Ημερήσιες Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια 16/7





ΚΡΙΟΣ
Η διάθεση για ανεξαρτησία θα βοηθήσει στο να κάνετε υπερβάσεις τις οποίες χρειάζεστε κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο για να αδράξετε μια ευκαιρία. Μπορεί να κλείσετε ακόμα μια δουλειά την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό. Αυτό μπορεί να γίνει με την μεσολάβηση ενός ατόμου που ζει στο εξωτερικό ή σχετίζεται με τις δικές σας ανώτερες σπουδές. Η επαφή με τον Τοξότη σας ανεβάζει το ηθικό. Από το απόγευμα και μετά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως να νιώσετε άβολα με ένα οικογενειακό θέμα. Κυρίως θα πρέπει να προσέξετε τις επαφές με έναν Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε στην φάση να μιλήσετε και να πείτε πράγματα έξω από τα δόντια αλλά και να ελευθερωθείτε από μια κατάσταση που καιρό σας ταλαιπωρεί. Κάποια πράγματα που φτιάχνετε στο σπίτι σας θα σας ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα δείτε ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φτιάξετε ένα όμορφο περιβάλλον και να ηρεμήσετε. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα γίνει πολύ καλύτερη. Η δέσμευση που έχετε από το παρελθόν θα δείτε ότι σιγά σιγά θα λυθεί με μια συναισθηματική προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε ξεσηκωμένοι και μπορεί να παρασυρθείτε στον ξέφρενο ρυθμό ενός Τοξότη αλλά ευτυχώς θα μαζευτείτε γρήγορα γιατί θα σοβαρέψετε απότομα από ένα θέμα οικογενειακό ή κοινωνικό που μπορεί να σας απασχολήσει. Η σχέση με Αιγόκερω σίγουρα θα είναι αυτή που θα σας προσγειώσει και θα σας βάλει σε όρια. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό μπορεί να σας αναστατώσει και συγχρόνως να σας ξεσηκώσει το μυαλό γιατί θα είναι πολύ ιδιαίτερο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας είναι κάτω από συνθήκες πολύ ιδιαίτερες, αφού θα χρειαστεί να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μέσω κάποιων επαφών οι οποίες είναι μεν δύσκολες αλλά αναγκαίες. Ίσως να βγει στην επιφάνεια ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο θα σας δημιουργήσει άγχος ή πίεση η ακόμα και μελαγχολική διάθεση. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ η δύσκολη διάθεση γιατί και πάλι θα γίνετε αισιόδοξοι αλλά και πολύ ανατρεπτικοί σε θέματα που αφορούν την στάση σας απέναντι σε κοινωνικά θέματα ή σε κάποιους φίλους.

ΛΕΩΝ
Είστε υποχρεωμένοι κατά κάποιο τρόπο να κάνετε βαρετές εργασίες οι οποίες είναι απαραίτητες όμως για την καλή τάξη των πραγμάτων. Πάντως θα χρειαστείτε οργάνωση η οποία θα σας βοηθήσει να υπερβείτε ορισμένα δύσκολα κομμάτια που μπορεί να προκύψουν από ένα οικογενειακό θέμα. Η κρυφή επικοινωνία ή η σκέψη ενός ατόμου σας φέρνει νοσταλγικές μνήμες και διάθεση για συναισθηματική επαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι σημαντικό να γνωρίσετε τις βαθιές προθέσεις ενός ατόμου που σας απασχολεί και μάλλον τώρα θα είναι η ευκαιρία να τις ανακαλύψετε πιο εύκολα με την παρέμβαση ενός φιλικού προσώπου το οποίο θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις του. Αγωνίζεστε πάντως για τη βελτίωση και την ποιότητα της ζωής σας. Μέσα από φίλους που παίζουν και τον ρόλο της οικογένειας θα δείτε ότι θα δικτυωθείτε με άτομα με τα οποία έχετε κοινά στοιχεία και ενδιαφέροντα. Έχετε πάντως μεγάλη διάθεση για γνώση και για νέου τύπου επαφή. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας αλλά είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε όπως θέλετε.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας είναι κάπως περίεργη γιατί από την μια έχετε πιεστεί από υποχρεώσεις κυρίως συναισθηματικές ή οικογενειακές και από την άλλη έχετε ανάγκη από την εκτίμηση και την αναγνώριση από έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω. Σίγουρα θα είστε αρκετά ευέλικτοι και διαθέσιμοι για πολλά πράγματα και οι διάφορες επαφές με το εξωτερικό θα σας εξυπηρετήσουν ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε νέες επικοινωνίες. Ο Δίδυμος ταιριάζει πολύ μαζί σας και είναι σημαντικό για σας να ξεκινήσετε κάτι μαζί του γιατί θα επικοινωνείτε σε κοινό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε σίγουροι για κάτι που θέλετε να κάνετε και στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν και άλλα άτομα και κυρίως ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας. Οι ελεύθεροι δώστε ευκαιρία σε ένα πρόσωπο να δημιουργήσει γέφυρα επικοινωνίας μαζί σας και να γίνετε κατά κάποιο τρόπο με την συμπεριφορά σας πιο προσιτοί σε αυτόν. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Σκορπιού θα σας αναστατώσει και ίσως σας προτρέψει να δράσετε πολύ πρωτοποριακά. Η συγκράτηση στο φαγητό και στο ποτό θα σας κάνει καλό γιατί γενικά έχετε ανάγκη από ένα μικρό μάζεμα από όλες τις κακές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε αποφασίσει να κρατήσετε τις αποστάσεις και να μην δώσετε δικαιώματα σε πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο προσπαθούν να σας πάρουν τον αέρα. Η διεκδίκηση κάποιων περιουσιακών στοιχείων ή κοινών οικονομικών με ένα άτομο από την οικογένεια σας μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε δηλώσεις τις οποίες δεν τις πιστεύετε αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί θίγεστε. Η σχέση με έναν Δίδυμο που διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας εν μέρει σας δημιουργεί ένα φόβο γιατί μπορεί να μην τον εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα θα επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σας δημιουργήσει ένα είδος πίεσης γιατί θα προσπαθήσετε να ασκήσετε εξουσία στα πολύ δικά σας πρόσωπα να φερθούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλήθεια η οποία μπορεί να μην σας αρέσει ή μπορεί να μην σας εκφράζει απόλυτα. Πάντως η σχέση με ένα Καρκίνο θα υποστεί αλλαγές και πιθανόν να ανοίξετε τα χαρτιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε από όλους και κυρίως θέλετε να δείτε τι πρέπει να κάνετε με έναν Καρκίνο ο οποίος θα σας δώσει δείγματα επιστροφής του. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά μέσα σας τι ακριβώς θέλετε να δώσετε και τι να αφήσετε πίσω σας. Αλλάζοντας μέσα σας πάντως θα αλλάξει και η εξωτερική ροή των γεγονότων. Άρα στο χέρι σας είναι να πετάξετε τις λάθος αντιλήψεις και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο που έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε αλλαγές εκ θεμελίων σε όλα τα κακώς κείμενα της ζωή σας.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε έντονα συναισθηματικοί και κυρίως έχετε πάρει απόφαση ότι θα είστε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αλλάζετε ευτυχώς γνώμη. Ο Καρκίνος είναι μέσα στην ζωή σας και σίγουρα μπορεί να σας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε οικογένεια μαζί του. Αναγνωρίζετε όμως ότι την ζωή σας χρειάζεται να την πάρετε σοβαρά γιατί αν δεν το κάνετε θα χαθείτε μέσα σε χαοτικά σχέδια και εντυπώσεις χωρίς να κάνετε κάτι το ουσιαστικό. Η οργανωμένη γενικά ζωή σας πηγαίνει περισσότερο.



Σχόλια