Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/9



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε πολύ δημιουργικοί και έτοιμοι να κάνετε βήματα που θα φανούν σαν ρίσκο. Το ότι θέλετε να είστε το επίκεντρο αυτό είναι κάτι που μόνιμα το έχετε ανάγκη και προσπαθείτε για αυτό.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι γιατί θα έχετε ακτινοβολία και αύρα που θα βοηθήσει στο να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή να κρατήσετε την υπάρχουσα σε καλή κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες και γενικά η επικοινωνία με άλλα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να δημιουργήσετε ένα καλό όνομα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο απόλυτοι και κυρίως όταν τίθεται θέμα αξιών δεν διαπραγματεύεστε καθόλου τις αρχές σας.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναζητάτε ποιότητες στον σύντροφο που ίσως να είναι δύσκολες για να βρεθούν. Καλύτερα να κάνετε και κάποιον συμβιβασμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη από μια σταθερότητα γιατί αυτό σας κάνει καλό, θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια είτε μέσα σας είτε γύρω σας να πείσετε ότι έχετε αξία και θα πρέπει να σας προσέξουν με άλλα κριτήρια. Κυρίως όλη αυτή την εβδομάδα θα είναι το κύριο μέλημά σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ήδη νιώθετε καλύτερα αφού οι συνθήκες θα είναι πιο ιδανικές για σας και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση για χαρούμενη επικοινωνία και γνώση.
Ερωτικά: Το ρομαντικό σας στοιχείο θα βγει στην επιφάνεια και κατά κάποιο τρόπο θα ζήσετε όμορφες στιγμές. Ο τυχερός μπορεί να είναι Κριός, Λέων ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα όταν βάζετε κάποιες διαφορετικές βάσεις και τοποθετείστε με σταθερότητα τότε κάνετε πολύ καλύτερα πράγματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σίγουρα αναζητάτε να βρείτε ένα ήρεμο λιμάνι να ξεκουραστείτε και να νιώσετε ότι υπάρχει ελπίδα στην ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο από άγχη και σκοτούρες και θα δείτε ότι θα γαληνέψετε.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα απολαύσετε μια ερωτική ημέρα οπότε χρειάζεται να κρατήσετε το καλό κομμάτι και την αισιοδοξία και να μην την χαλάσετε με αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα ειδικά, είναι καλύτερο να κάνετε κάποια πλάνα για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά την επόμενη εβδομάδα



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο αφοσιωμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και δεν θέλετε με τίποτε να τον χαλάσετε. Βέβαια από το μεσημέρι και μετά θα έχετε άλλη διάθεση και θα χειριστείτε αλλιώς όλες σας τις υποθέσεις.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από επικοινωνία και κυρίως με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μακριά σας. Η ιδανική επαφή για σας είναι ότι όταν δημιουργείτε ισότιμη σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε αυτήν την περίοδο κάπως ωφελιμιστικά δηλαδή «αν δεν με συμφέρει δεν το κάνω και ας έχω δώσει τον λόγο μου». Καλά είναι να το ξεκαθαρίσετε και απόψε αν μπορείτε και κυρίως με έναν μελλοντικό συνεργάτη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να επεκτείνετε το δίκτυο της επικοινωνίας σας και κυρίως με φίλους ή ακόμα και με συγγενείς που έχετε χαθεί.
Ερωτικά: Επειδή δεν θέλετε να φαίνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο τι θα κάνετε συναισθηματικά ίσως να αποκρύψετε κάποιες κινήσεις σας αλλά και συναισθήματά σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να βγουν από εκεί που η λογική σας σταματάει. Γενικά έχετε κάνει ένα άνοιγμα αλλά χρειάζεται να το στηρίξετε και ψυχολογικά.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί σε κάποια θέματα και αυτό βοηθάει στο να νιώσετε ότι θα τα καταφέρετε.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλαβαίνετε έχετε μια σκοπιμότητα και ίσως να χαλάτε την κατάσταση χωρίς να το θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρει άμεσα το χρήμα και κυρίως μέσω από κάποιες συνεργασίες που μπορεί να μην υπάρχει απόλυτη ισότητα. Το καλό είναι ότι κάνετε ανοίγματα και δεν φοβάστε γιατί υπάρχει από την πλευρά σας ένα σταθερός στόχος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βγει ένα θέμα ανταγωνιστικό και να θέλετε οπωσδήποτε να αναγνωρίσουν οι γύρω σας κάποιες προσπάθειες που έχετε κάνει εσείς για ένα θέμα. Αν είναι να μοιραστείτε κάτι, θέλετε να έχετε την πρωτιά και τον απόλυτο σεβασμό.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις σας ίσως να είναι μεγαλύτερες από ό, τι χρειάζεται για να έχετε ισορροπία. Αυτό θα φέρει κάποιες κόντρες γιατί σίγουρα θα έχετε και έναν υπέρμετρο εγωισμό αλλά και δυναμικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε κάποια δεδομένα και βλέπετε πως θα κινηθείτε και με ποιο τρόπο θα κερδίσετε αυτό που θέλετε. Αν αναζητάτε δουλειά και είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε κάποια σημαντική εύνοια.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε επί των επάλξεων γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά πράγματα τα οποία ίσως να μην τα είχατε κάνει αν δεν παίρνατε εσείς την πρωτοβουλία.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να φτάσετε ψηλά. Η ιδιοσυγκρασία σας τουλάχιστον για σήμερα θα είναι πολύ ερωτική. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα αποκατασταθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε κάτι διαφορετικό. Ίσως να έχετε ανάγκη και από άμεσα μετρητά τα οποία τελικά κάπου θα τα βρείτε. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό σας κάνει πιο αγχώδεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τον δημιουργικό σας εαυτό ελεύθερο.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι σας κάνει να ψάχνεστε γιατί πολλές φορές πιστεύετε ότι κάπου έχετε κάνει λάθος. Για να επικοινωνήσετε καλύτερα χρειάζεται και το ρομαντικό κομμάτι από την πλευρά σας που μερικές φορές λείπει. Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείτε περισσότερο ερωτικά παρά πρακτικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχει υποστήριξη από ένα πρόσωπο αρκεί να πείτε ακριβώς πως είναι η κατάσταση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η θετική σας αύρα θα βοηθήσει στο να περάσετε καλά αλλά και να είστε με άλλα πρόσωπα που όταν βρίσκεστε μαζί διασκεδάζετε.
Ερωτικά: Ο κρυφός εγωισμός που υπάρχει μέσα σας ίσως να σας οδηγήσει σε καταστάσεις περισσότερο έντονες και να μην παραδέχεστε μερικές φορές ότι κάνετε και εσείς λάθη. Κριός, Καρκίνος και Λιοντάρι σας ενδιαφέρουν άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να ανεβάσετε τα μανίκια ψηλά και να παλέψετε όσο μπορείτε περισσότερο. Μόνο τότε θα δικαιωθείτε. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στα σχόλια και τα παράπονα των άλλων.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθείτε με τον τρόπο σας να εξιδανικεύσετε κάποιες συμπεριφορές τις οποίες μερικές φορές μπορεί και να μην καταλαβαίνετε. Η ανάγκη σας να αναγνωρίσουν το έργο σας ίσως να σας κάνει υπερβολικούς σε απαιτήσεις.
Ερωτικά: Έχετε ήδη ξεκινήσει μια ιστορία την οποία πρέπει να την κρατήσετε. Επειδή εύκολα κατεβάζετε τον άλλον από το βάθρο, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο στο εδώ και τώρα και να μην βλέπετε στον άλλον κάτι που δεν έχει αλλά την αλήθεια. Τότε ίσως να θεωρείται αληθινή η αγάπη.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να σταθεροποιήσετε κάτι ή να βρείτε μια ευκαιρία που θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο σίγουρα θα κάνετε υπερβολές και ίσως να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική εύνοια.


astrology.gr

Σχόλια