Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα μπορείτε να υπερνικήσετε πολλά εμπόδια και να βρεθείτε μπροστά σε πολλές καταστάσεις τις οποίες θα τις ολοκληρώσετε εύκολα και άνετα.
Ερωτικά: Επειδή το έχετε ανάγκη να είστε το επίκεντρο του θαυμασμού θα απολαύσετε αυτή την αίσθηση. Μια νέα γνωριμία που σας φαίνεται ριψοκίνδυνη ίσως να σας βγει σε καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι ευκαιρία σήμερα να κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν μια επιτυχία. Αρκεί να μην είναι μόνο ενθουσιασμός και δεν κρατήσει για πολύ.



ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο βάλει τον εαυτό σας να διεκδικεί κάτι που μπορεί να σχετίζεται με την αξία σας σαν προσωπικότητα. Μπορεί να φάτε τα μούτρα σας αν επιμείνετε σε λάθος σκέψεις.
Ερωτικά: Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις από ένα πρόσωπο και ίσως να σας πιάσει και ο εγωισμός σας γιατί δεν θα ξέρετε πως θα διαχειριστείτε κάποιες κινήσεις ή απόψεις του άλλου. Ο Σκορπιός θα σας πλησιάσει περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο ελαφρώς ακινητοποιημένοι σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν και με τα όρια σας. Επειδή φοβόσαστε την διαφορετικότητα θα προτιμήσετε να μείνετε στην σίγουρη σταθερότητα η οποία όμως σας αγχώνει μερικές φορές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Μπορεί να κάνετε κινήσεις αυθόρμητες και μέσα από αυτές ίσως να επιζητήσετε την αναγνώριση ή τον θαυμασμό από τις πράξεις σας. Δεν είναι κακό να θέλετε ενέργεια για να προχωρήσετε περισσότερο.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να κρατήσετε μια κατάσταση ζωντανή γιατί την έχετε ανάγκη πιθανόν να ανταλλάξετε λόγια πάθους που ίσως να υπερβάλετε. Αλλά έτσι είστε εσείς. Θέλετε πάνω από όλα να μιλάτε και να λέτε αυτά που νιώθετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η υπογραφή ενός πιθανού συμβολαίου ή κάτι που περιμένατε για να σας δώσει ένα έναυσμα θετικό μπορεί να γίνει και σήμερα. Αρκεί να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί στην έρευνα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να φερθείτε βασιλικά ακόμα και σε άτομα που σας έχουν στεναχωρήσει, αν και δύσκολα ξεχνάτε αυτούς που σας έχουν ενοχλήσει.
Ερωτικά: Θέλετε να δώσετε αλλά και να πάρετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ίσως να γίνετε ελαφρώς απαιτητικοί. Το ζητούμενο είναι η ισορροπία και πάνω από όλα η ελευθερία η δική σας και του άλλου ατόμου, κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Κολλάτε και ψάχνετε λογαριασμούς και γενικά οτιδήποτε είστε υπόχρεοι να δώσετε, όμως μπορεί να έχετε διάθεση για σπατάλες σε προσωπικό επίπεδο.


ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε δύναμη και στέκεστε στα πόδια σας. Οι αποφάσεις σας είναι πολύ προσωπικές για ένα θέμα και ίσως να μην υπολογίσετε καθόλου συνεργάτες και τα γύρω σας άτομα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές.
Ερωτικά: Είστε απαιτητικοί αλλά και παθιασμένοι με ένα πρόσωπο. Εσείς σπάνια δείχνετε το σεξουαλικό σας κομμάτι αλλά τώρα θα γίνετε πολύ φλογεροί και κτητικοί. Αποφύγετε την καταπίεση σε Λιοντάρι, Σκορπιό, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αποφασίσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα αλλά χρειάζεται να το παλέψετε με τα χαρτιά σας ανοικτά. Μην αφήσετε τίποτε που δεν θα είναι ξεκάθαρο γιατί αν πάτε να κάνετε μια οικονομική συνεργασία και είναι φλου μετά θα σας βγει μπροστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ελαφρώς συγκρατημένοι γιατί αναζητάτε την δική σας προσωπική ταυτότητα και νιώθετε ότι τώρα μπορεί κάτι να βρείτε για να το βγάλετε κυρίως στην δουλειά σας ή στην καθημερινότητα σας.
Ερωτικά: Θα κάνετε τα χατίρια πρώτα του εαυτού σας και μετά των άλλων. Για αυτό ίσως να βρεθείτε να τα βλέπετε μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Σας ενδιαφέρει στα κρυφά ένα πρόσωπο και πιθανόν να μην εκδηλώνεστε γιατί φοβάστε την απόρριψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δουλειά σας προχωράει με διάφορες διακυμάνσεις αλλά έχει περιθώρια να βρει κάποιες διεξόδους και να αναπτυχθεί. Αρκεί να παίξετε τον ρόλο του εξυπηρετητή σε κάποια άτομα που νιώθουν ευάλωτα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και πολύ σίγουροι για κάποιες αποφάσεις. Η κοινωνικότητά σας θα βοηθήσει στο να ανοίξετε πόρτες και καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικά: Γενικά έχετε ένα στυλ που φλερτάρετε γιατί νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Όμως επειδή έχετε φοβίες για τα οικονομικά και γενικά για να μην χάσετε κάτι ίσως να κάνετε κάποιους άβολους συνδυασμούς και φερθείτε κάπως με καχυποψία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια αναγνώριση στον τομέα που εργάζεστε αλλά συγχρόνως υπάρχουν και οικονομικά θέματα από τα οποία χαλάτε την αρμονία και την συνεργασία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση μεγαλύτερης έμπνευσης και δικαίως θα αναζητήσετε να βγείτε προς τα έξω με ένα πρόσωπο πιο ερευνητικό και βαθύ. Για αυτό οι συζητήσεις σας θα είναι γύρω από πράγματα που αποδεικνύουν την σοβαρότητά σας. Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιο σας από χθες θα σας δώσει αρκετές ιδέες και εμπνεύσεις.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να σας δείξουν θαυμασμό και δικαιοσύνη γιατί η συμπεριφορά σας ήταν πολύ δοτική. Ίσως βέβαια όλα να γίνουν πιο δύσκολα και αυτό να σας επιτρέψει να πιστέψετε άλλα πράγματα από την αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν στο να έχετε μεγαλύτερες διευκολύνσεις και βοήθειες από τους γύρω σας. Πάντως είναι κάτι που θα αποκτήσετε με το σπαθί σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε αποφασίσει να συγχωρήσετε κάποια πρόσωπα τα οποία σας έχουν πληγώσει ή σας έχουν με τον τρόπο τους αγνοήσει. Κρατήστε ψηλά τα όνειρά σας και μην τα αλλοιώνετε από τις συμπεριφορές ατόμων. Εκεί θα είναι η μεγάλη σας επιτυχία.
Ερωτικά: Είστε γενναιόδωροι αλλά και κατά κάποιο τρόπο εγωιστές γιατί δεν θέλετε να κάνετε και τα χατίρια των άλλων. Το Λιοντάρι θα ανταποκριθεί στον ερωτικό σας διάλογο. Ο Υδροχόος θα έχει φιλική στάση για σας αλλά θα έχει και ερωτικό ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν είχατε κάνει κάποιες κινήσεις την προηγουμένη εβδομάδα τώρα θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλύτερα και σε κάποιους που έχετε κάνει κρούση θα ανταποκριθούν πιο εύκολα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε κάποιες συνθήκες μέσα στην καθημερινότητά σας. Παρόλο που δεν σας πολυαρέσουν οι πολυτέλειες μερικές φορές επιζητάτε κάτι το διαφορετικό.
Ερωτικά: Η πολύ ζεστή συμπεριφορά μερικές φορές σας προϊδεάζει σε κάτι που θα πρέπει να φοβόσαστε ή να μην έχετε εμπιστοσύνη. Για αυτό ίσως να είστε πολύ απόμακροι από πρόσωπα που έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά. Ο Καρκίνος από την άλλη έχει έντονα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να σας έχουν προειδοποιήσει από την δουλειά σας ότι θα πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση ή κάποια ανάλυση η οποία θα πρέπει να είναι άξια θαυμασμού και γενικής αποδοχής. Αυτό μπορεί να σας δημιουργεί άγχος αλλά τελικά θα τα καταφέρετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο αφήσει τον εαυτό σας και ακολουθείτε τις ανάγκες των συνεργατών σας και των στενών σας ατόμων. Μπορεί αυτό να μην σας ανακουφίζει αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να λειτουργείτε για την ομάδα
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη ο άλλος να σας ξεδιπλωθεί και να σας δείξει έντονα συναισθήματα. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο κυρίως αν έχετε διαλέξει σύντροφο που δύσκολα ανοίγεται ή εκφράζεται αυθόρμητα. Ο Παρθένος ίσως να είναι το άτομο που είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει στην ατμόσφαιρα ένας έντονος υποκειμενισμός κάποιων συνεργατών και ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Εσείς θέλετε να εισακούεστε όταν λέτε κάτι πρωτότυπο και να μην υπερνικούν οι γνώμες των πολλών.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Χρειάζεστε σταθερότητα στο έργο σας και κυρίως να βάλετε την δική σας ταυτότητα που μερικές φορές χάνετε από την γνώμη και την προσωπικότητα των άλλων.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από διαφορετική προσέγγιση για αυτό ίσως να μην καλύπτεστε από συμπεριφορές που είναι ζεστές αλλά δεν έχουν συμπόνια και ταύτιση στο θέμα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο κόσμος είναι δικός σας, αρκεί να ακολουθήσετε κάποιες γνωστές πεπατημένες τις οποίες τις πιο πολλές φορές τις ξεχνάτε και γίνεστε ένα με τους πολλούς.




Σχόλια