Γεννήθηκε το βασιλικό μωρό



Ήρθε στον κόσμο το βασιλικό μωρό, είναι αγόρι και ζυγίζει 3,8 κιλά... Τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ, και τρίτου διαδόχου του θρόνου, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η βρετανική μοναρχία.



Το «royal baby» και η νεαρή δούκισσα του Κέμπριτζ είναι καλά και θα διανυκτερεύσουν στην ιδιωτική πτέρυγα του νοσοκομείου St Mary's στο Πάντιγκτον του δυτικού Λονδίνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι.


Το βρέφος γεννήθηκε στις 16:24 ώρα Βρετανίας (18:24 ώρα Ελλάδος), αλλά για την επίσημη ανακοίνωση της γέννησης πέρασαν αρκετές ώρες που κράτησαν υπ' ατμόν τα μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία και όχι μόνο.


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρισκόταν στο πλευρό της Κέιτ από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν εισήχθη στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτου τους παιδί και νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Ευτυχής για τη γέννηση του πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β'.
«Το να γίνεσαι παππούς αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή στο βίο, όπως αναρίθμητοι καλοί μου φίλοι μού είπαν τους μήνες, που προηγήθηκαν, δηλώνω κατά συνέπειαν άπειρα ευτυχής και υπερήφανος, ταυτοχρόνως, που γίνομαι πρώτη φορά παππούς, ανυπομονώντας να δω από κοντά για πρώτη φορά» τον πρίγκιπα, δήλωσε από την πλευρά του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.
Η επίσημη ανακοίνωση της γέννησης του βασιλικού μωρού θυροκολλήθηκε κατά την παράδοση στις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, αφότου έφτασε με αυτοκινητοπομπή της αστυνομίας ο αγγελιοφόρος που μετέφερε την χαρμόσυνη είδηση.



in.gr

Σχόλια