Ζώδια 24/11


Κριός

Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γευτείτε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.



Ταύρος

Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να ρισκάσετε αυτή την περίοδο τα χρήματα σε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Καρκίνος

Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε αυτήν την περίοδο. Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, δύσκολα θα αποφύγετε πισωγυρίσματα σε παλιές σχέσεις.... Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

Λέων

Διατηρείσετε τη ψυχραιμία σας και χειριστείτε τα όλα με διπλωματικό τρόπο. Κινηθείτε γρήγορα και ευέλικτα. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείτε γιατί δεν τα είχατε υπολογίσει.

Παρθένος

Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να εξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει για επενδύσεις. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Ζυγός

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να τα διευθετήσετε. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Φροντίστε στα επαγγελματικά σας να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Θα πρέπει να κινείστε πιο ευέλικτα απέναντι στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα φέρνοντάς σας μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Τοξότης

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

Αιγόκερως

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι νιώθετε έτοιμοι πια για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Όσοι είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να τα διευθετήσετε. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις.

Υδροχόος

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Κάποια ξεχωριστά πρόσωπα που μπορεί να εμφανιστούν στην ζωή σας, θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας περιμένουν εκπλήξεις τις τρείς τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε και προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ιχθείς

Θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Οι ελεύθεροι θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την εμφάνιση σας. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

zodia123

Σχόλια