Ζώδια 13/11



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σηκώνετε τα μανίκια και δουλεύετε πολύ δυναμικά. Υπάρχει ένα δημιουργικό σχέδιο και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να το εκτελέσετε.
Έρωτας: Θέλετε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Μπορεί βέβαια να το παρακάνετε, γιατί θα έχετε πολύ αυθόρμητη συμπεριφορά. Πιθανόν αυτό να μην είναι και τόσο καλό για την προσωπική σας σχέση, αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Ο λόγος είναι ότι θα γίνετε περισσότερο δραστήριοι. Η δράση σας μπορεί να σχετίζεται και με παροχή υπηρεσιών ή με ένα μια οργανωτική κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναγκαστικά θα στραφείτε προς μια κατεύθυνση η οποία θα σας δώσει δείγματα μιας μεγαλύτερης διαφάνειας. Μπορεί να μην φαίνεστε πάρα πολύ προς τα έξω, αλλά μέσα σας θα είστε ξεκάθαροι.
Έρωτας: Αντιστρέφετε κάποια πράγματα και τα κάνετε υπέρ σας, αλλά με μεγάλο κόπο και προσωπική δράση. Δηλαδή μπορεί κάποιες ισορροπίες να ανατραπούν ξαφνικά και να μην μπορείτε να τις φέρετε εκεί που για σας θα είναι το ιδανικό, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε την αλήθεια. Κυρίως με Κριό, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, τόσο θα βρίσκεστε μπροστά σε μια δύσκολη θέση. Αν και δεν έχετε και μεγάλα περιθώρια δράσης, αφού δεν έχετε ούτε διάθεση, παρόλα αυτά κάτι θα γίνει αν κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία δράσης κυρίως μαζί με φίλους ή μια ομάδα που εσείς συμφωνείτε αρκετά μαζί τους. Ίσως να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας αποφέρει επιτυχίες σε δημιουργικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες πάντως χρειάζονται.
Έρωτας: Θα έχετε το θάρρος να μιλήσετε σε πολύ δυναμικό επίπεδο και ίσως να βρεθείτε σε μια κατάσταση πιο εύκολη για σας. Ο αυθορμητισμός που θα βγει από μέσα σας θα σας δώσει την απαραίτητη ευελιξία.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα ειδικά θα μπορέσετε εύκολα να ξελασπώσετε από κάποιες καταστάσεις που έχουν τελματώσει. Δώστε όμως στον εαυτό σας περιθώρια να δράσει και να μη μείνετε σε λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ ανυπόμονοι σε πράγματα που ίσως τελικά να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε με τη μία. Πιθανόν να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν ανατροπές αντί για ισορροπία.
Έρωτας: Μπορεί να είστε παραπάνω βιαστικοί και, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την συστολή. Η δειλία μερικές φορές είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας για σας. Αυτό αφορά τους ελεύθερους. Οι υπόλοιποι επειδή μπορεί να έχετε ανυπομονησία για τη σχέση σας, ίσως να θέλετε να τη διαλύσετε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Υπομονή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρει φόρα και πιθανόν να κάνετε κάποια αποκοτιά που θα σας δημιουργήσει μια προσωπική ρήξη μ” ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Καρκίνος.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναφέρεστε συνέχεια σε κάτι που είναι πολύ πρωτοποριακό και καινούργιο για την ζωή σας. Αυτό ίσως να είναι η αφορμή που θα σας φέρει εμπρός σε μεγάλες αλλαγές.
Έρωτας: Έχετε δει κάποια στραβά, και δικά σας και του ατόμου που είστε μαζί, και ίσως να υπερβάλετε λέγοντας ότι δεν μπορείτε πλέον να χειριστείτε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν. Σήμερα πιθανόν θα είστε πιο αισιόδοξοι γιατί έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να επιβάλλετε έστω και στον εαυτό σας μια διαφορετική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων σας θα είναι σωτήριο. Κυρίως αν έχετε ξεκινήσει κάτι καινούργιο το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στη φάση της επανάστασης. Μερικοί από εσάς που τα έχετε δοκιμάσει όλα και δεν βρίσκετε άλλη λύση, ίσως δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν θα είναι και τόσο φιλικό σε άτομα που νιώθετε ότι τελικά σας έχουν αδικήσει.
Έρωτας: Ο Κριός ίσως να είναι ο προάγγελος μιας προσωπική σας αλήθειας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σας είναι εύκολο να τη δεχτείτε και να την κουμαντάρετε όπως θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν σας έχουν αδικήσει και κυρίως οι συνεργάτες σας, σήμερα θα επιτεθείτε δυναμικά και θα φέρετε τα πάνω κάτω, προκειμένου να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που έχετε ανάγκη να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε τις ισορροπίες σας. Η διάκριση ανάμεσα στην ατομικότητα και τη συντροφικότητα είναι δύσκολη αλλά αναγκαία.
Έρωτας: Έχετε υπολογίσει ότι μερικές φορές χρειάζεται να ανανεώνεστε και να βάζετε την προσωπική σας δύναμη σε εφαρμογή. Σήμερα ίσως επιτέλους να «κλωτσήσετε» σε κάποια πράγματα που δεν σας πηγαίνουν. Μπορεί να μαλώσετε με έναν Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε μια συνεργασία που μερικές φορές νιώθετε ότι σας δίνει μια καινούργια ματιά. Να είστε όσο μπορείτε προσγειωμένοι γιατί μπορεί να υπάρχουν κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση εγρήγορσης γιατί προσπαθείτε να κάνετε κάτι καινούργιο για να βγείτε από την ανωνυμία ή την αφάνεια. Μερικές φορές εξ ανάγκης χρειάζεστε να παίρνετε πρωτοβουλίες γιατί γίνεστε πιο δυναμικοί.
Έρωτας: Με τον Κριό μπορεί να έρθετε σε επαφή, αλλά να προσέξετε μη χαλάσετε τη σχέση σας, γιατί υπάρχει οικονομική αντιπαλότητα μεταξύ σας. Το να διεκδικήσετε και να τα πείτε έξω από τα δόντια εν μέρει θα σας ανακουφίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες τις οποίες είναι αναγκαίο να βάλετε σε μια τάξη. Ένα καινούργιο έργο που θα προστεθεί στην καθημερινότητά σας, πιθανόν να σας φέρει κοντά με κάποιες λύσεις που δεν είναι και τόσο κλασσικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η αναφορά ενός καινούργιου θέματος θα είναι πολύ έντονη και θα δείτε ότι θα κερδίσετε κάτι πολύ δημιουργικό. Αυτό που βοηθάει και κάνει να φαίνονται τα πράγματα διαφορετικά είναι η στάση ζωής σας.
Έρωτας: Έχετε πολλές ορέξεις να διεκδικήσετε αλλά και να φλερτάρετε στενά ένα πρόσωπο που πιθανόν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Πριν κάνετε όμως το βήμα της εξομολόγησης, βεβαιωθείτε συζητώντας με άλλα άτομα για την πρόθεση του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε συγκεντρωθεί στο να βγάλετε χρήματα με έναν τρόπο πολύ κλασσικό και πεπατημένο. Όμως μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάτι πολύ θετικό για σας, από μια νέα πηγή πολύ πρωτότυπη ή και πρωτοποριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να έχετε τα νεύρα σας σήμερα. Δηλαδή να δείτε ότι τίποτε από αυτά που περιμένετε δεν γίνεται και ίσως να πάρετε μια στάση διαλυτική. Δηλαδή να κάνετε μια γενναία… αναχώρηση από κάποια σχέδια που ήδη εδώ και καιρό δουλεύατε.
Έρωτας: Η επιλογή σας μερικές φορές μπορεί να σας απογοητεύει γιατί δεν έρχεται η σχέση στα δικά σας τα μέτρα. Κυρίως αν βρίσκεστε με έναν Κριό ή Ζυγό θα δείτε ότι δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλετε. Μπορεί λοιπόν σήμερα να είστε πολύ «στην τσίτα» και να τσακώνεστε συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να θέλετε να χαράξετε δική σας γραμμή γιατί βλέπετε ότι δεν έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Βαριέστε να περιμένετε και ίσως αυτό να σας οδηγήσει σε μια μικρή επανάσταση ή να λάβετε κάποιες πρωτοβουλίες που μπορεί να φανούν υπερβολικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η γενική σας κατάσταση είναι πολύ καλή, αφού λαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν μια αρχηγική παρουσία. Η εμφάνισή σας είναι κάτι που μετράει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.
Έρωτας: Είστε πολύ διαχυτικοί και εκφράζετε τα συναισθήματά σας πολύ εύκολα. Αυτό θα σας βοηθήσει και θα χρωματίσει την προσωπικότητά σας, γιατί μερικές φορές δείχνετε παγωμένοι. Ο Παρθένος είναι γενικά πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στριμωχτεί τον τελευταίο καιρό και ίσως σήμερα να πάρετε μια ανάσα. Και ο λόγος είναι ότι θα έχετε θετικά απάντηση από κάτι που εδώ και καιρό προσπαθείτε να κλείσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ενημερώνεστε για κάτι καινούργιο και ίσως αυτό να σας ανανεώσει. Το ότι θέλετε να παραμείνετε με κάποια δικά σας πρόσωπα και μόνο, κατά κάποιον τρόπο θα σας ανακουφίσει. Η αλήθεια πάντως θα σας βοηθήσει σε πολλά θέματα.
Έρωτας: Είναι μοναδική η αίσθηση που μερικές φορές νιώθετε και κυρίως όταν έχετε απελευθερωθεί από τη φοβία της απόρριψης. Ο Ζυγός ίσως επιτέλους να πάρει θέση για τη σχέση σας και να δοθούν απαντήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να πρωτοτυπήσετε και να είστε μπροστά από τα γεγονότα. Για αυτό μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνετε κάτι το πολύ πρωτοποριακό. Ίσως σας χρειάζεται να απαλλαγείτε από παράσιτα που υπάρχουν γύρω σας.


astrologio.gr

Σχόλια