"I Am One Greece" (video)


Στη Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία του Hellenic Initiative, με πρωταγωνιστικό ρόλο το σύνθημα ότι "η ιστορία δεν τελειώνει σε κρίση ή με επιστροφή στην πρότερη κατάσταση και ενώνει τη παγκόσμια κοινότητα για να χαράξουμε ένα μέλλον αντάξιο του κοινού παρελθόντος μας".


Πρωτοστάτες στην δημιουργία του Hellenic Initiative είναι οι ομογενείς επιχειρηματίες που παρουσίασαν την Πέμπτη το onegreece.gr. Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση του κοινού προκειμένου να κινητοποιηθούν και να υποστηρίξουν την Ελλάδα στην δύσκολη φάση που διανύει.

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας συμπεριλαμβάνεται σε ένα ολιγόλεπτο video, η προβολή του οποίου έγινε στο δείπνο που πραγματοποίησε το Hellenic Initiative με τίτλο "Ιnvesting in the Future of Greece-Featuring President Bill Clinton", σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο "583 Park Avenue" της Νέας Υόρκης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα και Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το fortunegreece.com, οι πρεσβευτές της καμπάνιας είναι Έλληνες που ζουν στο Λονδίνο, την Βοστόνη, την Αθήνα, την Κέρκυρα και τη Νέα Υόρκη. Είναι δικηγόροι, φοιτητές, σερβιτόρες, αθλητές, επιχειρηματίες, τηλεοπτικές προσωπικότητες, ηγέτες τοπικών κοινοτήτων, άνθρωποι του θεάματος και γιατροί.
 


Σχόλια