Ζώδια 23/11




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στα πάνω σας γιατί χειρίζεστε άνετα διάφορες καταστάσεις που άλλες φορές θα σας δυσκόλευαν. Το σημαντικό είναι ότι χωρίς να κάνετε πολλά γίνεστε το επίκεντρο πολλών.
Ερωτικά: Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και σήμερα μπορεί να έχετε μια πολύ έντονη ερωτική ημέρα όπου δεν θα περάσετε από πουθενά απαρατήρητοι. Οι όρκοι αιώνιας αγάπης που μπορεί να ανταλλάξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι φορτισμένοι και πολύ ρομαντικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκτιμάτε κάποια πράγματα από την αρχή για αυτό ο δικός σας λόγος θα είναι συμβόλαιο. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια κίνηση πολύ ξαφνικά που θα αφορά σε μια καινούργια και πρωτοποριακή ιδέα την οποία θα υλοποιήσετε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να ανοίξετε πολύ σαν άτομο και να προσφέρετε ζεστασιά αλλά και καλοσύνη. Το σπίτι σας θέλει την προσωπική σας πινελιά για αυτό μην διστάσετε να την βάλετε.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σας έχει απορροφήσει μεγάλη ενέργεια και θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του τουλάχιστον αυτές τις ημέρες. Πάντως να ξέρετε ότι δεν υπάρχει εγωισμός στις σχέσεις γιατί το εγώ γίνεται εμείς. Η σχέση επίσης με Σκορπιό μπορεί να είναι κάπως δύσκολη στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να δώσετε μια αίγλη σε όλη την υπόθεση. Η προσωπική σας γνώμη ίσως να μετρήσει περισσότερο από όλες γιατί έχετε βάλει μια δημιουργική σφραγίδα που δεν χάνεται εύκολα όμως όσο μπορείτε μην παραμένετε απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αφιερώνεστε σε ένα στόχο και ένα σκοπό και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί υπάρχει αναγκαιότητα για σταθερότητα χωρίς πολύ γρήγορες εναλλαγές.
Ερωτικά: Τουλάχιστον για σήμερα θα εκφράσετε πολύ εύκολα τα συναισθήματά σας και μάλιστα θα γίνετε ιδιαίτερα ερωτικοί και εκδηλωτικοί. Αυτό βοηθάει προς όλες τις κατευθύνσεις και στην ήδη υπάρχουσα σχέση και σε νέα γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντίληψή σας είναι πολύ έντονη ώστε να παρουσιάσετε δείγματα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα. Η πιθανή επιτυχία σίγουρα θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα θέλετε να φανείτε πάση θυσία για αυτό πιθανόν να κάνετε λεονταρισμούς για να τραβήξετε την προσοχή. Μερικές φορές από εκεί που είστε πολύ σεμνοί. Ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό και γίνεστε πολύ διαφορετικοί
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να εκδηλώσετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας για να έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Η ζωή σας ανήκει και πρέπει να την πιάσετε από τα μαλλιά και κυρίως στον προσωπικό τομέα. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει αρκετές κρούσεις και για αυτό πιθανόν σήμερα πιθανόν να φοβάστε να πείτε κάτι παραπάνω μήπως εκτεθείτε. Οι επιθυμίες σας ίσως είναι πολύ μεγάλες και να χαλάσετε χρήματα άσκοπα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα δείτε να αναπτερώνεται το ηθικό σας σε μεγάλη έκταση και θα οργανώσετε πράγματα που θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά: Μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί μπορεί από λάθος χειρισμό ή από έντονο εκνευρισμό να πάρετε λάθος αποφάσεις. Είναι καλύτερα να δείξετε το πιο φιλικό σας πρόσωπο. Η επαφή με Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα καλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και όταν το κάνετε αυτό συνήθως έχετε επιτυχία γιατί δεν φοβάστε και βλέπετε ότι έχετε αξία αρκεί να μην περιμένετε να έρθουν όλοι προς τα εσάς. Κάντε και εσείς βήματα για αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί πιθανόν να θέλετε να μείνετε μόνοι ή να κάνετε κάτι αυστηρά ατομικό το οποίο δεν δένει με τα υπόλοιπα που κάνατε μέχρι στιγμής.
Ερωτικά: Ενώ νιώθετε έντονα συναισθήματα δεν θέλετε με τίποτε να φανούν ακόμα στο άτομο για το οποίο αισθάνεστε έτσι. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε επ” ουδενί να το πάρει πάνω του. Πιθανόν να είστε σε απόσταση οπότε προτιμάτε να το σκέφτεστε παρά να εκδηλωθείτε. Ο Καρκίνος και ο Υδροχόος είναι το πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες οι οποίες μπορεί να μην σας αρέσουν γιατί πιθανόν να χρειαστεί να αποδείξετε ότι έχετε αξία σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε την υποστήριξη και τον θαυμασμό των γύρω σας. Για αυτό θα ντυθείτε πολύ όμορφα για να κερδίσετε τα βλέμματα ή θα είστε υπερβολικά δοτικοί και ανοικτοί. Χρειάζεται κι αυτό για να αλλάζετε το αρνητικό ρεύμα ενέργειας που μερικές φορές σας διακατέχει.
Ερωτικά: Μην αρνείστε τον έρωτα και τον ρομαντισμό εξαιτίας του ότι δεν νιώθετε δυνατοί και αρκετά έτοιμοι να δώσετε. Η επαφή με τον Κριό ή Υδροχόο θα είναι πολύ πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να κάνετε μια κίνηση που θα επιβεβαιώνει τις αποφάσεις σας. Ιδιαίτερα σήμερα νιώθετε ότι μπορείτε να έχετε την βοήθεια φίλων, ομάδας ή ακόμα και ατόμων που έχουν ένα κύρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όσο αρνείστε να δείτε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας εικόνα τόσο θα δυσκολεύεστε να βγάλετε τον δημιουργικό σας εαυτό αλλά και να γίνετε κατανοητοί και προσεγγίσιμοι στους γύρω σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μερικές φορές στερείται του ρομαντικού στοιχείου και ίσως σήμερα να σας υπενθυμίσει το μέσα σας ή ότι χρειάζεται να μείνετε μόνοι με τον σύντροφό σας ή να του δείξετε ένα άλλο κομμάτι από τον εαυτό σας. Προσέξτε όμως μην δείτε κάποια πράγματα εγωιστικά και από την δική σας μόνο πλευρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε προβληματισμό γιατί μπορεί να βλέπετε ότι δεν προχωράνε και πολλά πράγματα κι αυτό σας ενοχλεί αφάνταστα. Ίσως θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι και συνεργάσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα κάνετε μια πολύ όμορφη επικοινωνία και θα βρεθείτε με πρόσωπα που σας αρέσουν και περνάτε καλά.
Ερωτικά: Είστε στα πάνω σας και είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ή να ξεχάσετε κάτι που έχει γίνει και σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν. Η προσωπική σας ταυτότητα πάντως δεν θα χαθεί και θα μπορέσετε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία που μπορεί ξαφνικά να βγει και εσείς να είστε πχ για καφέ και να συναντήσετε ένα πρόσωπο που κάτι καλό θα σας φέρει. Αφεθείτε στην καλή σας τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ο λόγος είναι ότι μερικές φορές νιώθετε ότι είστε απέξω από τα τρέχοντα γεγονότα.
Ερωτικά: Επειδή μπορεί ένα Λιοντάρι να σας έχει πιέσει με τον τρόπο του να το πείσετε ότι νιώθετε τελικά συναισθήματα για αυτό ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές για να τραβήξετε το ενδιαφέρον. Μερικές φορές σας λείπει η ζεστασιά και ίσως σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να θέλετε να δώσετε και να πάρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει υπερβολική τάση από την πλευρά σας να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε και να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Κατά κάποιο τρόπο αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων να είστε πιο κοντινοί με τους γύρω σας και σίγουρα θα πρέπει να δείξετε το προσωπικό σας στίγμα.
Ερωτικά: Η αναγκαιότητα να γίνετε ζεστοί και εκδηλωτικοί ίσως να οφείλεται και στην πίεση ενός Λιονταριού το οποίο σας πιέζει να έρθετε πιο κοντά του. Από την άλλη η δυσκολία με τον Σκορπιό μπορεί να σχετίζεται και με ένα εγωιστικό θέμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες για να τις δείτε θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πιο συνεργάσιμοι. Κρατήστε πάντως γερά το πορτοφόλι σας γιατί μπορεί να κάνετε διάφορες σπατάλες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Υπάρχει αναγκαιότητα από την πλευρά σας να αποδείξετε πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνετε. Κρατήστε γερά και μην επηρεάζεστε από τους τρίτους.
Έρωτας: Έχετε έντονη ανάγκη να είστε ρομαντικοί και δοτικοί ακόμα και με ένα πρόσωπο που είστε κάπως μακριά. Μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση γιατί ίσως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Ο Κριός και ο Τοξότης είναι πρόσωπα που σας αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικοί θέλετε να κάνετε κάτι που μπορεί να μην είναι και της δικής σας αρμοδιότητας αλλά έχετε ανάγκη το πείραμα και πιθανόν να δυσκολευτείτε να δείτε την δική σας πραγματικότητα.



astrologio.gr

Σχόλια