Ζώδια 12/11


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι μεγάλες σας ευαισθησίες ή οι μεγάλες τεμπελιές. Για αυτό μπορεί για λίγο να αποσυρθείτε και να μην συμμετάσχετε σε πολλά πράγματα. Η διάθεση για υπηρεσία σε άτομα που σας έχουν ανάγκη θα είναι πιο έντονη.
Έρωτας: Αναζητάτε μια πιο ιδανική κατάσταση με το πρόσωπο που είστε μαζί. Και αυτό πιθανόν να σας κουκουλώσει αλήθειες που συνήθως τις βλέπετε και μόνοι σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ακαμψία η οποία μερικές φορές σας εμποδίζει να αναλάβετε τη δράση που θέλετε. Αλλά μέσα από αυτό μπορεί να δημιουργήσετε κάτι που μπορεί να σας ξαφνιάσει και τελικά να είναι πολύ καλύτερο από ότι πιστεύατε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε από τα προσωπικά σας θέματα ποιο σας απασχολεί περισσότερο. Και ο λόγος είναι ότι σήμερα σας ταιριάζει πάρα πολύ το να είστε ανοικτοί και κυρίως θετικοί σε νέα ερεθίσματα και καταστάσεις.
Έρωτας: Η ιδεολογία σας μερικές φορές δεν σας αφήνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε από μέσα σας. Σήμερα μερικοί από εσάς, οι πιο τολμηροί και κυρίως οι περισσότερο ευαίσθητοι, θα εντοπίσετε κάποια συναισθήματα που έχετε ανάγκη να τα μοιραστείτε. Κάντε το λοιπόν χωρίς σχόλια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες για να εντοπίσετε μια καλή συνεργασία. Θα απελευθερωθείτε από τις φοβίες και θα κάνετε κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Συνεχίζετε να είστε ελαφρώς μπερδεμένοι και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Ίσως η δράση σας να είναι κάπως υποτονική, είτε γιατί δεν έχετε μεγάλη όρεξη, είτε γιατί υπάρχει από την πλευρά σας μεγάλη τάση για αφηρημάδα και έλλειψη οργάνωσης. Να προσέχετε γενικά τα πορτοφόλια και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Έρωτας: Είστε όλο ήξεις, αφήξεις κυρίως με Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύ. Μια θέλετε να είστε μαζί του και μια δειλιάζετε. Γιατί οι εντυπώσεις που σας δίνουν είναι ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η επαφή με τον Σκορπιό ίσως να είναι καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί σήμερα να αποσυντονιστείτε και να μην βγάλετε την δουλειά που επιβάλλεται να κάνετε. Τουλάχιστον αν το γνωρίζετε θα είστε αρκετά προφυλαγμένοι στα «ναι» που πιθανόν πείτε πάνω σε φάση χαλαρότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είναι μία ημέρα που το σύμπαν συναινεί σε κάθε σας επιθυμία, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη που θέλετε για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα στις υποθέσεις που σας απασχολούν.
Έρωτας: Μην αφήνετε να σας ξεφύγουν οι καταστάσεις μέσα από τα χέρια σας. Είναι πολύ όμορφο να εισπράττετε μια όμορφη και συναισθηματική συμπεριφορά. Σίγουρα σας αξίζει και είναι το αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε ανοικτοί και για αυτό το σύμπαν σας ακούει και εκτελεί τις επιθυμίες σας. Ακόμα και τα τυχερά παιχνίδια σας ευνοούν. Μια συμφωνία καλύτερα να την κλείσετε σήμερα ή να σηκώσετε το τηλέφωνο και να σπρώξετε τα πράγματα υπέρ σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις που ίσως να πρέπει να τις κάνετε με ένα διαφορετικό ρυθμό από αυτόν που έχετε μέχρι τώρα. Ίσως χρειάζεται να εστιάσετε περισσότερο στο συναίσθημά σας.
Έρωτας: Μερικές φορές γίνεστε πολύ απόλυτοι σε απόψεις και κρίσεις. Σήμερα εκ των πραγμάτων μπορεί να χρειαστεί να τα μηδενίσετε όλα αυτά, για να προκύψει κάτι διαφορετικό που πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αρκεί να είστε μέσα σας ξεκάθαροι. Ο Ιχθύς είναι το πρόσωπο που μπορεί να σας καλύψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια πρόταση συνεργασίας που πιθανόν να σχετίζεται και με το εξωτερικό, αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο σαφείς ως προς τις δικές σας δυνατότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να υπάρχει ένταση σε κάποια θέματα. Εκεί που ήταν όλα ξεκάθαρα, ξαφνικά σαν το τοπίο να συννέφιασε και να μπήκε στη μέση άφθονο συναίσθημα που σχετίζεται και με ψευδαισθήσεις.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που προσπαθείτε να βάλετε την σχέση σας σε μια τάξη, γιατί βλέπετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Διατηρήστε τη λογική σε όλες σας τις αξίες. Υπάρχει περίπτωση να παρασυρθείτε και να γίνουν λάθη ανεπανόρθωτα. Αποφύγετε τις εντάσεις με Δίδυμο και Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει γενικά κινητικότητα και αυτό σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε τη σκληρή πραγματικότητα. Η ευαισθησία σας μερικές φορές μπορεί να καλύπτει την αλήθεια, κυρίως αν έχει να κάνει με συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Επειδή έχετε αρκετά απομονωθεί αυτό το διάστημα, ίσως θα ήταν σκόπιμο να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Κάποια θέματα υγείας που σας απασχολούν πιθανόν να συνδέονται και με ένα θέμα αισθητικής και σίγουρα θα το τακτοποιήσετε για να μην σας ενοχλεί.
Έρωτας: Η αντικειμενικότητα μπορεί να λείπει σήμερα από την σχέση σας. Κάποια παράπονα ή άλλα θέματα που σχετίζονται με την έλλειψη σταθερότητας από την πλευρά του συντρόφου σας πιθανόν να σας προβληματίσουν. Η σχέση με Παρθένο τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να αποκατασταθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενοχλείστε που δεν γίνονται γρήγορα πράγματα, τα οποία άλλες φορές θα ήταν πιο εύκολα να υλοποιηθούν. Εκεί που βλέπετε ότι όλα είναι σε έλεγχο, όλο και κάτι σας ξεφεύγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού θα κινηθείτε απαλλαγμένοι από το άγχος και την πίεση. Αυτό γενικά είναι το φάρμακο σας όταν είστε ήρεμοι και χαλαροί. Πετυχαίνετε με τη μια σε πολύ περισσότερα θέματα.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην προσωπική σας ζωή, αφού δεν έχετε τις υπόνοιες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε συνήθως. Για αυτό μπορεί να πάρετε και κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον σας. Η σχέση με Καρκίνο και Σκορπιό θα βελτιωθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως με το δικό σας τρόπο ελέγχετε. Μάλλον θα έχετε μια επιτυχία η οποία θα σας φέρει χρήματα ή κάποιες άλλες δυνατότητες που θα σας δοθούν, προκειμένου να ανοίξουν πόρτες με ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε ευαισθησίες και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε βαθιά και στην καρδιά σας αλλά και στων άλλων. Όσο η καρδιά σας είναι ανοικτή τόσο ξεφεύγετε από τα προβλήματα.
Έρωτας: Μπορεί μια ένταση που υπήρχε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να περάσει και, στη θέση της, να δημιουργηθεί βαθιά συναισθηματική φόρτιση. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αλλάζετε την άσχημη ενέργεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που είχατε απογοητευτεί, εκεί βλέπετε ότι ανοίγονται προοπτικές που σας βάζουν να ονειρευτείτε και πάλι. Προσέξτε όμως, αν πάρετε χρήματα, πού θα τα ξοδέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα από τις προηγούμενες ημέρες, για αυτό θα δώσετε την προσοχή σας σε πράγματα που ίσως να τα είχατε αφήσει. Κυρίως οτιδήποτε συνδέεται με την προσωπική σας ανάπτυξη.
Έρωτας: Είστε σε καλύτερη φάση αφού νιώθετε ότι μπορείτε να πείτε τα εσώψυχά σας χωρίς να εκτεθείτε. Η συναισθηματική σας νοημοσύνη θα βοηθήσει να λύσετε κάποιες δυσκολίες και ανησυχίες που έχετε με τον Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα πάτε καλύτερα γιατί δεν έχετε εκείνο το άγχος που μερικές φορές σας εξαντλεί και σας βγάζει έξω από το σύστημα αξιών σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ θα βελτιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, επειδή κατά κάποιον τρόπο δοκιμάζεστε σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντική η προσφορά σας, η παρουσία σας και η γενική σας συμπαράσταση σε πολλά άτομα ή ακόμα και σε μια ομάδα.
Έρωτας: Είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί μπορεί να φύγετε από μια συνάντηση και να μην έχετε καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην παίρνετε τίποτε σαν δεδομένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως έντονη. Παρόλο που θέλετε να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά ίσως να μην το πετύχετε με την μια, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η κατάσταση με τον Σκορπιό θα βελτιωθεί.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Από εκεί που δεν το περιμένετε γίνονται θαύματα και σίγουρα κάτι πολύ καλό μπορεί να φανεί στη ζωή σας.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται πάρα πολύ και ο λόγος είναι ότι εσείς ξανοίγεστε και νιώθετε αισιόδοξοι. Η εμπιστοσύνη σας είναι πολύ έντονη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η σχέση με έναν Αιγόκερω σίγουρα θα γίνει πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ αισιόδοξοι γιατί μπορεί να κλείσετε μια δουλειά και πιθανόν να καταφέρετε να ξεφύγετε από έναν φαύλο κύκλο ο οποίος μάλλον τώρα θα σταματήσει.


astrologio.gr

Σχόλια