Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παρόλο που υπάρχουν γύρω σας δυσκολίες εσείς έχετε την δύναμη και το παλεύετε με μεγάλο σθένος και επειδή είστε πολύ ευέλικτοι, θα βρείτε άμεσες λύσεις.
Ερωτικά: Έχετε άνεση και μπορείτε και μιλάτε με την καρδιά σας. Η σχέση με ένα πρόσωπο που ήδη υπάρχει μπορεί να εξελιχτεί και να γίνει καλύτερη. Μερικοί μπορεί να είστε πολύ ερωτευμένοι και να έχετε ανάγκη να το εκφράσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες με τις συνεργασίες σας αλλά εσείς δεν θα το βάλετε κάτω γιατί δουλεύετε σωστά προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να πάρετε χρήματα σήμερα.




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε κάπως ανακατευτεί με κάποια πράγματα που ίσως να μην σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ ή να μην είναι σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή πεποιθήσεις. Παρόλα αυτά έχετε την επιθυμία να εξελίξετε τα προβλήματα που υπάρχουν.
Ερωτικά: Με τον τρόπο σας θα γίνετε κάπως κτητικοί αλλά θα το καλύψετε γιατί δεν θέλετε να φαίνεται και ιδιαίτερα σε έναν Ζυγό που δεν σας δίνει το δικαίωμα να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο. Το πάθος πάντως για ένα Λιοντάρι θα το εκδηλώσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που μερικές φορές αλλάζετε γιατί δεν είστε σίγουροι. Υπάρχει ανασφάλεια αλλά βλέπετε και κάποιες λύσεις που μπορείτε να τις επεξεργαστείτε καλύτερα. Σήμερα καλείστε να είστε ευέλικτοι αλλά αποφασιστικοί.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε σε καλύτερη φόρμα γιατί έχει αποκατασταθεί κάτι που σας απασχολούσε αρκετά κι ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές για σας.
Ερωτικά: Είστε σε καλή φάση αφού θα εισπράξετε από ένα πρόσωπο τα μέγιστα. Αν είστε μόνοι υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία να κάνετε μια νέα γνωριμία πολύ εύκολα και αβίαστα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπει σε μια περίοδο που τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται πιο εύκολα γιατί διαχειρίζεστε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε. Μια συμφωνία που είναι να κλείσει σήμερα μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε τις κλειστές σας αλλά με έναν τρόπο επικοινωνείτε με αυτούς που θέλετε. Ένα ταξίδι μπορεί να σας βγει ξαφνικά ή να κάνετε καλύτερες επαφές με συγγενικά πρόσωπα.
Ερωτικά: Η σταθερότητα των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει στο να έχετε καλύτερη σχέση. Αρκετές φορές αναιρείτε αυτά που νιώθετε γιατί οι εξωτερικοί ή οι εσωτερικοί παράγοντες σας φαίνονται δύσκολοι. Ο Υδροχόος είναι αρκετά βελτιωμένος μέσα στην σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να ζυγίσετε καλά και αυτά που θα πείτε αλλά και αυτά που είστε διατεθειμένοι να κάνετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε πιο ανεβασμένοι γιατί μπορείτε και διαχειρίζεστε όλα τα θέματά σας πιο εύκολα. Επειδή ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε κάτι που θα σας ωφελήσει.
Ερωτικά: Νιώθετε δυνατοί γιατί μπορείτε να καταλάβετε πιο εύκολα τις ανάγκες του συντρόφου σας. Είστε γενικά πολύ ευδιάθετοι και ανοικτοί και δεν δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία σε πράγματα που δεν σας αρέσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο συνδυασμός της θέλησης με την δράση θα σας φέρει κάποια αποτελέσματα οικονομικά αλλά και συγχρόνως θα γίνετε και περισσότερο μεθοδικοί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι και σίγουρα θα έχετε συγχρόνως πολλές δουλειές να κάνετε. Η γνώση για σας είναι κάτι που σας δυναμώνει αλλά καλό είναι να είναι στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο μπουρδουκλώσει την σχέση σας γιατί υπάρχουν αντιρρήσεις και λόγια τα οποία να μην είναι και τα καταλληλότερα. Η επιπολαιότητα ίσως να επικρατήσει και με έναν Δίδυμο να έχετε θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε αυτό που θέλετε και κυρίως να μην ξεφεύγετε έξω από τα προσωπικά σας μέτρα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η διαμόρφωση ενός νέου τοπίου που θα σας εξασφαλίζει κάτι πολύ καλό θα είναι αυτό που θα επιδιώξετε τουλάχιστον για σήμερα. Περισσότερη επικοινωνία και ανοικτός διάλογος θα σας κάνει να νιώσετε άνετα.
Ερωτικά: Παίρνετε πίσω αυτό που θέλετε και μπορεί ακόμα περισσότερα. Η ευγενική χειρονομία από έναν Υδροχόο μπορεί να σας συγκινήσει ιδιαιτέρως.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κατεύθυνση η οποία σας ορίζει έτσι και αλλιώς τι θα κάνετε και πως θα το κάνετε και μάλλον δεν μπορείτε να βγείτε έξω από αυτήν γιατί τελικά κάπως σας εξυπηρετεί. Μια μη αναμενόμενη νίκη θα σας ανεβάσει το ηθικό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ανασκουμπωθεί και κάνετε δουλειά για να κερδίσετε το χρόνο που μερικές φορές νιώθετε ότι χάνετε. Είναι σημαντικό να αυξήσετε τις γνώσεις σας.
Ερωτικά: Θέλετε να κάνετε τα δικά σας και ίσως να μην δίνετε και μεγάλη σημασία σε πράγματα που μερικές φορές ενοχλούν τον άλλον. Ίσως να αυτονομείστε και αυτό είναι μεν δύσκολο αλλά δημιουργικό για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πληρωμές και γενικά οι υποχρεώσεις που έχετε προς τους τρίτους θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε κάποια πράγματα αλλά τουλάχιστον θα έχετε το θάρρος να το διαπραγματευτείτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε διατεθειμένοι να λειτουργήσετε σύμφωνα με τις προθέσεις των άλλων. Μπορεί να κάνετε κάποιες εκμυστηρεύσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθεί η σχέση σας με τους φίλους σας.
Ερωτικά: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να μην έχετε αλλάξει μέσα σας αλλά επιθυμείτε να υπάρχει ελευθερία και αλήθεια. Ταύρος, Δίδυμος, Λιοντάρι θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και αλλάξτε το πεπρωμένο σας. Ένα δυναμικό βήμα θα σας οδηγήσει μπροστά και θα σας δημιουργήσει επιτυχία και σταθερότητα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε ανοιχτεί παραπάνω από το κανονικό και ίσως να γίνουν από την πλευρά σας επικοινωνιακά λάθη. Όσο λιγότερα πείτε τόσο λιγότερο θα εκτεθείτε.
Ερωτικά: Ίσως να αρνείστε να δείτε πού κτυπάει το καμπανάκι εδώ και πολύ καιρό. Αν το καταλάβετε τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο θα γίνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε κάτι καλύτερο και ουσιαστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι παρόλο που υπάρχουν αντιξοότητες και προβλήματα τα οποία όμως αν το πάρετε απόφαση μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Ίσως χρειάζεται να ξεκολλήσετε και να ανοίξετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας με περισσότερη πληροφόρηση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες να αναδείξετε το ταλέντο σας και να μεγαλώσετε τις δυνατότητές σας. Σίγουρα πάντως σκέφτεστε το τι θα κάνετε μελλοντικά.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί απέναντι σε μια σχέση να είστε κάπως περισσότερο επικοινωνιακοί για να μπορέσετε να δουλέψετε την διαφορετικότητα που πιθανόν θα έχετε. Καρκίνος, Λιοντάρι ανταποκρίνονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι δεν είστε και πολύ ο εαυτός σας και παραδίνεστε στους άλλους γιατί δεν έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Η γνώση και η σωστή πληροφόρηση από άλλα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η πολυπλοκότητα σας μπερδεύει γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Παραμείνετε επί των επάλξεων και ξετυλίξετε το κουβάρι που πιάνοντας μία-μία υπόθεση.
Ερωτικά: Μην είστε εγωιστές γιατί μερικές φορές αποφεύγετε να δείτε και τα δικά σας λάθη κι όλο οι άλλοι σας πληγώνουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Μπορεί και εσείς με τον δικό σας τρόπο να αδικείτε και να μην το καταλαβαίνετε. Προσέξτε την άπιστη φύση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναμφισβήτητα όλο και κάτι σας παρουσιάζεται και κυρίως όταν είστε εστιασμένοι προς μια κατεύθυνση. Η ιδιαιτερότητα και το ένστικτο βοηθάνε στην αποφυγή λαθών. Να είστε προσεκτικοί με όλες τις συναλλαγές.


astrology.gr

Σχόλια