Πάτρα: Προφυλακίστηκε 29χρονος που μαζί με ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών είχε ληστέψει δύο άτομα















Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε διάπραξη ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το προηγούμενο βράδυ, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος, στην Πάτρα, ο δράστης μαζί με άλλα δεκαπέντε περίπου άτομα, του αναρχικού - αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα επιτέθηκαν σε δυο διερχόμενους πολίτες, ηλικίας 55 και 46 ετών, χτυπώντας τους στο κεφάλι και το στήθος.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 55χρονος έχασε τις αισθήσεις του και οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, που φορούσε στη μέση του, το οποίο περιείχε το πορτοφόλι του με 250 ευρώ, προσωπικά του έγγραφα και δυο κινητά τηλέφωνα. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της επίθεσης είναι ο 29χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην Πάτρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρέσει από τον 55χρονο κατά την επίθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε ενώπιον του Ανακριτή και μετά την απολογία του σήμερα το πρωί, κρίθηκε προφυλακιστέος.


Σχόλια