Ζώδια 22/11


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η βοήθεια από έναν Αιγόκερω τελικά από εκεί που πιστεύατε ότι θα ήταν αρνητική βλέπετε ότι είναι πολύ θετική. Αρκεί να ξέρετε με πoιο τρόπο θα χειριστείτε τις κοινές ανάγκες σας. Επειδή χρειάζεται να προστατεύσετε ένα μέλος της οικογενείας σας μπορεί να φερθείτε πολύ δυναμικά αλλά και παρορμητικά.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που κάνετε έναν απολογισμό αν τελικά έχετε πάρει συναισθήματα ή όχι από το πρόσωπο που είστε μαζί. Μερικοί θα αμφισβητήσετε το αποτέλεσμα γιατί έχετε κρυμμένα βαθιά παράπονα. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι πολύ καλύτερη γιατί τουλάχιστον από το πρόσωπό του έχετε πάρει πολλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποια ανοίγματα με την βοήθεια ή ενός ατόμου από την οικογένεια ή από ένα πρόσωπο που έχει εξουσία στον χώρο που εσείς θέλετε να δουλέψετε. Αποφύγετε όμως να τάζετε ή να λέτε πράγματα για το άτομό σας τα οποία ίσως να μην μπορείτε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο ηρεμήσει και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να δίνετε δικαιώματα ή ακόμα περισσότερα από αυτά που μπορείτε, οπότε υπάρχουν ισορροπίες τις οποίες τις διατηρείτε.
Ερωτικά: Αναμφισβήτητα είστε πολύ προστατευτικοί και δοτικοί με το πρόσωπο που είστε κοντά. Μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να σας αναστατώσει γιατί πιθανόν το άτομο να μην μπορεί να μπει στην ζωή σας ανοικτά ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους με ένα δίλλημα. Για αυτό σκεφτείτε το καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που πιθανόν να σχετίζονται με το απώτερο μέλλον σας και όχι με το τώρα, οπότε δεν πρέπει να είστε αρνητικοί με οτιδήποτε συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε σε μια φάση που σκέφτεστε ακόμα και την παραμικρή κίνηση. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι από ένα κοινωνικό ή οικογενειακό θέμα το οποίο μερικές φορές νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο εγκαταλείψει για λίγες ημέρες το θέμα με την προσωπική σας ευχαρίστηση γιατί νιώθετε ότι υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που πρέπει να καλύψετε. Ίσως ένας Αιγόκερως σας πιέζει να φερθείτε ανάλογα των υποχρεώσεων και όχι βάσει των προσωπικών σας συναισθημάτων.
Καριέρα και Οικονομικά: Αναρωτιέστε τι άλλο χρειάζεται να κάνετε για να είστε σωστά προγραμματισμένοι και ας το πούμε σκεπτόμενοι ορθολογιστικά για το συμφέρον σας. Ίσως ένα κομμάτι κληρονομικής περιουσίας να σας βασανίζει γιατί δεν ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε ο εαυτός σας κι αυτό ίσως να μην συνάδει με το περιβάλλον γύρω σας. Η υπερβολική ευαισθησία και η ανάγκη για να καλύψετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες ίσως να βλέπετε ότι τελικά εξαρτώνται από την δική σας ατομική εξέλιξη. Σήμερα προσέξτε την διατροφή σας γιατί μπορεί να έχετε αυξημένη όρεξη.
Ερωτικά: Η προσωπική σας στάση θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις και από τις δύο πλευρές. Το καλό είναι ότι εσείς είστε ξεκάθαροι και άνετοι στο τι θέλετε και τι δεν θέλετε, κάτι που πιθανόν να σας φέρει κοντά έναν Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες οι οποίες πρώτα από όλα θα κινηθούν με την ατομική σας πρωτοβουλία και με αυτό το κάτι που σας λέει το μέσα σας ότι όλα θα πάνε καλά και χρειάζεται να το ακούτε με ευλάβεια.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναθεωρείτε κάποιες απόψεις για το κοινό μοίρασμα όλων των υποθέσεων σας με άτομα της εμπιστοσύνης σας τουλάχιστον για σήμερα γιατί πιθανόν να έχετε ανάγκη να μείνετε τελείως μόνοι σας ή με μια πολύ επιλεκτική συντροφιά ενός προσώπου της απολύτου εμπιστοσύνης σας.
Ερωτικά: Έχετε κάπως πληγωθεί από ένα πρόσωπο και ίσως να θέλετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας, παραμένοντας τελείως στην αφάνεια. Καλό είναι όμως να μην καταπιάνεστε με το τι σας έχουν κάνει και τι έχετε κάνει εσείς γιατί θα στεναχωρηθείτε και δεν υπάρχει λόγος. Ο Αιγόκερως πιθανόν κάτι να έχει να σας πει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο αυτό τον καιρό υπάρχει μια κινητικότητα σε προτάσεις και στον τρόπο που θα κερδίσετε χρήματα αλλά εσείς νιώθατε αρκετά μπλοκαρισμένοι από δικά σας θέματα ή από πεποιθήσεις ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Τώρα ξεκινάει κάτι καλύτερο για σας οπότε θα βρείτε ευκαιρίες να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε να αφήσετε πίσω σας κάποια κομμάτια που σας ενοχλούν για αυτό προσπαθείτε να βλέπετε μόνο το μέλλον και τα καλά του. Η προστασία που έχετε από την οικογένεια ή από φίλους που σας φέρονται πολύ τρυφερά θα σας δώσει το κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια.
Ερωτικά: Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολύ καλά στοιχεία που μπορείτε να εκμεταλλευθείτε και να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε νύξη και για οικογένεια και να πάρετε θετική απάντηση. Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει την εμφάνισή του οσονούπω και να δείτε ότι μπορείτε να δέσετε άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετά δείγματα που δεν σας αφήνουν να πέσετε. Όλο και κάτι γίνεται που είναι κάπως αισιόδοξο. Αν θέλετε να φορτσάρετε μπορείτε να το κάνετε αλλά χρειάζεται να αντλήσετε από μέσα σας και όχι απέξω. Πάντως θα έχετε μια θετική απάντηση τουλάχιστον για σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ευαίσθητοι και συναισθηματικά ευάλωτοι και ίσως οι αποφάσεις σας να μην είναι και πολύ αντικειμενικές. Για αυτό κάντε λίγο πίσω να δείτε πριν δώσετε την οριστική απάντηση ή κάνετε την τελική κίνηση σε ένα θέμα οικογενειακό που σας απασχολεί.
Ερωτικά: Είστε πολύ αναστατωμένοι γιατί μπορεί να έχετε καταλάβει ότι έχουν γίνει κάποια λάθη από την πλευρά σας και θέλετε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα κλίμα μεγαλύτερης συναισθηματικής ανταπόκρισης. Τουλάχιστον με τον Καρκίνο και τον Παρθένο θα τα βρείτε άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε μεγαλύτερη διορατικότητα και κυρίως συναισθηματική αντίληψη για αυτούς που συνεργάζεστε. Αν δεν το κάνετε ίσως να συναντήσετε πολλές δυσκολίες οι οποίες θα σας αναγκάσουν να κάνετε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε διάφορες υποχρεώσεις τις οποίες τις λύνετε άμεσα και ο λόγος είναι ότι χρησιμοποιείτε την διαίσθησή σας η οποία σας καθοδηγεί θαυμάσια. Εκμεταλλευτείτε το αυτό γιατί θα έχετε μεγάλη εύνοια.
Ερωτικά: Είστε πολύ δοτικοί και τρυφεροί με το δικό σας πρόσωπο. Αν υπάρχει ένα άτομο από το εξωτερικό ή είναι σε άλλη πόλη από εσάς θα έρθετε πολύ κοντά. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να πάρετε απόφαση να συζήσετε ή ακόμα και γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια ισχυρή προστασία και μέσω αυτής τα βήματα που κάνετε είναι σωστά. Για αυτό πιθανόν να κερδίσετε χρήματα ή να πέσετε πάνω σε μια ευκαιρία η οποία θα σας δώσει εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ο Ήλιος που μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σας και σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και συνείδηση σε όλα τα θέματα θα σας βοηθήσει να κλείσετε πολλές τρύπες και να κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες πιθανόν να είστε χαλαροί και ευκολόπιστοι.
Ερωτικά: Έχετε ήδη δοκιμάσει πολλές συνταγές και σίγουρα θα καταλήξετε στην καλύτερη. Αυτή που θα είστε ο εαυτός σας και δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς. Η διορατικότητα θα σας δώσει την πληροφορία με ποιο τρόπο θα επαναφέρετε στην σωστή της μορφή μια σχέση που έχει χαλάσει. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να σας μπερδέψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οικογενειακές υποχρεώσεις σας βάζουν μερικές φορές στην πρίζα και σίγουρα κάνετε μεγάλες προσπάθειες στο να γεφυρώσετε κάποιο χάσμα το οποίο έχετε δημιουργήσει πάνω σε στιγμές υπερβολής. Από σήμερα θα ενδυναμώσετε περισσότερο σε οτιδήποτε κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στο να φτιάξετε την προσωπική σας εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε όπως παλιά γιατί τώρα είναι πιο εύκολο να εφαρμόσετε την δική σας θεωρία και δεν θα παρεξηγηθείτε. Η προσωπική σας βελτίωση συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα των ενδιαφερόντων σας.
Ερωτικά: Είστε περισσότερο κοντά και προστατευτικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό θα περιορίσετε κατά κάποιον τρόπο τις δυσκολίες που υπάρχουν, κυρίως με Καρκίνο, Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγαλύτερη δύναμη στο να αντιμετωπίζετε όλες τις δυσκολίες και τώρα θα δείτε ότι θα βάλετε καλύτερους και πιο δυνατούς στόχους αλλά χρειάζεται να υπολογίσετε και άλλους παράγοντες κυρίως τις συναισθηματικές ελλείψεις και τις ανάγκες των συνεργατών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να είστε όσο μπορείτε περισσότερο συντηρητικοί γιατί αν δεν το κάνετε θα έχετε δυσκολίες στην γεφύρωση και στην πράξη. Βάλτε το συναίσθημά σας να δουλέψει για να αντιληφθείτε κάποιες αποχρώσεις που πιθανόν να σας ξεφεύγουν.
Ερωτικά: Έχετε συναισθηματική φόρτιση η οποία θα σας δώσει μεγάλη αναστάτωση αν δεν την διαχειριστείτε σωστά. Το πρώτο και κυριότερο είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να μην τον αφήσετε εκτεθειμένο στις διάφορες δυσκολίες που υπάρχουν μέσα στην σχέση με έναν Λιοντάρι ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να δεχτείτε μια βοήθεια από την οικογένεια η οποία είναι θετική, αρκεί να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις οι οποίες θα σας χρειαστούν για να μην ξεπεράσετε όρια τα οποία σας θίγουν.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η συναισθηματική σας κάλυψη θα είναι τόσο ισχυρή που θα μπορέσετε με κάποιον τρόπο να λύσετε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα, κυρίως οικογενειακό, για το οποίο φροντίζετε να είστε πάντα σε ετοιμότητα.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να κουρνιάσετε και να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα για αυτό χαλαρώστε και φροντίστε να περάσετε όμορφα, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν θετικές προτάσεις τις οποίες αν τις συνδυάσετε με μια συνεργασία που έχει να κάνει με τον παρελθόν σας θα δείτε ότι θα δέσει θαυμάσια όλο το σκηνικό.


astrologio.gr

Σχόλια