Καιρός


Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ θα αναπτυχθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια