23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή οπαδών στο Μεσολόγγι


Συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.


Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα οπαδών των "πρασίνων" κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια.

Οι οπαδοί του ΠΑΟ, ήταν περίπου 150 και περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στο κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας είναι νεαρός από την Άρτα και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου, καθώς η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία παρουσία εισαγγελέα κάνει προσαγωγές (μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16) και έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου έγιναν τα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων βρήκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού που έφευγαν από την πόλη μετά τα επεισόδια βρέθηκε ένα στυλό φωτοβολίδων μέσα σε ένα από τα οχήματα και ένα κομμάτι από στυλό στο σημείο των επεισοδίων.








Πηγή: agriniopress.gr 
Φωτογραφίες: OnairNews

Σχόλια