Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει την προστασία και ίσως και την συναισθηματική κάλυψη ατόμων που χρειάζονται την φροντίδα σας και την βοήθεια σας.
Ερωτικά: Χρειάζεται να κρατήσετε τις ευαισθησίες σας για αυτό να ακούσετε τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να μην είστε ανατρεπτικοί ή ακόμα και εκκεντρικοί με τα άτομα που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε μια συνεργασία η οποία μπορεί να σας φέρει χρήματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ ευάλωτοι και συγχρόνως άνετοι με θέματα διαφόρων οικογενειακών υποθέσεων.
Ερωτικά: Την συνταγή την γνωρίζετε αρκεί να είστε πρόθυμοι να την εξελίξετε λίγο παραπάνω. Δηλαδή να είστε τρυφεροί και καθόλου απόλυτοι για να ρέει η σχέση χωρίς κριτική και συγκρούσεις. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ενέργειά σας είναι γενικά καλύτερη από άλλες ημέρες. Αυτό που λείπει είναι να ανακτήσετε τελείως την εμπιστοσύνη σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε βαλθεί να γίνετε περισσότερο αναλυτικοί και ίσως αυτό να σας δώσει την ευκαιρία να είστε περισσότερο προσγειωμένοι αλλά και με μεγαλύτερη κατανόηση στα ανθρώπινα προβλήματα.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως θα σας βάλει σε προβληματισμό γιατί μερικές φορές μπορεί να έρχεστε σε αντίθεση λόγω διαφορετικής ψυχοσύνθεσης. Από την άλλη γίνεται μερικές φορές υπερβολικός σε θέματα διεκδίκησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να βάλετε μια τάξη και να γίνετε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο νοικοκυρεμένοι σε όλα σας τα έξοδα και τα οικονομικά πλάνα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε την δύναμη να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μια διάσταση τέτοια όπου θα νιώσετε πιο καλά και ίσως να σταματήσετε τις αμφισβητήσεις με μια πιο σταθερή συμπεριφορά.
Ερωτικά: Μπορεί να προκαλείτε πιο εύκολα γιατί θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ιδιαίτερα κοντινοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα μοιραστείτε όμορφα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν καλή διάθεση. Να προσέχετε μόνο την ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά σας. Ο Κριός θα συμμετάσχει σε όλο αυτό με έναν ανατρεπτικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες αμφιβολίες για το αν είστε σωστοί σε κάποιες αποφάσεις και ίσως να αλλάξετε ξαφνικά ρότα. Από εκεί που πατάτε σε σίγουρα βήματα ίσως να ρισκάρετε ξαφνικά με κάτι πολύ μοντέρνο και προχωρημένο.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε αρκετά συνεσταλμένοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Θέματα της οικογένειας σας απασχολούν και θα χρειαστεί να ταυτιστείτε με ένα ρόλο που μπορεί να σας κουράζει αλλά είναι αναγκαίος για την προστασία σας.
Ερωτικά: Έχετε αντιληφθεί ότι θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποστάσεις για να έχετε την σωστή κρίση κυρίως αν σχετίζεστε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα χρειαστεί να προστατέψετε κάποιες ιδέες σας ή κινήσεις που δεν πρέπει να τις μοιράζεστε με τους έξω. Μπορεί να έχετε μια λύση μη αναμενόμενη και αρκετά καλή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε προσανατολισμένοι προς κάτι που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και ένα κοινωνικό άνοιγμα με άτομα που τα γνωρίζετε πολύ καλά και νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά.
Ερωτικά: Μέσα από ένα φιλικό κύκλο θα φερθείτε πιο άνετα και ανοικτά και ίσως να κάνετε μια γνωριμία που δεν την περιμένατε. Από την άλλη θα μοιραστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει όμορφες συναισθηματικές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε κάτι καλύτερο σε όλα τα επαγγελματικά θέματα και αν είστε μετρημένοι, θα δείτε ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να προσέξετε και να είστε όσο μπορείτε πιο διακριτικοί με ένα θέμα που σας διασπά από την στενή συνεργασία γιατί μπορεί να πάρετε κάτι πολύ προσωπικά και να μην έχετε σωστή κρίση.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος είναι απαιτητικός και ίσως χάσετε την ψυχραιμία σας αν γκρινιάζει πάρα πολύ. Επειδή δεν είστε σε φάση να ακούτε κριτική καλό θα είναι να παραμείνετε κάπως ψύχραιμοι ακόμα και με τον Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες οι οποίες όμως διακόπτονται μερικές φορές από απρόβλεπτα γεγονότα. Ίσως να σας φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά μπορεί αυτή η διακοπή να είναι για το καλό σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα πρέπει να νιώθετε προστατευμένοι από διάφορα θέματα και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα τα οποία όλο αυτόν τον καιρό σας παίδευαν.
Ερωτικά: Είστε θετικοί απέναντι σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι καλύτερα να δείχνετε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας για μπορείτε από τώρα να παίζετε με ανοικτά χαρτιά αλλά και να δίνετε στον άλλον να καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν είναι μόνο για τα ερωτικά σας αλλά και για τις δουλειές σας που θα έχουν επιτυχία, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο μαζευτεί γιατί έχουν βγει οι ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Ίσως να ενδιαφερθείτε πιο πολύ για τα άτομα που είναι κοντά σας. Όχι ότι σας είναι και πολύ εύκολο αλλά τουλάχιστον προσπαθείτε να βρείτε λύσεις.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ευαισθησίες και μπορεί να παραποιείτε και κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας φαίνονται υπερβολικές. Κυρίως ο Καρκίνος μερικές φορές σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε εντοπίσει ότι μερικές φορές χρειάζεστε περισσότερο την προστασία από τους συνεργάτες σας. Μπορεί να είστε δυναμικοί αλλά μερικές φορές υποκύπτετε σε κάποιες συμπεριφορές γιατί νιώθετε κουρασμένοι. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας για να είστε εξασφαλισμένοι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε την διάθεση να συνεισφέρετε περισσότερα στους γύρω σας και ίσως να κάνετε περισσότερες υπερβολές.
Ερωτικά: Η δύναμή σας αυτή την περίοδο είναι μεγάλη και θέλετε με κάποιο τρόπο να την διοχετεύσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με το Λιοντάρι έχετε σοβαρά θέματα που μερικές φορές σας διχάζουν και χάνετε το πάθος σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρουν κάθε είδους συνεργασίες και έχετε ανοιχτεί αρκετά κάνοντας προτάσεις και πολλά σχέδια για το μέλλον. Σίγουρα αν δουλέψετε σωστά και με πρόγραμμα θα έχετε σίγουρα καλές απολαβές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ιδιαιτερότητα της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα της οικογένειας σας που έχετε χαθεί. Αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε καλό είναι να είστε περισσότερο ζεστοί και τρυφεροί.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είναι Σκορπιός θα σας μαγνητίσει με την προσωπικότητά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δραστηριοποιημένοι κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, οπότε μην χάσετε ευκαιρίες που μπορεί να προέρχονται από κάποια συνεργασία. Να ρίξετε την ενέργεια σας περισσότερο εκεί και όχι αλλού.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι. Σίγουρα θα νιώσετε τους άλλους και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να έρθετε πιο κοντά. Η διάθεσή σας να γίνετε και πάλι παιδιά θα είναι μια καλή κίνηση για να νιώσετε ελεύθεροι.
Ερωτικά: Η ευαίσθητη φύση σας αναζητάει να βρείτε ένα ρομαντικό τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας. Ίσως η δημιουργία ενός παιδιού να σας φανεί σαν ο τελικός προορισμός της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι που θα σας αποφέρει χρήματα. Αν κάποιος σας προτείνει μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό πιθανόν να πρέπει να την ακούσετε γιατί ίσως να κρύβει κάτι καλό.




astrology.gr

Σχόλια