπτικές που μπορεί να δημιουργήσετε. Ίσως να έχετε πληγωθεί και να μην μπορείτε να εντοπίσετε με ποιο τρόπο να το καλύψετε. Επίσης, επειδή φοβάστε την απόρριψη μπορεί να μην αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο που περιμένει από εσάς το ενδιαφέρον σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εγκαταλείπετε μερικές φορές κάποια σχέδιά σας όταν νιώθετε είτε ότι δεν σας δίνουν την ανάλογη προσοχή ή την εκτίμηση που θέλετε στο πρόσωπο σας. Αλλά αντί να κινηθείτε σε άλλη κατεύθυνση παραμένετε στα ίδια και στα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανακαλύπτετε ότι συνεχίζετε να έχετε σταθερό στόχο και αυτό σας κάνει γενικά καλό. Αρκεί να μην αδρανήσετε στις πρακτικές υποθέσεις είτε του σπιτιού σας είτε ενός συγγενικού προσώπου που είναι πολύ κοντά σας.
Ερωτικά: Πιθανόν η εξομολόγησή σας να φαίνεται ότι δεν έπιασε τόπο σε ένα πρόσωπο και αντί να γίνει αυτό που περιμένατε ίσως να υπάρχει τελικά στασιμότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα γιατί έτσι πιθανόν να νιώθετε μέσα σας. Μέχρι ενός σημείου είναι καλό αλλά χρειάζεται να δείτε και την πραγματικότητα όπως σας εμφανίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα δώσετε δείγματα σταθερότητας, εμπιστοσύνης αλλά και μιας εγωιστικής στάσης η οποία σε μερικές περιπτώσεις βοηθάει και σε άλλες όχι. Ίσως να μην έχετε δίκιο σε όλα και θα πρέπει να καταλάβετε και την θέση του άλλου.
Ερωτικά: Είστε κάπως κτητικοί και ο λόγος είναι ότι δεν συμβιβάζεστε μερικές φορές με τα λίγα αλλά τα πολλά. Ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε ίσως να απέχει από τον χαρακτήρα σας αλλά τώρα αυτό σας βγαίνει να κάνετε. Πάντως μην προσπαθήσετε να δελεάσετε με δώρα ένα άτομο που είναι κάπως ψυχρό μαζί σας γιατί μετά θα το μετανιώσετε γιατί μπορεί να μην πάρετε την ανάλογη προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες πιθανότητες να πετύχει το σχέδιό σας αρκεί να είναι σύμφωνα με τα μέτρα της λογικής. Πιθανή είσπραξη ή βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Παραμένετε πολύ σταθεροί στα θέλω σας και στα δικά σας πράγματα. Αυτό είναι καλό από την μια αλλά από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσει έναν δογματισμό που δεν θα είναι και πολύ θετικός για την προσωπική σας πρόοδο.
Ερωτικά: Θέλετε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο αλλά ίσως να μην σας αφήνει το εγώ σας και κυρίως με Σκορπιό ή Υδροχόο γιατί νιώθετε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Καλύτερα είναι να μάθετε τον ελιγμό. Παντού θα σας βοηθήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην περιμένετε όλοι να έρθουν σε εσάς γιατί θα είναι μοιραίο λάθος από την πλευρά σας. Χωρίς να είναι κάτι που εσείς νομίζετε πολύ υποτιμητικό σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε την πρώτη κίνηση. Θα έχει αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσφέρετε την δική σας κατά κάποιον τρόπο υπηρεσία με παραπάνω ατομική προσπάθεια σε οποιοδήποτε σας την ζητάει. Να είστε όμως σίγουροι πριν κάνετε την κίνηση ότι μπορεί να μην πάρετε ούτε καν αναγνώριση από εκεί που έχετε βοηθήσει.
Ερωτικά: Βλέπετε πολύ πρακτικά όλα σας τα ερωτικά και προσωπικά προβλήματα. Αυτό ίσως να βοηθήσει και να σταματήσει κάτι που πάτε να ξεκινήσετε. Αφεθείτε στο ένστικτό σας και όλο κάτι θα γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά εσείς βλέπετε ότι θα πρέπει να κάνετε υπέρβαση και της κοινής λογικής και της πεπατημένης που έχετε μάθει να δουλεύετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προτιμάτε την αφοσίωση σε κάτι το προσωπικό ή ακόμα και να βοηθήσετε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σας παρά να έχετε την μεγάλη κοινωνικότητα που έχετε άλλες φορές. Ίσως αυτό να σας κάνει να σκεφτείτε παραπάνω.
Ερωτικά: Είστε πολύ κλειστοί σε οποιοδήποτε ερωτικό παιχνίδι γιατί πιστεύετε ότι τουλάχιστον για σήμερα θα χάσετε την ώρα σας. Ίσως προτιμάτε να παραμείνετε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας σκεπτόμενοι πολλά και διάφορα ή να κρατήσετε μόνο σκέψεις για ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην παρασύρεστε από υπερτιμημένες εκτιμήσεις ή ακόμα από άτομα που θέλουν ντε και καλά να κάνουν συνεργασία μαζί σας χωρίς όμως σχέδιο και μέθοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αγχωθεί στο να είστε πολύ σωστοί απέναντι σε κάποια πρόσωπα που ίσως να έχετε δώσει τον λόγο σας και για αυτό προσπαθείτε από όλες τις πλευρές να μην εκτεθείτε. Το καλό είναι ότι όσο περνάει η ημέρα τόσο και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για σας.
Ερωτικά: Ίσως τελικά πρέπει να διαχειριστείτε την επιστροφή ενός προσώπου που μπορεί να είχατε πριν λίγο καιρό ακόμα και οικογένεια μαζί περισσότερο με την λογική και όχι με τον θυμό, κυρίως αν υπάρχουν παιδιά στην μέση. Οι υπόλοιποι αν χρησιμοποιήσετε και κάποιες γνωριμίες θα δείτε νέα πρόσωπα να μπαίνουν στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια κρίσιμη καμπή γιατί θα χρειαστούν αποδείξεις για ό, τι κάνετε και αυτό ίσως να σας βοηθήσει στο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων πολύ απαιτητικών ατόμων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη και πάνω από όλα μην αφήνετε να έρθει η ευκαιρία στην πόρτα σας για να σας κυνηγήσει. Είτε αφορά σε μια κοινωνική συγκέντρωση που θέλετε να συμμετέχετε, είτε ακόμα και θέματα υγείας και διατροφής για τα οποία εσείς θα πρέπει να τρέξετε.
Ερωτικά: Επειδή μπορεί να μην σας αρέσει κυρίως για σήμερα όπως διαμορφώνεται μια κατάσταση γιατί δεν έχετε καθόλου χρόνο από τις πολλές υποχρεώσεις δώστε κάποια στιγμή προτεραιότητα στον δικό σας άνθρωπο. Αποφύγετε εντάσεις με Δίδυμο, Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ φορτωμένοι γιατί δεν μπορείτε να τα βγάλετε εύκολα πέρα, επειδή έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις χωρίς εσείς στην ουσία να κερδίζετε κάτι ιδιαίτερο. Κυρίως δίνετε, δίνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θα καταφέρετε τον στόχο σας και ίσως με τον δικό σας τρόπο να δείξετε την πρακτική σας δύναμη. Είναι σίγουρο πάντως ότι θα γίνετε περισσότερο ο εαυτός σας και αυτό θα σας δώσει σιγουριά.
Ερωτικά: Η ηρεμία που εκπέμπετε βοηθάει στο να λύσετε και κάποια προβλήματα που πιθανόν να είχατε με ένα Λιοντάρι. Προς το παρόν δείχνει ότι έχετε κερδίσει ένα σας αίτημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να εισπράξετε χρήματα ή να ακούσετε κάτι ευχάριστο από αυτά που μέρες τώρα προσπαθείτε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα της προσφοράς και της υπηρεσίας και απέναντι στους άλλους και απέναντι στον εαυτό σας. Που σημαίνει, οτιδήποτε έχετε αφήσει ή αναβάλλει και κυρίως σε θέματα υγείας θα χρειαστεί να πάτε να τα λύσετε.
Ερωτικά: Ίσως σήμερα να μην είστε τόσο πολύ συναισθηματικοί αλλά τουλάχιστον θα είστε περισσότερο διαθέσιμοι για βοήθεια και στήριξη. Η σιγουριά ενός Παρθένου μπορεί να σας συγκινήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικές φορές αφήνετε πίσω κατά πολύ την οργάνωση και την επαφή με την πραγματικότητα των ιδεών σας και των σχεδίων σας, καλό είναι που και που να προσγειώνεστε και να κάνετε και βαρετά όπως λέτε πράγματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Σας ενοχλεί που αναγκαστικά θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων για να κάνετε την δουλειά σας αλλά μερικές φορές είναι και αυτό αναγκαίο για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο δεσμευτεί με πράγματα τα οποία θα πρέπει να αποδείξετε ότι είναι αληθινά. Δηλαδή οι υποσχέσεις που έχετε δώσει θα πρέπει να τις κάνετε πράξη. Ίσως να χάνεται η μαγεία αλλά η αληθινή σχέση έχει και ουσία.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργάτες είναι απαραίτητοι μερικές φορές. Ακόμα και μέσα στον ίδιο εργασιακό χώρο να είστε και να μην συμφωνείτε θα πρέπει να ακούτε και την γνώμη των άλλων για να μην γίνονται λάθη.


astrologio.gr


Σχόλια