Ημερήσιες Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είναι μια εύκολη ημέρα για σας όπου θα συνδυάσετε την καλή συνεργασία με επαφή. Ο συνδυασμός αυτός θα σας ξεμπλοκάρει κι από διάφορα αδιέξοδα.
Ερωτικά: Το να μιλήσετε ανοικτά με ένα πρόσωπο ίσως να βοηθήσει να δείξετε την προσωπική σας ταυτότητα με ευκολία για να υπάρξει βελτίωση αλλά και ουσιαστική επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως μια ευκαιρία να σας παρουσιαστεί ξαφνικά και παρόλο που δεν την περιμένατε θα σας κάνει καλό γιατί είναι κάτι καινούργιο και συγχρόνως πολύ συναρπαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να είστε ανά πάσα στιγμή περισσότερο στο εδώ και τώρα και να μην είστε προσκολλημένοι με κάτι που έγινε στο άμεσο παρελθόν σας.
Ερωτικά: Υπάρχουν δυσκολίες στο να καταλάβετε το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί χρειάζεται από την πλευρά σας να γίνετε περισσότερο εύκολοι για να κρατήσετε το μόνιμο ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που έχετε βάλει στο μικροσκόπιο όλες τις συνεργασίες σας και δεν λέτε εύκολα το ναι. Αυτό τελικά μπορεί να σας ζορίζει αλλά δεν είναι και τόσο αρνητικό για σας. Η συνεργασία με τον Τοξότη σας κάνει να σκέφτεστε πολύ μελλοντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα είστε σαν ανοικτό βιβλίο και για αυτό θα βγείτε πιθανόν ακόμα και έξω από τα όρια σας. Είναι πολύ πιο εύκολο για σας να είστε ο εαυτός σας και σήμερα θα το καταφέρετε.
Ερωτικά: Νιώθετε καλά όταν βρίσκετε αυτό που θέλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και να μην σας νοιάζει αν υπάρχει και κάτι στραβό. Το αποδέχεστε με μεγαλύτερη ευκολία.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ εύκολοι στην προσέγγιση και συγχρόνως στο να χαράξετε τον ατομικό σας δρόμο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να ρισκάρετε και πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι στον εαυτό σας χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχετε κάτι σοβαρό.
Ερωτικά: Η κρυφή επικοινωνία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας αναστατώσει γιατί ίσως να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση ανάπτυξης και αυτό σας αλλάζει τα δεδομένα. Αρκεί να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας ό, τι και να συμβαίνει γύρω σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε φάση επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών με φίλους και γνωστούς και αυτό σας βοηθάει στο να κάνετε σωστές κινήσεις.
Ερωτικά: Ανοίγεστε περισσότερο και έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ένα πρόσωπο πιο κοντά αφού θα είστε πιο εύκολοι σε προσωπικό επίπεδο. Η σχέση σας με Τοξότη θα αναβαθμιστεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία σας βάζουν σε θετικό ψάξιμο και ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών. Κάποια χρήματα που περιμένετε θα έρθουν εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως αγχωμένοι γιατί διασπάστε σε πολλούς τομείς κι αυτό δεν σας πηγαίνει. Τουλάχιστον θα ξεπεράσετε την φυσική σας δειλία η οποία είναι μερικές φορές ανασταλτικός παράγοντας για πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε ξανοιχτεί σε πολλά θέματα και προσπαθείτε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας ή το άγχος σας γιατί μερικές φορές ενώ θέλετε να δείξετε το τρυφερό σας πρόσωπο το χάνετε. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια βαθιά διαίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη δυσκολία γύρω σας δεν μπορείτε να το στηρίξετε εύκολα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για πολλά πράγματα κι ίσως προσπαθήσετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί. Έχετε κάποιες ιδανικές συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.
Ερωτικά: Θα περάσετε καλά και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ερωτική επικοινωνία. Αν διατίθεστε να κάνετε κάτι που θα είναι διαφορετικό θα πετύχει πχ μια έκπληξη ή ένα γεύμα σε ένα μέρος κάπως πρωτότυπο. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος θα σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι εύκολο σήμερα να κλείσετε κάποια συμφωνία που θα είναι καλή και εύκολη για σας. Η κοινωνικότητα είναι ένα κομμάτι που θα σας βοηθήσει σε νέες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα κομμάτι ανταγωνισμού το οποίο μερικές φορές σας δημιουργεί αντιφάσεις και δυσκολίες. Χρειάζεται για σήμερα να είστε πιο ανοικτοί σε κάθε επικοινωνία.
Ερωτικά: Το βλέπετε και εσείς ότι πρέπει να βγάλετε περισσότερο τα εσώψυχά σας ή να το πείτε αν έχετε κάποια άλλα προβλήματα που μπορεί να είναι οικονομικά ή ψυχολογικά. Η συζήτηση με έναν Δίδυμο ή Κριό θα κλείσει κάποιες πληγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πιο εύκολο να αναζητήσετε το δίκιο σας ή να διεκδικήσετε μια οικονομική συνεργασία. Η δύναμή σας είναι αρκετά μεγάλη αρκεί να μην σκέφτεστε με αρνητισμό. Βελτιώστε τις σκέψεις σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε στα πάνω σας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε καλύτερη μεταχείριση από τους γύρω σας. Σίγουρα θα ξοδέψετε τον χρόνο σας για να βοηθήσετε κάποια άτομα δίνοντας απλόχερα την καλή σας ενέργεια.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για σας και σας το δείχνει έντονα. Εσείς πολυδιάστατοι σίγουρα δεν θα μείνει μόνο σε αυτό αλλά ίσως να επικοινωνήσετε και με κάποιο άλλο άτομο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι καλές συνεργασίες πάντα βοηθάνε και αυτό ίσως να σας πάει παρακάτω. Υπάρχει βέβαια ένας σταθερός στόχος βάσει του οποίου κινείστε αλλά και αντλείτε την ενέργειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο διχασμένοι και δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση πάνω σε ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητά σας. Να προσέξετε βέβαια που θα μιλήσετε και τι θα κάνετε γιατί μπορεί να γίνουν διάφορα επικοινωνιακά λάθη από την πλευρά σας.
Ερωτικά: Είστε έντονα προσκολλημένοι σε μια κατάσταση η οποία δεν σας αφήνει να ξεκολλήσετε για να κάνετε κάτι καλύτερο για σας. Όσο δίνετε σημασία σε πράγματα που ίσως να μην έχουν σημασία τόσο θα μπλοκάρεστε και θα έχετε θέματα συνεργασίας και ισορροπίας κυρίως με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που βλέπετε ότι χρειάζεστε εφ όλης της ύλης αλλαγή εσείς μερικές φορές διατηρείτε την παλιά κατάσταση με νύχια και δόντια. Ίσως μια αναβάθμιση να σας βοηθούσε να κάνετε κάτι καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Θα αφεθείτε στην σημερινή ημέρα γιατί θα διαπιστώσετε ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα και θα μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Ερωτικά: Θα βγει το καλό σας κομμάτι, αφού θα δείξετε ένα άλλο πιο ευέλικτο εαυτό. Είναι πάντως πιο εύκολο να περάσετε καλά να διασκεδάσετε αλλά και να πείτε πολλά πράγματα με το σύντροφο. Όταν υπάρχει χρόνος καλό είναι να βρίσκεστε πολύ κοντά για να συμπληρώνετε τα κενά.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που υπάρχουν έντονες δυσκολίες και μερικές φορές δεν βλέπετε μπροστά σας σημαντικό μέλλον θα διαπιστώσετε ότι αν ζείτε την κάθε ημέρα και δεν κάνετε πλάνα αρνητικά όλο και κάτι θα γίνεται.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Μοιράζετε τον χρόνο σας σε πολλά κομμάτια και ίσως να χαθείτε μέσα στα πολλά που θα βάλετε. Να είστε προσεκτικοί με τα πράγματά σας γιατί ίσως να είστε αφηρημένοι και διασπασμένοι.
Ερωτικά: Μπορεί να χάσετε για λίγο την εμπιστοσύνη σας και την συναισθηματική σταθερότητα γιατί θα μπει στην μέση ένα άτομο που μπορεί να σας ξεσηκώσει και να κάνετε λάθη, κυρίως Δίδυμος, Ζυγός ή Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βέβαια ευκαιρίες αλλά χρειάζεστε να είστε προσεκτικοί γιατί είστε σαν τη μέλισσα. Γυρνάτε από εδώ και από εκεί και ίσως στο τέλος να μην κάνετε κάτι ενώ περιμένετε πολλά αυτό το διάστημα από εσάς.


Σχόλια